dekui , atvirutės jau pasiekusios adresatus , šiais metais tokių padariau 18 vnt.
Miško uoga drobinukas labai mielas , gerai atrodo tas vos peršviečiamas tekstas ..., lyg žodžių šešėlis ..., aš net bandžiau skaityti atvirkščiai , pagalvojau, kad čia dar koks tekstas užkoduotas
o, ta "rožynė gelytė " tai gavosi kaip specialiai pasendinta ...
18 vnt tokių užšalusių atviručių! Pasaka! Kaip tik gauti per tokį "žieminį-velykinį" orą
Ačiū už gražius žodžius
Tas "meiles" sunkiai rankiojau iš kažkokios tarybinės propogandinės knygos Ir tekstas persišvietė tik užliejus dervą. Iš pradžių kiek nuliūdau, bet paskui prisiminiau, kaip alietė sakė, kad smagu, kai norisi įsižiūrėti tai galima sakyti visai nenorom "pamoviau" ant kabliuko Tą komplektuką padovanojau mamai Jai irgi labai patiko ir drobė, ir peršviečiamumas
O "rožinė" gėlytė gavosi išties netikėtai gražiai Net gaila man, kad tos sagės neturiu Teks antrą tokią liet, bet, žinoma, kaip tyčia liks rožnė
Ačiū už gražius žodžius
Tas "meiles" sunkiai rankiojau iš kažkokios tarybinės propogandinės knygos Ir tekstas persišvietė tik užliejus dervą. Iš pradžių kiek nuliūdau, bet paskui prisiminiau, kaip alietė sakė, kad smagu, kai norisi įsižiūrėti tai galima sakyti visai nenorom "pamoviau" ant kabliuko Tą komplektuką padovanojau mamai Jai irgi labai patiko ir drobė, ir peršviečiamumas
O "rožinė" gėlytė gavosi išties netikėtai gražiai Net gaila man, kad tos sagės neturiu Teks antrą tokią liet, bet, žinoma, kaip tyčia liks rožnė
QUOTE(aliete @ 2011 12 23, 11:38)
šiais metais dariau šventinius sveikinimus , naudojant dervą ir eglės spyglius ...gavosi lyg spygliukai užšalę lede...
Koks fainumas! Kaip užpavydėjau tiems, kas gaus juos
QUOTE(aliete @ 2011 12 28, 21:57)
mano tarpušvenčių naujiena paišalioju
Žiūriu - užsikablaivai už tų stiklinių fantikų ) Gražiai juos įkomponuoji papuošaluose
Ir jau darosi toks a-lia Alietiškas stilius
Aliete, visi darbai gražūs, bet paskutinis tai tiesiog nuostabus!
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 12 29, 13:00)
Žiūriu - užsikablaivai už tų stiklinių fantikų ) Gražiai juos įkomponuoji papuošaluose
o ,tai tas -a-lia Alietiškas - tai suprask kartoju pati save , ar darau pagal save
čia tik "stikliukų" antras padarymas , dabar trečią baiginėjų ..., vis dar niuansuose kapštausi ... , šiaip labai norisi padaryti , kad gautusi paliejimai ,kaip vandenyje atsiranda paliejus pvz. benzino, tepalo...tokios vaivorykštinės spalvos..., bet dar nesumąstau kaip ...
dėkui mergaitės už pagyrimus , tai dar alietiškų pasirodysiu- paukštė ir žuvė
Aliete,jusu darbeliai nerealus,nuostabūs.
Sagė su ice resin kabašonu