Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 11 08, 17:53)
merginos, paveizėkit kokį puslapiuką Bjauruška atrado:

Niu jooo, bet nepasakyciau, kad nemaza kaina, susinaudoja tie dalykai labai greit ax.gif
Atsakyti
sveikutės,
seniai nesirodžiau smile.gif , atostogavau ax.gif

sagės , nors čia, matyt, daugiau metalo raitynių, nei ice resin liejinių smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliete: 12 lapkričio 2011 - 10:53
Istirpau... wub.gif Manau, kad tuo viskas pasakyta... lotuliukas.gif
Atsakyti
aliete, kaip visada blink.gif bigsmile.gif wub.gif karsta.gif

___
o čia mano labai kuklus darbelis ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 15 lapkričio 2011 - 07:35
Labai gražus tas kuklus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif ohmy.gif swoon.gif Truputi pritrukau zodziu... wub.gif
Atsakyti
čia jums rimtai patiko? smile.gif kai artimi sako, kad gražu, tai, žinot, dažnai galvoju, kad palaikydami hihihi.gif
ačiū ax.gif
Atsakyti
Labai kuklūs blink.gif blink.gif
Aš niekada nenešioju ilgesnių auskarų, negu mažulytės rinkutės, bet šiuos įsimylėjau. Puoščiaus kad ir dabar. Ir tai tikrai tiesa, nerealiai gražūs wub.gif

Ir visų kitų darbeliai labai labai wub.gif Aš vis nenusiperku resino, neateina jam eilė, nors gėlytės ir laukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 15, 09:31)
Labai kuklūs  blink.gif  blink.gif
Aš niekada nenešioju ilgesnių auskarų, negu mažulytės rinkutės, bet šiuos įsimylėjau. Puoščiaus kad ir dabar. Ir tai tikrai tiesa, nerealiai gražūs  wub.gif

Ir visų kitų darbeliai labai labai  wub.gif Aš vis nenusiperku resino, neateina jam eilė, nors gėlytės ir laukia  rolleyes.gif

4u.gif ačiū
tokie komentarai užveda toliau bandyt daryt eksperimentuot smile.gif
jap, tikrai reikia pirkt daugiau dervos biggrin.gif

tiesa, apie šitus kuklius (hihihi.gif) lašelius vienas draugelis fb parašė "ant šitų, jaučiu, Merky ir upėtakį ar kokį šlakį būtų galima pagaut smile.gif)" net balsu juokiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 11 15, 10:03)
tiesa, apie šitus kuklius (hihihi.gif) lašelius vienas draugelis fb parašė "ant šitų, jaučiu, Merky ir upėtakį ar kokį šlakį būtų galima pagaut smile.gif)" net balsu juokiausi  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikrai labai zavus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 11 15, 11:03)
...

labai labai mieli thumbup.gif
Atsakyti
Miško uoga , auskarai tikrai kuklus ... , man žodžiai 'kuklus' ir 'subtilus' - vos ne sinonimai smile.gif , tai tą prasme jie kuklus ir subtilus ...
Atsakyti