Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Galvoju gal kai pakaitina susiploja gražiai,nes kartą tekomatyti kaip tai daro kalvis su varine viela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianabu @ 2011 11 28, 19:36)
Galvoju gal kai pakaitina susiploja gražiai,nes kartą  tekomatyti kaip tai daro kalvis su varine viela smile.gif

na kad gražiai pakaitintas susiplotų, reikia specialaus įtaiso - toks kaip senovinė skalbimo mašina turėdavo gręžimo įtaisą: įkiši, suki rankeną ir gauni kitoje pusėje išgręžtus skalbinius. Bet jis vielai ploninti turi būti metalinis.. O be to namų sąlygomis to nepadarysi.
Atsakyti
Tai galima nueit pas bet kurį juvelyra ir už kelis litus jis manau atvalcuotų tą vielą, juk čia kelių minučių darbas, tiems, kas turi tuos vielos formavimo aparatus.
Atsakyti
Abejoju ar koks juvelyras sutiks tuo uzsiimti, vistik plienas tai ne sidabras ir ne auksas g.gif
Atsakyti
Na nežinau, bet pabandyti galima, žalvarį tai man atvalcavo gražiai paprašius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 11 26, 19:52)
suvirintojas sakė, kad yra suplotos. Tik jis neprisiminė firmos kur ją pardavinėja.

Bet tikrai praeitoje temoje kažkur buvo parašyta kas tą suplotą vielą parduoda (visiškai nesusieta su rankdarbiais kažkokia "vyriška" metalo parduotuvė).
Aš pervariau atrodo visą praeitą temą ir neradau tos žinutės nikaip doh.gif

Litagra į galvą ateina g.gif
Atsakyti
Sveikos, o ką siūlytumėt naudoti pilant dervą ant spausdinto paveiksliuko, kad jis nesusilietų? Nes porą kartų bandžiau, ir nelabai gražiai kraštuose gavosi.. Internete radau, kad amerikietės naudoja JudiKins Micro Glaze, bet iš JAV siųsti brangoka..
Ir dar, man paviršius išėjo ne skaidrus - ar tai dėl to, kad pyliau tik vieną sluoksnį? Ar galima būtų kaip nors ištaisyti tą klaidą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila_lt @ 2011 11 29, 16:57)
Sveikos, o ką siūlytumėt naudoti pilant dervą ant spausdinto paveiksliuko, kad jis nesusilietų? Nes porą kartų bandžiau, ir nelabai gražiai kraštuose gavosi.. Internete radau, kad amerikietės naudoja JudiKins Micro Glaze, bet iš JAV siųsti brangoka..
Ir dar, man paviršius išėjo ne skaidrus - ar tai dėl to, kad pyliau tik vieną sluoksnį? Ar galima būtų kaip nors ištaisyti tą klaidą? smile.gif

Kokia derva naudoji? Jei titana, tai neskaidrumas gali buti del prasto ismaisymo.

O as pasiguosiu... Taip norejau formeliu liejimui, tai nusipirkau tokia:
user posted image
Viskas butu gerai - gerai issiima, patogi naudoti, bet... Isemus is jos gaminuka jis lieka toks kaip matinis sad.gif Formos pavirsius truputi lyg siurkstokas, tad nuo to ir atsiranda tas matiskumas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 11 29, 19:09)
...

ir man akis užkliuvo už šitos formelės. Geras rinkinukas formų thumbup.gif

O jei pabandytum pavazelinuoti prieš pildama dervą? Gal vazelinas tuos nelygumus užpildys? Pabandyk... juk nieko nebelieka prarasti.
Atsakyti
Tepiau riebiu kremu, tai manau, kad tas pats kaip vazelinas g.gif
Atsakyti
Bjauruska, bet gi koks negėris su tom formelėm gaunasi blink.gif , jos pritaikytos, matyt spalvotiems liejiniams ...
pagalvojau- o jai laku padengus formelių vidų , gal panaikintu ta šiurkštumą ...
Atsakyti
Hm... Siurkstuma lakas tai panaikintu, bet klausimas ar jis isvis laikytusi... Greiciausiai, kad atsoktu isiminejant liejini. Gal geriau bandyti jau isimta gaminuka padengti dervos sluoksniuku g.gif
Atsakyti