Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

begalo grazus drugelis wub.gif

as snd irgi toki maziuka uzpiltuka padariau reikes laukti kol sustings tongue.gif
Atsakyti
Aliete, prasau nesupykti, tiesiog issakau savo nuomone blush2.gif Apyranke ir auskarai superiniai thumbup.gif , bet... Man tas sparnelis pasimeta toje apyrankeje, jo beveik nesimato...

Ne visai i tema - radau ir as negyva drugeli siltnamyje, sakiau kaip tik bus uzliejimui. Parsinesiau namo, padejau i dezute prie lango ir palikau. Kita diena ateinu, o drugelis dinges blink.gif Na, jau galvojau, kad mano brangiausiasis pasistenge ir ismete... Bet po to kazkaip pakeliau akis, ogi mano negyvas drugelis dar ir koks gyvas lotuliukas.gif Tupi sau ant lango remo ir uselius kraipo lotuliukas.gif Tai paleidau, nekilo ranka atimti gyvybes tokiam nuostabiam padareliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 09 03, 21:56)
ogi mano negyvas drugelis dar ir koks gyvas  lotuliukas.gif Tupi sau ant lango remo ir uselius kraipo  lotuliukas.gif Tai paleidau, nekilo ranka atimti gyvybes tokiam nuostabiam padareliui  ax.gif

kad ir atimti nereikėjo, dabar jie gyvena po parą-dvi...
Namuose reikėjo palaikyti, laukan neišleidžiant, ir savaime būtum turėjusi po paros "modeliuką" įliejimui.

Aš ne drugelių, bet kitokių vabzdžių netyčia prisirinkau jau galus "atidavusių", taip kad būsimoje mano idėjoje, kurią būtinai realizuosiu, galėsiu drąsiai parašyti komentarą "Kuriant šiuos papuošalus, nei vienas gyvūnas nenukentėjo" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 09 03, 21:56)
Aliete, prasau nesupykti, tiesiog issakau savo nuomone  blush2.gif Apyranke ir auskarai superiniai  thumbup.gif  , bet... Man tas sparnelis pasimeta toje apyrankeje, jo beveik nesimato...

tai labai gerai, kad žiūrint per daug drugelio sparnas nekrenta į akis, to ir siekta smile.gif , šio darbo sprendimas,pagrindas "raizgymas " iš vielos ir karoliukų, o drugelio sparnas tik nedidelis akcentas, kuris nežymiai įsipina į bendrą raizgalynę ir "nešoka" į akis smile.gif, na jis lyg naudojamas kaip lygiavertis elementas karoliukams

drugelius, radęs man mano bernelis atneša biggrin.gif , ir deda dirbtuvėje ant palangės ..., atvirai sakant nelabai stebiu, ar jie ten pakyla, ar ne ...šitą kur naudojau, tai žinokite net pernykštis , tai jau tikrai mumija buvo biggrin.gif
Atsakyti
Kodėl pas mane drugeliai namo neatskrenda??? Ką??? lotuliukas.gif
Jau kokie grožiai mergiukai pas jus doh.gif
O aš kažkokias nesąmones pradėjau lipdyt - būtent lipdyt su derva, o ne pilt- tik kol rankos išsities tuos pusfabrikačius padaryt iki galo... doh.gif verysad.gif pavasaris ateis
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 09 05, 14:24)

O aš kažkokias nesąmones pradėjau lipdyt - būtent lipdyt su derva, o ne pilt- tik kol rankos išsities tuos pusfabrikačius padaryt iki galo...  doh.gif  verysad.gif pavasaris ateis

na, jei monumentalią skulptūrą lipdai, tai, matyt, pavasario reiks laukti biggrin.gif

bet, gal papuošalas greičiau gausis, smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 09 05, 13:24)
Kodėl pas mane drugeliai namo neatskrenda??? Ką???  lotuliukas.gif

O aš kažkokias nesąmones pradėjau lipdyt - būtent lipdyt su derva, o ne pilt- tik kol rankos išsities tuos pusfabrikačius padaryt iki galo...  doh.gif  verysad.gif pavasaris ateis

pas mane jau musės kojas verčia smile.gif šalčiai ateina biggrin.gif reiks gal ir ją įliet galiausiai.. prisiprašys tuoj kokia įkyri..

