Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(Bjauruska @ 2011 11 29, 23:15)
Hm... Siurkstuma lakas tai panaikintu, bet klausimas ar jis isvis laikytusi... Greiciausiai, kad atsoktu isiminejant liejini. Gal geriau bandyti jau isimta gaminuka padengti dervos sluoksniuku  g.gif

Labas,
1.Uzpylus ant virsaus tikrai turetu paskaidreti... tik gali netolygiai uzsipilti, as dar paslifuociau geresniam sukibimui g.gif
2.Pabandyk niekuo netepti mirksiukas.gif
as karta tepiau aliejuku forma ir man irgi matinis gavosi, niekuo netepant daug geresnis rezultatas, juk is visu lanksciu formeliu ir taip issiima 4u.gif
O is kur gavai tokia, is Amerikos?
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2011 11 30, 10:32)
Labas,
1.Uzpylus ant virsaus tikrai turetu paskaidreti... tik gali netolygiai uzsipilti, as dar paslifuociau geresniam sukibimui g.gif
2.Pabandyk niekuo netepti mirksiukas.gif
as karta tepiau aliejuku forma ir man irgi matinis gavosi, niekuo netepant daug geresnis rezultatas, juk is visu lanksciu formeliu ir taip issiima  4u.gif
O is kur gavai tokia, is Amerikos?

Taniux, dekui, uz patarimus, bet...
1. Su uzpilimu tikrai visas butu gerai, jei pavirsius butu lygus, o cia - jis isgaubtas, tai derva nutekes.

2. Tepimas cia tikrai jokios neigiamos itakos nepadare, nes matosi, kad tas matiskumas grynai del pavirsiaus nelygumo. Liejinukas gavosi neslidus, na, reiktu paciupineti, kad butu aiskiau smile.gif Pati forma nera lanksti, plastmasine. Manau, kad stipriau paspaudus tiesiog susilankstytu nepataisomai (as tikejausi, kad ji bus gan minksta ir lanksti).

Siaip negalvokit, kad labai skudziuosi, tiesiog parasiau, kad pacios neapsigautumet su tom formelem. Nors manau, kad pabandysiu ir is to matiskumo ispesti naudos smile.gif Gan idomiai atrodo liejinukas - kaip kokiam remelyje. Reikes paeksperimentuoti g.gif
Atsakyti
o tu pabandyk nulakuoti akriliniu laku.
Juk nieko neprarasi...

O formeles nesisiunčiau todėl, kad pamačiau panašias Dolovitoj pirkti, ir supratau kad netyčia nesaugiai išėmus, gausis vienkartinėmis doh.gif
Atsakyti
matai , kokios tos formelės- kietos... g.gif , tai, matyt, labai panaši plasmasė kaip nuo saldainių formelės... , tokias išimti sudetinga...

o aš jau jaučių Kalėdinės eglutės kvapą biggrin.gif

user posted image

žinokite liejau nedžiovintas eglės šakeles , pabaltavimo bebuvo..., bet spalva žalia tai šiek tiek susivalgė..., kas man keista-paprastai žalia išlieka, taigi reiks dar lieti kokia kitą rūšį eglės šakelės - gal geriau pavyks...
Atsakyti
Oi, tikrai Kaledu dvasia jauciasi thumbup.gif Fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Aliete, tikros Kalėdos thumbup.gif

o pas mane visokios nesąmonės biggrin.gif

DVARO SODAS

user posted image

AUKŠTA ĮTAMPA

user posted image
Atsakyti
Aruna, "aukšta įtampa" thumbup.gif , toks grafiškas įliejimas...gerai žiūrisi tos mikroschemos , ar kaip jos ten vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
Aruna, kur būna pirkti tų "Aukštos įtampos" metalinių detalių? Kelias internetines parduotuves pražiūrėjau, nebuvo. O apie tokius auskariukus svajoju vis.
Atsakyti
o! koks fainas alietės kalėdinis darbelis bigsmile.gif bet čia su titan lieta?

Arūna, super aukšta įtampa bigsmile.gif smile.gif kieno mikroschemas ardai? biggrin.gif man irgi gal reiks kada paardyt smile.gif namai pilni tokio gėrio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 04 gruodžio 2011 - 22:13
Aruna, tavo "Auksta itampa" - auksta klase wub.gif Kokia forma naudojai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2011 12 04, 13:36)
Aruna, kur būna pirkti tų "Aukštos įtampos" metalinių detalių? Kelias internetines parduotuves pražiūrėjau, nebuvo. O apie tokius auskariukus svajoju vis.

Aciu, kam patiko.

Gil, ne viskas gi perkama internetinėse parduotuvėse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 12 05, 12:10)
Aciu, kam patiko.

Gil, ne viskas gi perkama internetinėse parduotuvėse   lotuliukas.gif

Na, nereikia juoktis, apvažinėti visas įprastas ilgiau užtruktų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 05 gruodžio 2011 - 12:06