Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(tutikas @ 2011 12 16, 17:39)
Va mano pirmasis blynas 4u.gif Čia tipo apyrankė  biggrin.gif Tik pati derva kai sustingo, tokia matinė pasidarė...  g.gif

Puikus tas pirmas blynas! O matinė, nes Titan'as smile.gif Jį reikia ilgai ir nuobodžiai maišyti.. O skaidrus paviršius man tik kelių vienetų gavosi unsure.gif

Tam taram! Mūsų bandymas šveisti dulkes ir poliruoti PAVYKOOO smile.gif Vyras nupirko 2500 ir 3000 smulkumo švitrinio popieriaus, mažiausių dalelių poliravimo pastos auto parduotuvėje, poliravimo antgalių (vilnonių) ir šiandien išbandė. Atnešė man skaidrų, lygų paviršių be šiukšlytės smile.gif Jėėė.. Ir tai truko jam kokias 10 min thumbup.gif
Ryt galėsiu įdėti nuotraukas palyginimui. Šiandien jau nusėdę fotiko baterijos - reikia pakraut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 12 16, 21:37)
Na viskas. Taškas!
Miško uoga, tu man su savo grožiu sprigtą užvanojai  thumbup.gif  Einu lieti auskarus  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ačiū už komplimentą 4u.gif

tiesa, dar panaudojau vieną laiko taupymo būdą - gudrybę.
visas žoleles klijavau ne su derva prie pagrindo, o su MOMENT KRISTAL klijais. Jie skaidrūs, ne vandens pagrindo, greitai prilipo, užliejau ant viršaus dervos ir neplaukė man niekas lauk smile.gif
Na, čia patarimas naujokėms 4u.gif ax.gif
Atsakyti
na pagaliau vaizdai biggrin.gif

Miško uoga gražiai padirbėjai thumbup.gif jau man ,kaip auskarai su hortenzijom patiko wub.gif , o ir pasišiaušėlės ramunės fainos , o ir rudas komplektėlis bigsmile.gif , na žodžiu- komplimentai smile.gif
aha ,smalsu su tuo poliravimu - kad dulkeles nuvaliai tai supratau , o pati paviršiu nereikės papildomai derva dengti ? tai vyras poliravo biggrin.gif , ko gero tai vyriškas darbas biggrin.gif

o del moment kristal turiu abejoniu g.gif , jis po kiek laiko baltuoja...žinau ,kad priklijuoti iš pat pradžiu patogiau...

tutikai tai gi puikus bandymas rolleyes.gif ...jo titan reikia daug maišyti...
Atsakyti
Ačiū, kad neišpeikėt biggrin.gif O ta kita derva, Prosvet ar kaip ten ji biggrin.gif skaidresnė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 12 16, 22:17)
Miško uoga gražiai padirbėjai  thumbup.gif

aha ,smalsu su tuo poliravimu - kad dulkeles nuvaliai tai supratau , o pati paviršiu nereikės papildomai derva dengti ?  tai vyras poliravo  biggrin.gif  , ko gero tai vyriškas darbas biggrin.gif

o del moment kristal turiu abejoniu g.gif , jis po kiek laiko baltuoja...žinau ,kad priklijuoti iš pat pradžiu  patogiau...

na jau ačiū smile.gif taip, šituos darbelius man jau darosi gaila išdalint biggrin.gif

Ne, iš naujo dervos lieti nereikės thumbup.gif Žinoma, šveisti reikėtų ilgiau, nes keli smulkūs smulkūs brūkšniukai matosi (po lempa žiūrint ir vartant, ieškant), bet čia jau priekabi, matanti akis gal pamatys smile.gif vyras darė, nes ir pats labai norėjo, pasiilgęs tokių darbelių - jis popierinius mašinų, lėktuvų modeliukus kadaise klijavo, kol vaikų nebuvo biggrin.gif dabar vaikus reikia klijuot lotuliukas.gif Bet tas poliravimas tikrai įveikiamas ir kiekvienai moteriškei (imsiuosi kitą kartą bandyt pati hihihi.gif ) smile.gif jokios jėgos nereikia smile.gif

aš momentu klijavau su adatėle taškuodama. kur fonas ištisinis, tai drąsiau pavariau, o kitur tai epizodiškai, kur ne kur, kad tik laikytųsi, bet kad klijai nelįstų iš po augaliuko ax.gif 4u.gif taip, labai mažai kur pastebėjau baltą kokį taškutį, bet nežinantis tikrai nieko nesuuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 16 gruodžio 2011 - 22:28
Misko uoga, kokie grazus darbai wub.gif wub.gif wub.gif
net pavydas bamba grauzia lotuliukas.gif Man segtukai superiniai thumbup.gif - ypac su rozyte! Ramunes pasisiaususios tarsi nuo vejo irgi labai mielos biggrin.gif
Mano vaikiukai apsirgo, tai tiek demesio reikalauja, kad pilstyt tikrai neiseina. Karta pabandziau, bet tuoj pradejo svirkstus su derva atimineti ir vos ne paragavo, tai daugiau nebandau...
Atsakyti
Taniuxs, ateis ir į tavo kiemą šventė. biggrin.gif

Miško uoga, ui kiek pripylei . Bet jau pankės, tai nerealios- iš karto nuotaiką pakelia

