Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

na, pasirinksiu kokį "atpirkimo ožį" ir išbandysiu šlifavimą, kai priemonių turėsiu, o kai ką tikriausiai reikė užliet iš naujo sluoksnį. Tik dabar reikės pasirūpinti gaubtu rolleyes.gif biggrin.gif
AČIŪ už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Miško uoga, bet kaip ilgai džiuvo unsure.gif , gaunasi trys paras ..., o išdžiuvo pilnai , na paviršius kietas ? , ..nes man kiek buvo ,tai jei po dviejų parų nesukietėja, tai jau ir nesukietėja, nors ir penkias lauk..., bet gal ilgas džiuvimas- krystal resin ypatybė ...
bet tai ruošiesi nušlifuoti prikibimus ? , tai tikrai nemažai šlifuoti reiks... ir sluoksnelį dar užlieti tikrai reiks..., aš kiek bandžiau nenusišlifuoja skaidriai , nei su tuo visai smulkių , ir pasta negelbėjo...žodžiu, man tas epox. šlifavimas, poliravimas iki skaidrumo -mistika biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
esu 'tylioji' šios temelės skaitytoja, sąžiningai perskaičiau abi temeles, kai ką pasikonspektavau, po truputį perkuosi medžiagas ir ketinu po Naujų metų kibti į bandymus. Tuo pačiu noriu užklausti gal kur matėte pirkti štai tokius rėmelius apyrankei ar panašius ? geriau jei būtų kur siųstis iš Ebay ax.gif

dėkoju už info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif Aš irgi jungiuosi prie jūsų būrio smile.gif Mano pirmasis darbelis jau "kepa" biggrin.gif Tai gal jau rytoj pasirodysim blush2.gif
Atsakyti
J@lanta, panašu, kad nė viena nesusidūrus su tokiais rėmeliais ir iš Ebay 4u.gif

tutikas, oi laukiam laukiam mes šviežienų laukiam smile.gif 4u.gif
Atsakyti

RUDENS GODOS
Ice resin, žalvaris

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 12 16, 10:28)
RUDENS GODOS
Ice resin, žalvaris

gražios godas rolleyes.gif

ir nesistebiu , kad rudeninės , kai už lango gylus ruduo biggrin.gif
Atsakyti
Aruna, koks gilus darbas smile.gif Toks šiek tiek melancholiškas - patinka! 4u.gif

Pasimaivysiu ir aš su keliais darbukais - paprastais liejimais:

Segtukas į plaukus: Rožytė
user posted image

Segtukas į plaukus: Ramunytė
user posted image
Tarp kitko, labai gražiai atrodo plaukuose 4u.gif

Ramunytės-pankės smile.gif
user posted image

Gal dobiliukai hihihi.gif
user posted image

Hortenzijos su jaspiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 16 gruodžio 2011 - 16:37
kaip gražu thumbup.gif

bet ar pastebit, kad gražiausiai ice resin technika žiūrisi vistik su variu/žalvariu?
Atsakyti
Va mano pirmasis blynas 4u.gif Čia tipo apyrankė biggrin.gif Tik pati derva kai sustingo, tokia matinė pasidarė... g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
O jūsų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 12 16, 17:36)
kaip gražu  thumbup.gif

bet ar pastebit, kad gražiausiai ice resin technika žiūrisi vistik su variu/žalvariu?

ačiū 4u.gif

iš tiesų, žalvaris laaabai tinka šiai technikai smile.gif
o su sidabro spalvos metalinėmis detalėmis padarytus darbus sunkiau gražiai nufotkinti doh.gif

komplektukas: mėlyna: nuotraukoje gėlytės tarytum persišviečia doh.gif gyvai jos daug gražiau žiūrisi smile.gif
user posted image

komplektukas: ruda
user posted image

Atsakyti
Na viskas. Taškas!
Miško uoga, tu man su savo grožiu sprigtą užvanojai thumbup.gif Einu lieti auskarus drinks_cheers.gif
Atsakyti