Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Aliete, turbut sito ieskojai Lapai

Komplektukas labai simpatiskas, toks ugninis-rudeninis thumbup.gif

Beja, nesazininga svetimas mintis skaityti lotuliukas.gif As jau apziurejau, kur tu lapu galima pirkti biggrin.gif Vilniaus Ermitaze yra ivairiu slapvu, pakelis kainuoja 5,99 (berods).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 06 rugsėjo 2011 - 14:09
Miško uoga, manau tiks thumbup.gif , tik vat galvoju tas- Bleach- baliklis, turėta omenyje, matyt, su chloru...

pašnekute, šitas būdas atrodo dar paprastesnis, nu gi reiks išbandyti smile.gif, čia , manau, jai lapą dar pagarinsi žalioji masė dar lengviau išsitapšnos

agnera_jewellery , seniau pirkau vienoj i-neto parduotuvėj, berods tai buvo- viskas vėriniams , jei neklystu , nes apsiperku daug kur, tai galiu supainioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 06, 14:23)
Miško uoga, manau tiks thumbup.gif  , tik vat galvoju  tas- Bleach- baliklis, turėta omenyje, matyt, su chloru...

manau taip. kaip Bjaususkos nuorodoje rašo, tai tinka ir ta pati soda. Na, įpilti chemijos ir pavirti smile.gif
Atsakyti
Bjauruska biggrin.gif , tai kad rudenėja, tai į lapus žvalgaisi...

Aš, kai būnu Vilniuje , tai jau nebespeju visas man reikiamas parduotuves apibėgti ..., tai tenka iškoti kas po ranka smile.gif , be to tap ir įdomiau smile.gif

o , nuoroda tai ta -dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Visada prasom mirksiukas.gif

Man tie parduotuviniai patinka dar tuo, kad ju dazyti nereikia - ju ivairiu spalvu buna smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos drinks_cheers.gif

bet kas do sutapimas - kelios vienu metu apie tą patį lotuliukas.gif )))
Man irgi sena rankų darbo atvirutė akyse pasipainiojo ir panaši mintis kilo prieš kelias dienas
Atsakyti
na jei tiek norinčių "skilėtinių" lapų , papasakosiu kaip man sekėsi "skilėtinti" biggrin.gif
taigi, vakar išbandžiau visus aptartus būdus smile.gif - virinau sodoje, mirkdžiau baliklyje - taip lapai suminkštėja, bet tai visai nereiškia, kad jų žalioji dalis lengvai nusiema doh.gif , tapšnoti, valyti šepetėlių reikia gan ilgai ...., be to lapas tai suminkštėja pats visas ir jo gyslelės taip pat biggrin.gif ...- supratau, kad visa esmė ne lapo minkštume, o tapšnojime hihihi.gif , tai va paskutinis bandymas buvo su visai neapdirbtu, tikru žaliu lapų- dėjausi jį ant smulkaus švitrinio popieriaus ir daužiau šepetuku ( naudojau rankom šveisti tanku ir gan kietą šepetėlį) , na, nepasakyčiau ,kad tai buvo labai švelnus ir atsargus padaužymas hihihi.gif , lapą ploviau po vandeniu ir vėl daužiau ir t.t.t.t.t.t.t...., bet žinokite, šito paskutinio bandymo rezultatas gavosi , gal ne idealiai geras, bet tikrai geras smile.gif
Atsakyti
Gal yra cia siaulieciu, galinciu pasidalinti informacija kur siauliuos perka ta spec derva. Senukuose as randu tik ta labai greitai (per 5 min) stingstancia derva, su ja nieko neimanoma speti. Kazin ermitaze rasciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 07, 10:09)
"skilėtinių" l

žinokite, šito paskutinio bandymo rezultatas gavosi , gal ne idealiai geras, bet tikrai geras smile.gif

"skeletuotų" rolleyes.gif

Rašiau, kad tapšnojom pavasari/ ankstyvos vasaros lapus. Šiuo metu jie jau sukietėję, todėl gali būti sunku tą minkštimą išprašyti. Esu dar girdėjus, kad mirko kelias dienas, o po to virina... Bet pati to neišbandžiau.
Aš gi mąstau, kad kai eisiu grybaut, pasidairysiu tokių natūraliai išsiskeletavusių (papuvusių). Padžiovinus turėtų būti ir spalva naturali... blush2.gif

Ko pasigendu, tai darbukų su nėrinukais rolleyes.gif Kai pati kažkada buvau įmetus, taip daugiau - niekas, niekas... Žiemos laukiat, kai žiedelių neliks?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 09 07, 19:00)
"skeletuotų"  rolleyes.gif

galima rinktis ar su skylėm lapas ,ar su skeletu lotuliukas.gif

nežinau..., kaip minėjau man tas virimas nepasiteisino, nes pats lapas suminkštėja ir kai tapšnoji, tas minkštimas prie gyslelių lyg veliasi..., man geriausia išimti žaluma gavosi iš sveiko kieto lapo smile.gif

tai aš ir naudojau surankiotus naturaliai išsiskeletavusius lapus smile.gif, bet gi pritrūkau doh.gif , apėjau pašalius, o ten tik supuvę ,pernykščiai..., tokiu naturaliai , reik , matyt,pavasari ieškoti, nes dabar seni lapai supuvę , nauji dar nenukritę ir nepradėję pūti biggrin.gif

aš tai , matyt, esu užkietėjusi augalų "šaldytoja" cool.gif biggrin.gif , mano liejimui naudotas kitas medžiagas galima ant pirštu suskaičiuoti biggrin.gif , na gėlės man gražiausios:geda2:
o kai žiedelių neliks ,arba kai pagaliau laisvo laiko ištaikysiu biggrin.gif , galvoju pasigilinti į dervos spalvinimą, tapyba rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, merginos 4u.gif
priimkite naujoke biggrin.gif
atsitiktinai uzmaciau Arunos darbus kitose ineto platybese ir atejau iki jusu. Perskaiciau visas zinutes per praeitus 50psl lotuliukas.gif - va kaip uzkabino si technologija biggrin.gif
Tiesa pasakius, man labiausiai patinka kompozicijos is augaliuku, kazkaip atrodo lyg netycia tu kliju pagauti biggrin.gif
Zinoma, nuvariau iki artimiausiu senuku, ten buvo tik Titan, paemiau. Jau uzpyliau pirma sluoksniuka - ale kaip plaukia viskas g.gif , kiba su gulsciuku reiktu namie lygaus pavirsiaus pasijeskoti lotuliukas.gif Tikrai sunku valdyti tuos augaliukus doh.gif

Dar klausimas iskilo: su kuo patepate formele, jegu norite, kad prie jos nepriliptu derva? Kiek isskaiciau, tai su vazelinu ar kokiu aliejuku?
turiu forma plastmasine nuo torciuko, ten daug vienodu duobuciu - zodziu labai tinka rankdarbiams lotuliukas.gif
Atsakyti
Aliete, kiek domejausi, tai lengviau zalius lapus pavasari apdorot, o jau rudeni, tai nukritusius, nes i vasaros pabaiga jie labai sukietija.

puslapiui paspalvint biggrin.gif

LŪKESČIAI

user posted image

NETYČIA

user posted image

Atsakyti