Supermamytės, kur jūs perkate žalvario storesnę vielą, išduokite paslaptį
Ačiū atsakiusioms
QUOTE(nester @ 2011 12 07, 17:28)
Supermamytės, kur jūs perkate žalvario storesnę vielą, išduokite paslaptį
Ačiū atsakiusioms
Ačiū atsakiusioms
kažkaip galvoju galvoju ir neprisiminiau, kad būtų kuri minėjusi žalvario vielos pirkimą.. bet pagooglinus galima rasti pvz čia. nors žiū, kad storesnė išparduota.. bet verta gal užsibukmarkinti psl.
QUOTE(Miško uoga @ 2011 12 07, 12:53)
man irgi nedrąsu čia rodytis su savo darbukais..
aliete, nereikia čia lialia su tais "gi daugiau paprastesnių užliejimų" Jūsų darbai tobuli! Įkvepiantys ir iš tikro skatinantys pačiai bandyti Panaršius FB įkeltas nuotraukas galima ilgai kvapo neatgaut
aliete, nereikia čia lialia su tais "gi daugiau paprastesnių užliejimų" Jūsų darbai tobuli! Įkvepiantys ir iš tikro skatinantys pačiai bandyti Panaršius FB įkeltas nuotraukas galima ilgai kvapo neatgaut
na negalima taip , juk rodomės, kad pasimokyti ,aptarti...,o ne tik pasigirti , aišku, malonu išgirsti pagyrimus ir dėkui už juos
o, FB tikrai daugiau mano darbų parodyta ,nei SM ..., pastaruoju metu ,nežinau kaip jus , bet mane apsilankius SM tiesiog sunervina iš visur iššokančios reklamos ,su pele turi atsargiai elgtis , kad tik neužkliudytum kokio reklaminio paveiksliuko, pastebėjau,kad jau rašant až. rašymo lauke iššoka ..., tai ir gaunasi , kad "veiksmą" kitur perkelinėji...ir pastebiu , kad ne viena taip elgiuosi
dėl žalvarinės vielos , tai perkuosi rankdarbių parduotuvėse, tai , kad kur yra sidabro spalvos, ar sidabruotos vielos, ten paprastai ir žalvarinės yra , tikrai ne problema nusipirkti
QUOTE(aliete @ 2011 12 07, 18:51)
...pastaruoju metu ,nežinau kaip jus , bet mane apsilankius SM tiesiog sunervina iš visur iššokančios reklamos ,su pele turi atsargiai elgtis
gal padės šios temos paskaitinėjimas? Ten kaip užblokuoti reklamas rašo
Papildyta:
QUOTE(nester @ 2011 12 07, 18:23)
bandžiau googlinti, bet nesėkmingai
na tada jamam ne specializuotas papuošaliukų detalių parduotuves. pvz čia pardavinėja žalvarinę vielą 2-5 mm storumo.
VA ČIA! Kaip tik ten dabar akcijos žalvarinei vielai!
viskas iš googlo
QUOTE(aliete @ 2011 12 07, 19:51)
pastaruoju metu ,nežinau kaip jus , bet mane apsilankius SM tiesiog sunervina iš visur iššokančios reklamos ,su pele turi atsargiai elgtis , kad tik neužkliudytum kokio reklaminio paveiksliuko,
o aš radau išeitį "vaistą" nuo daugelio reklamų, pasirinkdama vieną reklamą visame puslapyje.
Pabandyk persijungti puslapio apačioje:
užrašas "hormonine", SM pagrindinis būna berods supermama. spaudi rodyklytę ir renkiesi kitus užrašus, renkiesi juose iš tų kuris veiks ar kuris patiks.
Šitos puslapio reklamos apmokamos kažkuriam laikui,jam pasibaigus, ir vėl atsiranda supermamų pagrindinis, "susikeiki" riebiausiai kelis kartus ir eini perjungti kitokio vaizdo.
Aliete, nerealus raudonas grožis. Stebuklingas.
O dėl reklamų teisi esi, jos iš tikrųjų nervina
O dėl reklamų teisi esi, jos iš tikrųjų nervina
Papildyta:
šiąnakt išbandžiau CrystalResin! Nu koks fainas darbas su juo! Kaip lengviau! Dabar stingsta daugybė rėmelių (kad tik sustingtų ) o buvo taip, kad kažkokia originali papuošalinė derva (IceResin, CrystalResin ar kt.) nesustingtų?