Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Na, man jau seniai Prosveto kaina kliuvo... Del tos kainos jo ir nepirkau, bet siandien kai paskaiciavau didesnio kiekio kaina... blink.gif

Mano muza irgi kazkur pranykus, parazitka.... Tegu tik parsiranda, tai as jai parodysiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano mūza neprasibrauna pro kitus darbus doh.gif

tos mažos pakuotės tinka bandymams, pradžiai. ir tai "titan" verta įsigyti 200 ml. jei darbo procesas ir rezultatas užkabina, tai tik pirkt tą Crystal resin ar Ice resin drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 11 21, 10:03)
taip, klijai tie. tik tai ne viskas, ko reikia smile.gif dar reikia formos / rėmuko / induko, kur dėsi grožybes ir liesi dervą  4u.gif

Tai taip šitą žinau 4u.gif

QUOTE(Bjauruska @ 2011 11 21, 10:13)
Jei pirksti titana, tai labiau apsimoka didesne pakuote - zymiai pigiau iseis smile.gif

Ale dabar primeciau, kad tas Prosvestas yra ziauriai brangus  blink.gif 300 ml kainuotu 156 lt  doh.gif Tai tada jau vienareiksmiskai verciau pirkti Crystal resin - daugiau nei per pus pigiau iseina.

Man kaip pirmam bandymui ir šitie bus geri... O iš tokio kiekio mazdaug keli išeina?
Atsakyti
QUOTE(mopsa @ 2011 11 21, 16:08)
O iš tokio kiekio mazdaug keli išeina?

keli - kas?

Čia kaip paklausti - o keli stiklainiai uogienės gausis? mirksiukas.gif Jei paimti ir skaičiuoti puslitriukais, gausis vienas kiekis, jei trilitriais - mažiau lotuliukas.gif

O jei rimtai, žiūrint kokias formeles pildysi. jei gilias, nedaug išeis. o jei labai negilias gali užtekti net nemenkam kiekiui (jei teisingai sumaišysi proporcijas ir neteks išmesti viso sugadinto užmaišymo į šiukšlinę, kas mums visoms pradžioje atsitiko) doh.gif

Viskam reikalinga patirtis ir darbas, eksperimentai, darbas... drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš taip pat kainas priemonių buvau susiskaičiavusi ... wink.gif
pigiausia "titan" , bet jis dėja, dėl savo burbuliuotumo ir sunkai pasiekiamo skaidrumo , ne visiems darbams tinka ...
o, visą kitą brangu ..., jei visi sumanymai gautusi iš pirmo karto , tai pagal sunaudojamą kiekį ta kainą neatrodytu brangi , bet iki norimo rezultato tenka ir ekspermentuoti ,ir bandyti , savaime aišku, kad kažkas nesigauna...,o dar reikia nepamiršti , kad kainuoja laikas smile.gif, taip ir susidaro tas brangumas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 11 21, 16:21)
(jei teisingai sumaišysi proporcijas ir neteks išmesti viso sugadinto užmaišymo į šiukšlinę, kas mums visoms pradžioje atsitiko)  doh.gif

Viskam reikalinga  patirtis ir darbas, eksperimentai, darbas...  drinks_cheers.gif

Hmmm, tikrai ne visoms. biggrin.gif

Nors kaip sakoma, prie visko reikia padirbeti, kad butu rezultatas biggrin.gif

o pas mane serialas tęsiasi, tik formatas plečiasi lotuliukas.gif

PERIODAI V

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 11 22, 09:18)
PERIODAI  V

o laikinu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 11 22, 10:18)
PERIODAI  V

