begalo grazus drugelis
as snd irgi toki maziuka uzpiltuka padariau reikes laukti kol sustings
Aliete, prasau nesupykti, tiesiog issakau savo nuomone Apyranke ir auskarai superiniai , bet... Man tas sparnelis pasimeta toje apyrankeje, jo beveik nesimato...
Ne visai i tema - radau ir as negyva drugeli siltnamyje, sakiau kaip tik bus uzliejimui. Parsinesiau namo, padejau i dezute prie lango ir palikau. Kita diena ateinu, o drugelis dinges Na, jau galvojau, kad mano brangiausiasis pasistenge ir ismete... Bet po to kazkaip pakeliau akis, ogi mano negyvas drugelis dar ir koks gyvas Tupi sau ant lango remo ir uselius kraipo Tai paleidau, nekilo ranka atimti gyvybes tokiam nuostabiam padareliui
Ne visai i tema - radau ir as negyva drugeli siltnamyje, sakiau kaip tik bus uzliejimui. Parsinesiau namo, padejau i dezute prie lango ir palikau. Kita diena ateinu, o drugelis dinges Na, jau galvojau, kad mano brangiausiasis pasistenge ir ismete... Bet po to kazkaip pakeliau akis, ogi mano negyvas drugelis dar ir koks gyvas Tupi sau ant lango remo ir uselius kraipo Tai paleidau, nekilo ranka atimti gyvybes tokiam nuostabiam padareliui
QUOTE(Bjauruska @ 2011 09 03, 21:56)
ogi mano negyvas drugelis dar ir koks gyvas Tupi sau ant lango remo ir uselius kraipo Tai paleidau, nekilo ranka atimti gyvybes tokiam nuostabiam padareliui
kad ir atimti nereikėjo, dabar jie gyvena po parą-dvi...
Namuose reikėjo palaikyti, laukan neišleidžiant, ir savaime būtum turėjusi po paros "modeliuką" įliejimui.
Aš ne drugelių, bet kitokių vabzdžių netyčia prisirinkau jau galus "atidavusių", taip kad būsimoje mano idėjoje, kurią būtinai realizuosiu, galėsiu drąsiai parašyti komentarą "Kuriant šiuos papuošalus, nei vienas gyvūnas nenukentėjo"
QUOTE(Bjauruska @ 2011 09 03, 21:56)
Aliete, prasau nesupykti, tiesiog issakau savo nuomone Apyranke ir auskarai superiniai , bet... Man tas sparnelis pasimeta toje apyrankeje, jo beveik nesimato...
tai labai gerai, kad žiūrint per daug drugelio sparnas nekrenta į akis, to ir siekta , šio darbo sprendimas,pagrindas "raizgymas " iš vielos ir karoliukų, o drugelio sparnas tik nedidelis akcentas, kuris nežymiai įsipina į bendrą raizgalynę ir "nešoka" į akis , na jis lyg naudojamas kaip lygiavertis elementas karoliukams
drugelius, radęs man mano bernelis atneša , ir deda dirbtuvėje ant palangės ..., atvirai sakant nelabai stebiu, ar jie ten pakyla, ar ne ...šitą kur naudojau, tai žinokite net pernykštis , tai jau tikrai mumija buvo
Kodėl pas mane drugeliai namo neatskrenda??? Ką???
Jau kokie grožiai mergiukai pas jus
O aš kažkokias nesąmones pradėjau lipdyt - būtent lipdyt su derva, o ne pilt- tik kol rankos išsities tuos pusfabrikačius padaryt iki galo... pavasaris ateis
Jau kokie grožiai mergiukai pas jus
O aš kažkokias nesąmones pradėjau lipdyt - būtent lipdyt su derva, o ne pilt- tik kol rankos išsities tuos pusfabrikačius padaryt iki galo... pavasaris ateis
QUOTE(Aruna @ 2011 09 05, 14:24)
na, jei monumentalią skulptūrą lipdai, tai, matyt, pavasario reiks laukti
bet, gal papuošalas greičiau gausis, smalsu
QUOTE(Aruna @ 2011 09 05, 13:24)
Kodėl pas mane drugeliai namo neatskrenda??? Ką???
pas mane jau musės kojas verčia šalčiai ateina reiks gal ir ją įliet galiausiai.. prisiprašys tuoj kokia įkyri..
