Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Jei proporciju nesupainiojai - sustings smile.gif Tik sita kiek ilgiau stingsta, nei rasoma...
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 12 11, 13:24)
Jei proporciju nesupainiojai - sustings smile.gif Tik sita kiek ilgiau stingsta, nei rasoma...

rašo 24 val gali stingti.. tai dar ilgiau gali reikės reikėt laukt? doh.gif o didesnė temperatūra gal gali padėti greičiau stingt? g.gif labai nekantrauju rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
Po 24 val ji man dar pakankamai elastinga buvo. Jei aukstesne temperatura - gali greiciau sustingti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 12 11, 13:28)
Po 24 val ji man dar pakankamai elastinga buvo. Jei aukstesne temperatura - gali greiciau sustingti  g.gif

nu, trumpai tariant, reikt LAUKT ILGAI doh.gif bet užtat kaip skaidru kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 12 11, 12:31)
šiąnakt išbandžiau CrystalResin! Nu koks fainas darbas su juo! Kaip lengviau!  bigsmile.gif Dabar stingsta daugybė rėmelių  ax.gif (kad tik sustingtų  unsure.gif ) o buvo taip, kad kažkokia originali papuošalinė derva (IceResin, CrystalResin ar kt.) nesustingtų?  g.gif

man buvo karta , kad kartą ice resin nesustingo , tiksliau liko teplus paviršius doh.gif , buvo vasara per pačius karščius -džiuvo ant palangės , manau temperatūra atokaitoje toje vietoje galėjo būti virš 35 ..., taigi su tais pašildymais -atsargiai ..., šiaip kiek pamenu optimali džiuvimo temperatūra- 18-25 , tai- normali kambario temperatūra smile.gif
nežinau, kaip džiūtų prie minuso , bet man yra normaliai sustingę ir prie + 10 ...

tai linkiu KANTRIAI LAUKTI biggrin.gif
Atsakyti
mano "Liepsnelės" turi pratęsimą smile.gif - žiedas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 12 12, 13:24)
mano "Liepsnelės" turi pratęsimą smile.gif - žiedas

user posted image vau koks fainumėlis thumbup.gif Ir kaip gražiai prieš šviesą "suskambėjo"
Atsakyti
wub.gif ka jau cia ir besakyti....
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 12 12, 16:40)

koks smagus smailiukas biggrin.gif , pralinksmino

dėkui 4u.gif , man ir pačiai tos "liepsnelės" labai ...- net gaila atiduoti blush2.gif , šiaip man retai būna , kad gaila..., lengva širdim ir parduodu ir dovanoju , žinau, kad kitą darysiu , tai vėl tolyn mintis eis ... bet į metus koks pora darbų būna - kuriuos tikrai norėčiau pasilikti...
o,kaip jums, ar negaila atsisveikinti su savais darbais ?
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 12 12, 21:14)
o,kaip jums, ar negaila atsisveikinti su savais darbais ?

aha, smailas su besisukančiom akim labai geras. tinka apibūdinti savijautą pamačius VISUS alietės darbus hihihi.gif ir žiedą bigsmile.gif

aš nė vieno savo daryto darbo neturiu. irgi laisva ranka darau ir dalinu smile.gif dar negailėjau tiek, kad nenorėčiau atiduot hihihi.gif va dabar padariau visą partiją darbelių.. išsekau, išsikankinau nuo minčių ir pasiruošimų, bet padariau daug smile.gif irgi dovanosiu hihihi.gif GAL ką sau pasiliksiu, jei liks biggrin.gif

bet iškilo bėdelė... Kadangi taip ilgai stingo derva ėmė ir kur ne kur papuolė koks pūkelis, kokia dulkelė unsure.gif Kaip tai ištaisyt? Na, neddukai defektukai, bet MAN jau kliūva.. Vyras rado, kad skaidrias plastmases poliruoja su labai smulkiu švitriniu popieriumi ir pvz paskui "blizgina" su dantų pasta.. Ar nebandėt?
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 12 12, 16:02)
bet iškilo bėdelė... Kadangi taip ilgai stingo derva ėmė ir kur ne kur papuolė koks pūkelis, kokia dulkelė  unsure.gif Kaip tai ištaisyt? Na, neddukai defektukai, bet MAN jau kliūva.. Vyras rado, kad skaidrias plastmases poliruoja su labai smulkiu švitriniu popieriumi ir pvz paskui "blizgina" su dantų pasta.. Ar nebandėt?

kaip taisykle, resin stingstant reikia uzdengti su kokiu gaubtu. Poliruoti galima, bet reikia spec popieriaus, pasta per grubi ir antra ji nenuims tu dulkiu. popierius turi buti apie 4000 (kaip pvz, slifavimo popierius superfine auto apdirbime 1000 2000), kitas atvejis, galima nuslifuoti grubiu, net ir tuo 1000, bet paskui vel uzpilti sluoksni. g.gif
Atsakyti
O nebutu paprasciau truputi nuslifuoti pavirsiu ir padengti plonu dervos sluoksniu? g.gif
Atsakyti