Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

dekui 4u.gif , atvirutės jau pasiekusios adresatus biggrin.gif , šiais metais tokių padariau 18 vnt.

Miško uoga drobinukas labai mielas ax.gif , gerai atrodo tas vos peršviečiamas tekstas ..., lyg žodžių šešėlis ..., aš net bandžiau skaityti atvirkščiai , pagalvojau, kad čia dar koks tekstas užkoduotas smile.gif
o, ta "rožynė gelytė " tai gavosi kaip specialiai pasendinta ...
Atsakyti
18 vnt tokių užšalusių atviručių! Pasaka! Kaip tik gauti per tokį "žieminį-velykinį" orą 4u.gif

Ačiū už gražius žodžius smile.gif
Tas "meiles" sunkiai rankiojau iš kažkokios tarybinės propogandinės knygos biggrin.gif Ir tekstas persišvietė tik užliejus dervą. Iš pradžių kiek nuliūdau, bet paskui prisiminiau, kaip alietė sakė, kad smagu, kai norisi įsižiūrėti biggrin.gif tai galima sakyti visai nenorom "pamoviau" ant kabliuko hihihi.gif 4u.gif Tą komplektuką padovanojau mamai smile.gif Jai irgi labai patiko ir drobė, ir peršviečiamumas smile.gif

O "rožinė" gėlytė gavosi išties netikėtai gražiai smile.gif Net gaila man, kad tos sagės neturiu hihihi.gif Teks antrą tokią liet, bet, žinoma, kaip tyčia liks rožnė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
18 atviručių tai nedaug biggrin.gif , pernai dariau berods 26 ir darbui daug imlesnes , pamenu jau lapkričio mėnesį pradėjau gaminti ... , o šitos minimalistinės , tai greit pasidarė biggrin.gif

mano tarpušvenčių naujiena ax.gif paišalioju biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 12 23, 11:38)
šiais metais dariau šventinius sveikinimus , naudojant dervą ir eglės spyglius ...gavosi lyg spygliukai užšalę lede...

Koks fainumas! Kaip užpavydėjau tiems, kas gaus juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 12 28, 21:57)
mano tarpušvenčių naujiena  ax.gif  paišalioju  biggrin.gif

Žiūriu - užsikablaivai už tų stiklinių fantikų smile.gif) Gražiai juos įkomponuoji papuošaluose smile.gif
Ir jau darosi toks a-lia Alietiškas stilius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aliete, visi darbai gražūs, bet paskutinis tai tiesiog nuostabus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 12 29, 13:00)
Žiūriu - užsikablaivai už tų stiklinių fantikų smile.gif) Gražiai juos įkomponuoji papuošaluose smile.gif
Ir jau darosi toks a-lia Alietiškas stilius  drinks_cheers.gif

o ,tai tas -a-lia Alietiškas - tai suprask kartoju pati save lotuliukas.gif , ar darau pagal save biggrin.gif

čia tik "stikliukų" antras padarymas smile.gif , dabar trečią baiginėjų ..., vis dar niuansuose kapštausi ... , šiaip labai norisi padaryti , kad gautusi paliejimai ,kaip vandenyje atsiranda paliejus pvz. benzino, tepalo...tokios vaivorykštinės spalvos..., bet dar nesumąstau kaip ...

dėkui mergaitės už pagyrimus mirksiukas.gif , tai dar alietiškų pasirodysiu- paukštė ir žuvė

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aliete,jusu darbeliai nerealus,nuostabūs.
Atsakyti
dėkui ,dianabu 4u.gif

Naujieji , ant nosies, prie slenksčio ,ar dar kur kitaip biggrin.gif
visi meniniai darbai į šalį , puolam pjaustyti mišrainių biggrin.gif , nors kai kam ir kulinarija -menas ..., bet tai ne man ..., aš pripažįstu tik valgymo meną biggrin.gif

smagių Naujųjų sutikimo 000059.gif
Atsakyti
user posted image Su Naujaisiais 2012 metais. Linkiu visoms daug kūribinių idėjų ir visko visko geriausio user posted image
Atsakyti
Sagė su ice resin kabašonu

user posted image

Atsakyti
Kiek visokio panaudojimo - nuostabu thumbup.gif

Čia savo mikroskopinį įkeliu lotuliukas.gif

SKANAUS
Ice resin

user posted image
Atsakyti