Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Supermamytės, kur jūs perkate žalvario storesnę vielą, išduokite paslaptį ax.gif 4u.gif
Ačiū aciuks.gif atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(nester @ 2011 12 07, 17:28)
Supermamytės, kur jūs perkate žalvario storesnę vielą, išduokite paslaptį ax.gif  4u.gif
Ačiū aciuks.gif atsakiusioms

kažkaip galvoju galvoju ir neprisiminiau, kad būtų kuri minėjusi žalvario vielos pirkimą.. bet pagooglinus galima rasti pvz čia. nors žiū, kad storesnė išparduota.. bet verta gal užsibukmarkinti psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 07 gruodžio 2011 - 18:05
bandžiau googlinti, bet nesėkmingai cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 12 07, 12:53)
drinks_cheers.gif man irgi nedrąsu čia rodytis su savo darbukais..

aliete, nereikia čia lialia su tais "gi daugiau paprastesnių užliejimų" hihihi.gif Jūsų darbai tobuli! Įkvepiantys ir iš tikro skatinantys pačiai bandyti smile.gif Panaršius FB įkeltas nuotraukas galima ilgai kvapo neatgaut wink.gif

na negalima taip nono.gif , juk rodomės, kad pasimokyti ,aptarti...,o ne tik pasigirti biggrin.gif, aišku, malonu išgirsti pagyrimus ir dėkui už juos 4u.gif
o, FB tikrai daugiau mano darbų parodyta ,nei SM ..., pastaruoju metu ,nežinau kaip jus , bet mane apsilankius SM tiesiog sunervina iš visur iššokančios reklamos ,su pele turi atsargiai elgtis biggrin.gif , kad tik neužkliudytum kokio reklaminio paveiksliuko, pastebėjau,kad jau rašant až. rašymo lauke iššoka doh.gif ..., tai ir gaunasi , kad "veiksmą" kitur perkelinėji...ir pastebiu , kad ne viena taip elgiuosi biggrin.gif

dėl žalvarinės vielos , tai perkuosi rankdarbių parduotuvėse, tai , kad kur yra sidabro spalvos, ar sidabruotos vielos, ten paprastai ir žalvarinės yra , tikrai ne problema nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 12 07, 18:51)
...pastaruoju metu ,nežinau kaip jus , bet mane apsilankius SM tiesiog sunervina iš visur iššokančios reklamos ,su pele turi atsargiai elgtis  biggrin.gif

gal padės šios temos paskaitinėjimas? Ten kaip užblokuoti reklamas rašo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nester @ 2011 12 07, 18:23)
bandžiau googlinti, bet nesėkmingai cray.gif

na tada jamam ne specializuotas papuošaliukų detalių parduotuves. pvz čia pardavinėja žalvarinę vielą 2-5 mm storumo.
VA ČIA! Kaip tik ten dabar akcijos žalvarinei vielai!
viskas iš googlo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 07 gruodžio 2011 - 20:05
QUOTE(aliete @ 2011 12 07, 19:51)
pastaruoju metu ,nežinau kaip jus , bet mane apsilankius SM tiesiog sunervina iš visur iššokančios reklamos ,su pele turi atsargiai elgtis  biggrin.gif , kad tik neužkliudytum kokio reklaminio paveiksliuko,

o aš radau išeitį "vaistą" nuo daugelio reklamų, pasirinkdama vieną reklamą visame puslapyje.
Pabandyk persijungti puslapio apačioje:

user posted image

užrašas "hormonine", SM pagrindinis būna berods supermama. spaudi rodyklytę ir renkiesi kitus užrašus, renkiesi juose iš tų kuris veiks ar kuris patiks.

Šitos puslapio reklamos apmokamos kažkuriam laikui,jam pasibaigus, ir vėl atsiranda supermamų pagrindinis, "susikeiki" riebiausiai kelis kartus ir eini perjungti kitokio vaizdo.
Atsakyti
VA ČIA! Kaip tik ten dabar akcijos žalvarinei vielai!
viskas iš googlo wink.gif

bigsmile.gif Aciu, jau ir uzsisakiau is cia valio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nester: 07 gruodžio 2011 - 22:08
My Webpage

va čia vielos dar pigiau yra. užsisakiau ir aš, gavau prieš kelias dienas.
Atsakyti
Aliete, nerealus raudonas grožis. Stebuklingas. thumbup.gif
O dėl reklamų teisi esi, jos iš tikrųjų nervina verysad.gif
Atsakyti
na, dėkui , merginos , suspaudžiau mygtukus - akyse šviesiau pasidarė , kuri laiką nemirguliuos hihihi.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Atsakyti
šiąnakt išbandžiau CrystalResin! Nu koks fainas darbas su juo! Kaip lengviau! bigsmile.gif Dabar stingsta daugybė rėmelių ax.gif (kad tik sustingtų unsure.gif ) o buvo taip, kad kažkokia originali papuošalinė derva (IceResin, CrystalResin ar kt.) nesustingtų? g.gif
Atsakyti