user posted image (o tekstas - raštelyje, įdėtame gėlių krepšelyje) thumbup.gif
Atsakyti
Dar visai neseniai kalbėjau, kad niekad nepradėsiu užsiimti dviem dalykais: maisto gaminimu ir rankdarbiais. Gaminu jau pusmetį, ir visai patinka, tai dabar atėjo rankdarbių eilė... rolleyes.gif Kažkaip atsibodo kasmet Kalėdoms dovanot Akropoly pirktas dovanas, užsimaniau ko nors naujo ir įdomaus. Prisiskaičiau apie Ice Resin, pavarvinau seilę į jūsų darbelius, prisipirkau priemonių ir žaisiu... Tik va tokį klausimėlį turiu, gal kas ką patars. Norėčiau pamėginti lieti ne tik rėmeliuose, bet ir formelėse, bo man nesvietiškai gražūs visi tie aliete auskariukai- pipiriukai, kavytės, gėlytės... wub.gif
Bėda tokia: neturiu grąžto, pirkt dar nenoriu, nes nežinau, ar užsikabinsiu, ar nedulkės po to jis pas mane be darbo, o paprašyt, kad pragręžtų skylutes neturiu pas ką. Gal jas įmanoma kaip nors kitaip padaryt? Pvz., kol derva dar ne galutinai sustingus, atsargiai praurbint adata? Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Lauminė @ 2011 11 22, 11:41)
Dar visai neseniai kalbėjau, kad niekad nepradėsiu užsiimti dviem dalykais: maisto gaminimu ir rankdarbiais. Gaminu jau pusmetį, ir visai patinka, tai dabar atėjo rankdarbių eilė... rolleyes.gif 

Kažkaip atsibodo kasmet Kalėdoms dovanot Akropoly pirktas dovanas, užsimaniau ko nors naujo ir įdomaus.

Gal jas įmanoma kaip nors kitaip padaryt? Pvz., kol derva dar ne galutinai sustingus, atsargiai praurbint adata? Ką manot?

hihihi.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Galima galima wink.gif bet tik ne adata wink.gif aš gręžiu su rankomis paprastu grąžtuku už litą ar kiek. lyg 0,7 mm storio. Žinoma, man vyras davė tokią "galvą" nuo suktuvo, kur įsistatau ir įsiveržiu tą grąžtą, nes laikyt su pirštais būtų sunkoka manau..
Ir taip, kai užlieju titaną nakčia, ryte gaminys jau pokietis gaunasi. Žinoma, aš laikau už rėmelio, tau jei iš formelės traukt ir laikyt gręžiant, gali likt pirštų antspaudai g.gif nu nebent pasidaryk bandymukus / gali rizikuoti kritiškai įvertinusi kietumą ir laikyk, žiūrėk, ar lieka žymės, ar ne.. aš paprastai kietiklio dedu šiek tiek mažiau, tai gal padeda greičiau stingt g.gif
Ir dar. kažkur lyg įstrigę, kad kažkas lyg iš karto įstato vielą į gaminį ir ji kartu sustingsta. Tada nereikia gręžti, belieka tik išformuoti kilpelę ar kokį kitą laikiklį. Pati nebandžiau dar.. Nežinau, kodėl rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 22 lapkričio 2011 - 12:31
Laumine, kas liečia manus įvairius liejinukus formelėse smile.gif , tai patarimai būtų keli ;
- kantriai laukti kol dirbinys formelėje tikrai išdžius , netraukti iš formos neiždžiūvusių , nes darbas nueis perniek,
-tikrai Miško uogos būdu pragręžti galima skylutės , jeigu vis dėl to tai pasirodys per sunku, galima paprasčiausiai liejinio lygiojoje pusėje priklijuoti su ta pačią dervą vielos sukinį ir padaryti kilpelę , "pipiriukai" taip ir daryti smile.gif

user posted image

į formą iš karto dėti vielą gan problematišką ( nors viela tikrai įsitvirtintu ir pačiame liejinyje), nes gi liejinys tai formoje tą vieta , kur turėtu būti viela juk formos sienelė...

tai dabar lauksime pasirodymų ax.gif

aš taip pat darau kalėdinius liejinukus bus su eglute ... ax.gif

Aruna žavu rolleyes.gif ... besikartojantis periodai ...
Atsakyti
Turiu klausimuką; gal čia ir nesąmonė, bet ar nebūtų galima pagrindo nulakuot su nagų laku?
Atsakyti