O aš Aruną tik iš kelinto karto tikriausiai supratau teisingai hihihi.gif kad ne taip greitai stingdančią dervą naudoji, bet tyčia lipdai smile.gif turėtų būt oi įdomu.. po kiek laiko po užmaišymo lipdyt galima? g.gif

kol dar gamta žaliuoja ir žydi, kemšu viską į knygas.. džiovinu urmu tsakant bigsmile.gif
Atsakyti
Nia,merginos, ne skupltura lotuliukas.gif - labai man cia jau gigantiskas darbas butu.

Tiesiog ji labai tinkama kam nors mirtinai prilipint , tai ir naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 09 05, 21:20)
po kiek laiko po užmaišymo lipdyt galima?  g.gif

galiu, tik iš savo patirties pasakyti, per kiek sustingsta dervos iki tokios vadinamos želinės konsistensijos, na kai jau lieti negali, bet mentelę pakabinti dar įmanoma smile.gif , bet ir iš tokio sastingio vargiai ar galima lipdyti, nes derva išlieką tąsi ir kibi g.gif
tai va, "prosvet" tokią buseną pasiekia po kokių 4 valandų, o "titan", po 4 valandų būna praktiškai sustingęs, jo "želinėi" būsenai užtenka ir nepilnų 2 val.

aš tai dabar kiaurėtų tinklėtų lapų ieškau smile.gif , kažkur buvau skaičiusi, kaip "išesdinti" lapus, lyg ir su soda..., bet nepamenu kuriose ineto platybėse nuoroda buvo doh.gif, gal ,kas esate užmatę...

čia su lapo "tinklų " rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 06, 13:14)
aš tai dabar kiaurėtų tinklėtų lapų ieškau smile.gif , kažkur buvau skaičiusi, kaip "išesdinti" lapus, lyg ir su soda..., bet nepamenu kuriose ineto platybėse nuoroda buvo doh.gif, gal ,kas esate užmatę...

čia su lapo "tinklų "  rolleyes.gif

manau, kad radau! pirmas punktas "Leaf Skeletons"? į temą?

nauji papuošalai super, žinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 06, 14:14)
galiu, tik iš savo patirties pasakyti, per kiek sustingsta dervos iki tokios vadinamos želinės konsistensijos, na kai jau lieti negali, bet mentelę pakabinti dar įmanoma smile.gif , bet ir iš tokio sastingio vargiai ar galima lipdyti, nes derva išlieką tąsi ir kibi  g.gif
tai va, "prosvet" tokią buseną pasiekia po kokių 4 valandų, o "titan", po 4 valandų būna praktiškai sustingęs, jo "želinėi" būsenai užtenka ir nepilnų 2 val.

čia su lapo "tinklų "  rolleyes.gif

user posted image

tokiu lapu floristinesde parduotuivese isigyti galima - tik negaliu pasakyt kaip kainos.... o klausimas - is kur tokias fainas formeles turit? smile.gif
Atsakyti
Gražuuuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif
Dėl lapų išėsdinimo tai nežinau, bet mokykloje mus mokino daryti tuos skeletuotus lapus taip: imam lapą, dedam ant popierinio rankšluosčio ir su batų šepečiu atsargiai ir kantriai tapšnojam. Žalioji mąsė išsi tapšnoja, lieka skeletas. Kuo ilgiau tapšnojam, tuo lieka mažiau smulkių gyslelių. Tada dedam į knygą ir džiovinam.
Tačiau mes taip darydavom pavasari. Ar pavyktų tai padaryti su rudeniniais sukietėjusiais lapais - nežinau.
Atsakyti