O aš Aruną tik iš kelinto karto tikriausiai supratau teisingai kad ne taip greitai stingdančią dervą naudoji, bet tyčia lipdai turėtų būt oi įdomu.. po kiek laiko po užmaišymo lipdyt galima?
kol dar gamta žaliuoja ir žydi, kemšu viską į knygas.. džiovinu urmu tsakant
Nia,merginos, ne skupltura - labai man cia jau gigantiskas darbas butu.
Tiesiog ji labai tinkama kam nors mirtinai prilipint , tai ir naudoju
Tiesiog ji labai tinkama kam nors mirtinai prilipint , tai ir naudoju
QUOTE(Miško uoga @ 2011 09 05, 21:20)
galiu, tik iš savo patirties pasakyti, per kiek sustingsta dervos iki tokios vadinamos želinės konsistensijos, na kai jau lieti negali, bet mentelę pakabinti dar įmanoma , bet ir iš tokio sastingio vargiai ar galima lipdyti, nes derva išlieką tąsi ir kibi
tai va, "prosvet" tokią buseną pasiekia po kokių 4 valandų, o "titan", po 4 valandų būna praktiškai sustingęs, jo "želinėi" būsenai užtenka ir nepilnų 2 val.
aš tai dabar kiaurėtų tinklėtų lapų ieškau , kažkur buvau skaičiusi, kaip "išesdinti" lapus, lyg ir su soda..., bet nepamenu kuriose ineto platybėse nuoroda buvo , gal ,kas esate užmatę...
čia su lapo "tinklų "
QUOTE(aliete @ 2011 09 06, 13:14)
aš tai dabar kiaurėtų tinklėtų lapų ieškau , kažkur buvau skaičiusi, kaip "išesdinti" lapus, lyg ir su soda..., bet nepamenu kuriose ineto platybėse nuoroda buvo , gal ,kas esate užmatę...
čia su lapo "tinklų "
čia su lapo "tinklų "
manau, kad radau! pirmas punktas "Leaf Skeletons"? į temą?
nauji papuošalai super, žinoma
QUOTE(aliete @ 2011 09 06, 14:14)
galiu, tik iš savo patirties pasakyti, per kiek sustingsta dervos iki tokios vadinamos želinės konsistensijos, na kai jau lieti negali, bet mentelę pakabinti dar įmanoma , bet ir iš tokio sastingio vargiai ar galima lipdyti, nes derva išlieką tąsi ir kibi
tai va, "prosvet" tokią buseną pasiekia po kokių 4 valandų, o "titan", po 4 valandų būna praktiškai sustingęs, jo "želinėi" būsenai užtenka ir nepilnų 2 val.
čia su lapo "tinklų "
čia su lapo "tinklų "
tokiu lapu floristinesde parduotuivese isigyti galima - tik negaliu pasakyt kaip kainos.... o klausimas - is kur tokias fainas formeles turit?
Gražuuuuuuuuuuuuuuuu
Dėl lapų išėsdinimo tai nežinau, bet mokykloje mus mokino daryti tuos skeletuotus lapus taip: imam lapą, dedam ant popierinio rankšluosčio ir su batų šepečiu atsargiai ir kantriai tapšnojam. Žalioji mąsė išsi tapšnoja, lieka skeletas. Kuo ilgiau tapšnojam, tuo lieka mažiau smulkių gyslelių. Tada dedam į knygą ir džiovinam.
Tačiau mes taip darydavom pavasari. Ar pavyktų tai padaryti su rudeniniais sukietėjusiais lapais - nežinau.
Dėl lapų išėsdinimo tai nežinau, bet mokykloje mus mokino daryti tuos skeletuotus lapus taip: imam lapą, dedam ant popierinio rankšluosčio ir su batų šepečiu atsargiai ir kantriai tapšnojam. Žalioji mąsė išsi tapšnoja, lieka skeletas. Kuo ilgiau tapšnojam, tuo lieka mažiau smulkių gyslelių. Tada dedam į knygą ir džiovinam.
Tačiau mes taip darydavom pavasari. Ar pavyktų tai padaryti su rudeniniais sukietėjusiais lapais - nežinau.