O su klijais tai atsargiai, su kai kuriais augalėliais jie sureaguoja ir pakeičia spalvą
Atsakyti
QUOTE(tutikas @ 2011 12 16, 23:22)
Ačiū, kad neišpeikėt  biggrin.gif O ta kita derva, Prosvet ar kaip ten ji  biggrin.gif skaidresnė? g.gif

taip "prosvet" skaidresnis smile.gif ir jei liejama tik keli remeliai tinkai geriausiai smile.gif

su "titan" taip pat galima dirbti...sunkiai , bet įmanoma - pirmiausia reikia susimaišyti didesnį kiekį nei reikia liejimui , esmė tame ,kai maišai didesni kiekį , kažkodėl gaunasi , kad viršuje esantis mišinys skaidresnis...antra , ir visų svarbiausia- reikia ilgai ,ilgai ,ilgai, letai, letai, letai maišyti , galima papildomai maišoma indeli pašildyti

o jei jau nuspresite rinčiau lieti- tai reikia ice resin, krystal resin ...

taniux jo kada nors ... arba , kai jau nebegalėsi susilaikyti neliejusi biggrin.gif

Miško uoga , noriu paklausti , o kaip tas "krystal resin" kai be relelių, ar lankstus , ar kietas ? , gal netyčia , kur užlašėjo biggrin.gif ir gali įvertinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliete: 17 gruodžio 2011 - 18:41
QUOTE(taniux @ 2011 12 17, 12:25)
net pavydas bamba grauzia lotuliukas.gif  Man segtukai superiniai thumbup.gif  - ypac su rozyte! Ramunes pasisiaususios tarsi nuo vejo irgi labai mielos biggrin.gif
Mano vaikiukai apsirgo, tai tiek demesio reikalauja, kad pilstyt tikrai neiseina. Karta pabandziau, bet tuoj pradejo svirkstus su derva atimineti ir vos ne paragavo, tai daugiau nebandau...

4u.gif lotuliukas.gif neįtikėtina tokiom meistrėm pavydą sukelt biggrin.gif
Tas segtukas su rožyte sesei padarytas prie jos ružavos suknelės smile.gif Sakė, kad šiaip nenešioja, sakiau nešiosi biggrin.gif ir jau nori, kai pamatė biggrin.gif
Mano abu irgi serga. Dar tokių slogų / kosulių neturėję.. Ir ne gana to, virš 38 temperatūra unsure.gif O šiaip visada lieju tik naktimis rolleyes.gif

QUOTE(Aruna @ 2011 12 17, 17:19)
Miško uoga, ui kiek pripylei . Bet jau pankės, tai nerealios- iš karto nuotaiką pakelia

O su klijais tai atsargiai, su kai kuriais augalėliais jie sureaguoja ir pakeičia spalvą

Ačiū už pagyrimą ir patarimą 4u.gif

QUOTE(aliete @ 2011 12 17, 18:38)
Miško uoga , noriu paklausti , o kaip tas "krystal resin" kai be relelių, ar lankstus , ar kietas ? , gal netyčia , kur užlašėjo  biggrin.gif ir gali įvertinti

Liejau į savo suraitytą rėmelį, tai kadangi derva daug skystesnė, ji išsiliejo, su peiliu apipjaustinėjau, valiau rėmelį gal po savaitės nuo liejimo, tai deja, bet sustingusi derva nebuvo kieta kaip titanas. ji lankstesnė. šiomis dienomis liesiu į vielinį rėmelį ir išimsiu liejinuką, žiūrėsiu, ant kiek lankstus bus storesnis, ne nuplonėjantis sluoksnis 4u.gif
Atsakyti
šiais metais dariau šventinius sveikinimus , naudojant dervą ir eglės spyglius ...gavosi lyg spygliukai užšalę lede...

user posted image
Gražių , jaukių Jums didžiųjų metų švenčių ir sėkmingų naujų dvyliktų metų !
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 12 23, 11:38)
šiais metais dariau šventinius sveikinimus , naudojant dervą ir eglės spyglius ...gavosi lyg spygliukai užšalę lede...

nugi labai gražu thumbup.gif

O aš vakar tvarkydama savo varlę "lede" užšalusią radau, tokia ji man juokinka pasirodė kai lauke bent šalta darosi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 12 23, 10:38)

na nerealiai! 4u.gif

___

Ir aš sveikinu su tarpušvenčiu 4u.gif Linkiu nesustoti daryti tai, ką darot, taip džiuginti kitų širdis ir akis smile.gif

___
O čia mano patirtis:
Liejau tik kokią gerą parą knygoje pabuvusią rožinės spalvos gėlytę smile.gif Tai Crystal Resin suvalgė jos spalvą smile.gif Bet man ji ir tokia labai patiko hihihi.gif Tik kitą kartą tokių "šviežių" spalvų nedėsiu smile.gif
Sagė: Rožinė gėlytė biggrin.gif :
user posted image

O šitas darbelis man labai mielas: Drobė/ meilė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 27 gruodžio 2011 - 08:20
Su Šventėm 4u.gif

Aliete, sveikinimai vykę labai thumbup.gif

Miško uoga, grožiai thumbup.gif prajuokino pavadinimas 'Rožinė gėlytė' (kol neperskaičiau priešistorės) wub.gif
Atsakyti