Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Aliete, nu... as jau tyliu... wub.gif Ir einu sleptis i tamsu kampa doh.gif

Malibu, labai grazi sage smile.gif Kame liejai viduriuka?

Aruna, ten pas tave kava ar arbata? Jei arbata, tai galetum viena puodeli atsiusti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes 4u.gif
Kol vaikai miega, sakau paieskosiu ko nors SM platybese, minti rezgu prie skrebinimo, bet labai daug priemoniu reikia susipirkti, dekupazas atsibodo...o siaip kitokiu randarbiu nemoku gaminti, pasak MB "tu gal darbu pamokos net nelankei?' doh.gif biggrin.gif Tai turbut suprantat mano santyki su rankdarbiais ax.gif bet uzmaciau jusu tema, visa pirma tema perskaiciau su sypsena-koks smagus cia menas!!!!!! wub.gif Labai grazus darbai, kai kurie tokio grozio, kad aikciojau wub.gif
Bandysiu ir as nuvaziuoti nusipirkti dervos ir pabandyti pazaisti...gal pavyks ax.gif
Atsakyti
tėma buvo apmigus..., Primadona-A prikėlė smile.gif - gerų pabandymų mirksiukas.gif

Aruna- elfų arbatėlė graži savo mažumu ax.gif

Malibu- fainuolis, toks margai įvairus kabašonas, ar ten tik ne mano pamėgtos pusrutulės formelės naudotos ?... lietas kabašonas man tikrai patinka smile.gif , bet pačios sagės spalvos man rodos per kontrastingos ..., bet gal čia man taip rodos, nes nemėgstu balta-raudona derinio ....

o aš ateinu su nauju liejiniu , darytu stačiakampėse formelėse , gavosi toks neblogas storis- 0,5cm. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Aliete, thumbup.gif

Labai labai gražu
Atsakyti

! 
Nuotraukos necituojamos ! Visos žinutės, kuriose yra paliktos cituojamos nuotraukos, bus ištrinamos be asmeninio perspėjimo.
Atsakyti
ačiū ,Nuotaikinga rolleyes.gif

...kažkas nuotrauką pacitavo..., va ir budrus katės žvilgsnis susekė lens.gif-nu,nu,nu -negalima
Atsakyti
Malibu- fainuolis, toks margai įvairus kabašonas, ar ten tik ne mano pamėgtos pusrutulės formelės naudotos ?... lietas kabašonas man tikrai patinka smile.gif , bet pačios sagės spalvos man rodos per kontrastingos ..., bet gal čia man taip rodos, nes nemėgstu balta-raudona derinio ....

Aliete, taip, esi teisi, kabašonas lietas tavo pamėgtoje silikoninėje formelėje ledukams. Tik ištraukus man nepatiko tai, kad pusrutulis gavosi matinis, o ne skaidrus. Bandžiau poliruoti rankiniu būdu, bet gavosi šnipštas. Tuomet kabašoną įdėjau (plokščiu paviršiumi į apačią) į didesnę formelę ir užliejau plonu ice resin sluoksniuku. Tuomet atsirado skaidrumas. Žinoma, ice resin perteklius nutekėjo į apačią, kabašono dugną, tačiau tai nebuvo problema - aš tą perteklių tiesiog nupjausčiau. Tačiau jau turėjau mintį liejinį panaudoti kaip kabašoną sagei ir mąsčiau, ką padarius, kad matytųsi jo skaidrumas ir viduje esantys įvairiaspalviai augalai (balti, raudoni, rusvai gelsvi). Kaip žinia, norint padaryti atsiuvinėtą sagę, kabašoną reikia klijuoti prie filco. Jeigu būčiau klijavusi ant tamsaus filco - pvz. juodo, manau, kad kabašono grožio nesimatytų, nes apačioje persišviestų juoda filco spalva. Balta atrodė geriausiai, tačiau jeigu būčiau siuvinėjusi taip, kad nesimatytų nė lopinėlio filco, gal ir būtų galima pasirinkti kitus spalvų derinius, o ne raudoną, baltą ir sendintą žalvarį, bet norėjosi, kad spalvos derėtų prie kabašone įlietų augalų spalvų ir neatrodytų kontrastingai matomame balto filco fone. Štai kodėl buvo priimano spalvų derinys, tačiau jos gi nesipjauna, o eksperimentas su kabašonu išėjo toks, koks išėjo :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 19 sausio 2012 - 21:09
QUOTE(Malibu @ 2012 01 19, 22:08)
...

o žinok visai fainiai tau gavosi tas kabošončikas

Aš kelis kartus pabandžiau juos apsiuvelioti, bet ar tai neturėjau reikamų karoliukų, ar tiesiog man "nelimpa" toks darbelis - taip ir nepadariau.
Na negali gi visose srityse siekti tobulybės wink.gif angel_sadangel.gif

Va dabar sugadinau pabandymą su ice resin, ir nesirodau smile.gif)) (užtat modelinas man dabar "ant bangos"... ) thumbup.gif
Atsakyti
Malibu , tai gi graži sagė rolleyes.gif , ir liejinio panaudojimas kaip kabašono thumbup.gif
kaip minėjau , tas baltos ,raudonos derinio nepatikimas- tai tik mano skonio reikalai..., juk kiekviena turime savo mėgstamus derinius 4u.gif

teoriškai- balta ir juoda dera prie visų spalvų smile.gif ..., na tik reikia nepamiršti , kad kiekviena spalvą turi ir savo "svori"...

Atsakyti
Merginos, noriu patarimo - jei lieti darbiuka su savo israityta formele is vielos tai ant kokio pagrindo ji padeti kad graziai atkibtu isdziuves? Ar tiks storesnis plastmasinis maiselis i kuriuos ipakuoja ka nors pvz rankdarbiu parduotuveje? Ar kazkokiu dar auksiniu patarimu turetumet? Buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
taip,agnera , nuo plastmasinio maišelio išdžiuvęs liejinys lengvai nusiims , ir stora plevelė geriau tinka , ir tas maišelis , kur naudojama karoliukams pakuoti tinka smile.gif , tik reikia atkreipti dėmesį , kad maišelis būtų nesusilamdęs, padėtas ant lygaus paviršiaus

dar galima vielos išraitymus prilipdyti prie vadinamo skočiau , tada sumažėja tikimybė , kad derva prabėgs pro kraštus, o po to išdžiūvus tą lipnią juostą nuplėšti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliete: 20 sausio 2012 - 14:51
Niekada nebandžiau tiesiog padėti ant kokio maišelio nepriklijavus ar pan.. Būtinai parašyk, kaip gavosi wink.gif
Pati visada klijuoju paprastą skaidrią lipnią juostą. Ir tai prabėga kartais naujoji skystesnė derva. Titanas neprabėgdavo nė karto smile.gif o vat CrystalResin yra bėglė smile.gif paskui būna daaaug gražaus laiko viską pjaustyt ir valyt smile.gif Jei lieka lipnios juostos klijų, puikiai nusivalo pvz su WD smile.gif
Papildyta:
Tiesa, naujieji darbeliai labai bigsmile.gif
Atsakyti