Jei proporciju nesupainiojai - sustings Tik sita kiek ilgiau stingsta, nei rasoma...
QUOTE(Bjauruska @ 2011 12 11, 13:24)
Jei proporciju nesupainiojai - sustings Tik sita kiek ilgiau stingsta, nei rasoma...
rašo 24 val gali stingti.. tai dar ilgiau gali reikės reikėt laukt? o didesnė temperatūra gal gali padėti greičiau stingt? labai nekantrauju
Po 24 val ji man dar pakankamai elastinga buvo. Jei aukstesne temperatura - gali greiciau sustingti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 12 11, 13:28)
Po 24 val ji man dar pakankamai elastinga buvo. Jei aukstesne temperatura - gali greiciau sustingti
nu, trumpai tariant, reikt LAUKT ILGAI bet užtat kaip skaidru kaip gražu
QUOTE(Miško uoga @ 2011 12 11, 12:31)
šiąnakt išbandžiau CrystalResin! Nu koks fainas darbas su juo! Kaip lengviau! Dabar stingsta daugybė rėmelių (kad tik sustingtų ) o buvo taip, kad kažkokia originali papuošalinė derva (IceResin, CrystalResin ar kt.) nesustingtų?
man buvo karta , kad kartą ice resin nesustingo , tiksliau liko teplus paviršius , buvo vasara per pačius karščius -džiuvo ant palangės , manau temperatūra atokaitoje toje vietoje galėjo būti virš 35 ..., taigi su tais pašildymais -atsargiai ..., šiaip kiek pamenu optimali džiuvimo temperatūra- 18-25 , tai- normali kambario temperatūra
nežinau, kaip džiūtų prie minuso , bet man yra normaliai sustingę ir prie + 10 ...
tai linkiu KANTRIAI LAUKTI
ka jau cia ir besakyti....
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 12 12, 16:40)
koks smagus smailiukas , pralinksmino
dėkui , man ir pačiai tos "liepsnelės" labai ...- net gaila atiduoti , šiaip man retai būna , kad gaila..., lengva širdim ir parduodu ir dovanoju , žinau, kad kitą darysiu , tai vėl tolyn mintis eis ... bet į metus koks pora darbų būna - kuriuos tikrai norėčiau pasilikti...
o,kaip jums, ar negaila atsisveikinti su savais darbais ?
QUOTE(aliete @ 2011 12 12, 21:14)
o,kaip jums, ar negaila atsisveikinti su savais darbais ?
aha, smailas su besisukančiom akim labai geras. tinka apibūdinti savijautą pamačius VISUS alietės darbus ir žiedą
aš nė vieno savo daryto darbo neturiu. irgi laisva ranka darau ir dalinu dar negailėjau tiek, kad nenorėčiau atiduot va dabar padariau visą partiją darbelių.. išsekau, išsikankinau nuo minčių ir pasiruošimų, bet padariau daug irgi dovanosiu GAL ką sau pasiliksiu, jei liks
bet iškilo bėdelė... Kadangi taip ilgai stingo derva ėmė ir kur ne kur papuolė koks pūkelis, kokia dulkelė Kaip tai ištaisyt? Na, neddukai defektukai, bet MAN jau kliūva.. Vyras rado, kad skaidrias plastmases poliruoja su labai smulkiu švitriniu popieriumi ir pvz paskui "blizgina" su dantų pasta.. Ar nebandėt?
QUOTE(Miško uoga @ 2011 12 12, 16:02)
bet iškilo bėdelė... Kadangi taip ilgai stingo derva ėmė ir kur ne kur papuolė koks pūkelis, kokia dulkelė Kaip tai ištaisyt? Na, neddukai defektukai, bet MAN jau kliūva.. Vyras rado, kad skaidrias plastmases poliruoja su labai smulkiu švitriniu popieriumi ir pvz paskui "blizgina" su dantų pasta.. Ar nebandėt?
kaip taisykle, resin stingstant reikia uzdengti su kokiu gaubtu. Poliruoti galima, bet reikia spec popieriaus, pasta per grubi ir antra ji nenuims tu dulkiu. popierius turi buti apie 4000 (kaip pvz, slifavimo popierius superfine auto apdirbime 1000 2000), kitas atvejis, galima nuslifuoti grubiu, net ir tuo 1000, bet paskui vel uzpilti sluoksni.
O nebutu paprasciau truputi nuslifuoti pavirsiu ir padengti plonu dervos sluoksniu?