Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(mopsa @ 2011 11 22, 19:15)
Turiu klausimuką; gal čia ir nesąmonė, bet ar nebūtų galima pagrindo nulakuot su nagų laku?

sustingusi derva yra plastmasė. tai techniškai lakuot tikrai galima smile.gif tik pabandžius galima pamatyti, ar tai tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
Miško uoga, drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(aliete @ 2011 11 22, 13:08)
-tikrai Miško uogos būdu pragręžti galima skylutės , jeigu vis dėl to tai pasirodys per sunku, galima paprasčiausiai liejinio lygiojoje pusėje priklijuoti su ta pačią dervą vielos sukinį ir padaryti kilpelę , "pipiriukai" taip ir daryti smile.gif

Visai neblogai šis būdas atrodo, man taip nebuvo į galvą atėję. O formelėj darytą pragręžt tikrai gali būt problematiška... g.gif
Savaitgalį eisiu terliotis, tai pademonstruosiu po to, kas išėjo (arba ne) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mopsa @ 2011 11 22, 20:15)
Turiu klausimuką; gal čia ir nesąmonė, bet ar nebūtų galima pagrindo nulakuot su nagų laku?

paskaičiau ir susimąsčiau..., kodėl prireikė lakuoti epox. dervą g.gif , juk paprastai lakuojama, kai norima užfiksuoti spalvą, paslėpti nelygumus, suteikti paviršiui kietumo...bet gi pati epox.derva atlieka tas funkcijas, tame jos ir privalumas, kad po to dirbinį nereikia niekuo kitu papildomai dengti smile.gif , tai kam ją lakuoti?...ir dar nagų laku blink.gif , na aš nieko prieš nagų laką biggrin.gif , bet yra labiau tinkamų paviršiui padengti lakų...

Lauminė laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliete: 23 lapkričio 2011 - 11:08
dar vienas variantas

RUDENS SODAS

Dekupažas, ice resin

user posted image

Atsakyti
Aruna, labai grazus auskariukai ir mintis puiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 11 24, 10:11)
RUDENS SODAS

Dekupažas, ice resin

Jieees, dar vienas mini šedevriukas thumbup.gif
bigsmile.gif klausyk - nugi koks fantastiškas "kokteilis" (sujungtos dvi tokios tarsi "negiminingos" technikos) thumbup.gif
labai partiko, idėją realizavimui skolinsiuosi ir interpretacijas darysiu wub.gif

Lauminei:

nusipirk grąžteliuką kad ir senukuose, svarbu storų pasiimk ir paprašyk gal geriau ne metalui gręžti, o medžiui, jo "lindimo" stilius kitoks (nemoku paaiškinti kuo skiriasi, bet kitaip gręžia nei metalo) ir paprasčiausiai su epoksidke įklijuok jį kad ir į seno patogaus su gumele tušinuko strypelį. Neimk ploniausio, nes storesnis leis didesnius grąžtuko apsisukimus išgauti. pasidarysi mini rankinį grąžtuką.

Žinok į visas epoksidkes toks grąžtukas visai kantriai lenda. O kiek pradžioje Tau reikės gręžti, tikrai jo pakaks. Kaina gausis mikrobinė, ir jei net nuluš, nebus gaila neteketies mirksiukas.gif (kitą pasidarysi) rolleyes.gif
Atsakyti
Nuotaikinga, aš tau pasiskolinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Arūna, kokie hmmm LAAAABAI GRAŽŪS auskariukai! bigsmile.gif
Atsakyti
merginos, kur jūs tą suplotą vielą radote pirkti? Pamenu praeitoje temoje kažkuri pasidalinote informacija, tik nerandu "ant greičio" kur tos firmos adresas

schmoll.gif Man su plaktuku suploninta nepatinka...
Atsakyti
Na marginos,jūsų darbeliai super.Vienas už kitą gražesni.Perskaičiau visus 23 puslapius ir radau stebūkla,vaistų nuo prastos nuotaikos.Super.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 11 24, 22:19)
merginos, kur jūs tą suplotą vielą radote pirkti? Pamenu praeitoje temoje kažkuri pasidalinote informacija, tik nerandu "ant greičio" kur tos firmos adresas

schmoll.gif  Man su plaktuku suploninta nepatinka...

aš tai niekur LT suplotos vielos nesu mačiusi pirkti ... g.gif , nesu mačiusi ir briaunuotos vielos pirkti, tik apvalią ...

Aruna- faktūrų žaismas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 11 26, 12:17)
aš tai niekur LT suplotos vielos nesu mačiusi pirkti ... g.gif ,

suvirintojas sakė, kad yra suplotos. Tik jis neprisiminė firmos kur ją pardavinėja.

Bet tikrai praeitoje temoje kažkur buvo parašyta kas tą suplotą vielą parduoda (visiškai nesusieta su rankdarbiais kažkokia "vyriška" metalo parduotuvė).
Aš pervariau atrodo visą praeitą temą ir neradau tos žinutės nikaip doh.gif
Atsakyti