na, pasirinksiu kokį "atpirkimo ožį" ir išbandysiu šlifavimą, kai priemonių turėsiu, o kai ką tikriausiai reikė užliet iš naujo sluoksnį. Tik dabar reikės pasirūpinti gaubtu
AČIŪ už patarimus
Miško uoga, bet kaip ilgai džiuvo , gaunasi trys paras ..., o išdžiuvo pilnai , na paviršius kietas ? , ..nes man kiek buvo ,tai jei po dviejų parų nesukietėja, tai jau ir nesukietėja, nors ir penkias lauk..., bet gal ilgas džiuvimas- krystal resin ypatybė ...
bet tai ruošiesi nušlifuoti prikibimus ? , tai tikrai nemažai šlifuoti reiks... ir sluoksnelį dar užlieti tikrai reiks..., aš kiek bandžiau nenusišlifuoja skaidriai , nei su tuo visai smulkių , ir pasta negelbėjo...žodžiu, man tas epox. šlifavimas, poliravimas iki skaidrumo -mistika
bet tai ruošiesi nušlifuoti prikibimus ? , tai tikrai nemažai šlifuoti reiks... ir sluoksnelį dar užlieti tikrai reiks..., aš kiek bandžiau nenusišlifuoja skaidriai , nei su tuo visai smulkių , ir pasta negelbėjo...žodžiu, man tas epox. šlifavimas, poliravimas iki skaidrumo -mistika
sveikos merginos
esu 'tylioji' šios temelės skaitytoja, sąžiningai perskaičiau abi temeles, kai ką pasikonspektavau, po truputį perkuosi medžiagas ir ketinu po Naujų metų kibti į bandymus. Tuo pačiu noriu užklausti gal kur matėte pirkti štai tokius rėmelius apyrankei ar panašius ? geriau jei būtų kur siųstis iš Ebay
dėkoju už info
esu 'tylioji' šios temelės skaitytoja, sąžiningai perskaičiau abi temeles, kai ką pasikonspektavau, po truputį perkuosi medžiagas ir ketinu po Naujų metų kibti į bandymus. Tuo pačiu noriu užklausti gal kur matėte pirkti štai tokius rėmelius apyrankei ar panašius ? geriau jei būtų kur siųstis iš Ebay
dėkoju už info
Sveikos Aš irgi jungiuosi prie jūsų būrio Mano pirmasis darbelis jau "kepa" Tai gal jau rytoj pasirodysim
J@lanta, panašu, kad nė viena nesusidūrus su tokiais rėmeliais ir iš Ebay
tutikas, oi laukiam laukiam mes šviežienų laukiam
tutikas, oi laukiam laukiam mes šviežienų laukiam
QUOTE(Aruna @ 2011 12 16, 10:28)
gražios godas
ir nesistebiu , kad rudeninės , kai už lango gylus ruduo
Aruna, koks gilus darbas Toks šiek tiek melancholiškas - patinka!
Pasimaivysiu ir aš su keliais darbukais - paprastais liejimais:
Segtukas į plaukus: Rožytė
Segtukas į plaukus: Ramunytė
Tarp kitko, labai gražiai atrodo plaukuose
Ramunytės-pankės
Gal dobiliukai
Hortenzijos su jaspiu
Pasimaivysiu ir aš su keliais darbukais - paprastais liejimais:
Segtukas į plaukus: Rožytė
Segtukas į plaukus: Ramunytė
Tarp kitko, labai gražiai atrodo plaukuose
Ramunytės-pankės
Gal dobiliukai
Hortenzijos su jaspiu
kaip gražu
bet ar pastebit, kad gražiausiai ice resin technika žiūrisi vistik su variu/žalvariu?
bet ar pastebit, kad gražiausiai ice resin technika žiūrisi vistik su variu/žalvariu?
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 12 16, 17:36)
kaip gražu
ačiū
iš tiesų, žalvaris laaabai tinka šiai technikai
o su sidabro spalvos metalinėmis detalėmis padarytus darbus sunkiau gražiai nufotkinti
komplektukas: mėlyna: nuotraukoje gėlytės tarytum persišviečia gyvai jos daug gražiau žiūrisi
komplektukas: ruda
Na viskas. Taškas!
Miško uoga, tu man su savo grožiu sprigtą užvanojai Einu lieti auskarus
Miško uoga, tu man su savo grožiu sprigtą užvanojai Einu lieti auskarus