Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(Miško uoga @ 2011 11 02, 11:33)
sakai suplotų?  g.gif  na, alietė apvalias (lyg?) perka Lytagroje. aš pirkau apvalią atkaitintą Senukuose lyg 2 mm. o pati pakaitinus pramoniniu fenu suplojau plaktuku smile.gif jei kas pardavinėja suplotą, būtų ir man visai įdomu smile.gif

o tai ta juoda - tokia ir parduodama ar nuo kaitros pajuoduoja?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 11 02, 14:57)
o  tai ta juoda - tokia ir parduodama ar nuo kaitros pajuoduoja?

plieninė atkaitinta viela visa būna juoda. aš su fenu kaitinu kad būt lengviau kalt, kad minkštesnė būtų.
Atsakyti
fenas aišku iš vyro nugvelbtas - statybinis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 11 02, 18:48)
fenas aišku iš vyro nugvelbtas - statybinis?  mirksiukas.gif

aha smile.gif temperatūra keli šimtai laipsnių būna.
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 11 01, 15:01)
ačiū, bet mano darbai tai labai ..mėgėjiški, palyginus su tavo  wub.gif wau gražumo segė!!!  bigsmile.gif

ohhh, misko uoga, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal todel, kad esu menininke (baigiau tekstile KDI) man tavo darbai atrodo idomus ir nestandartiniai thumbup.gif lotuliukas.gif
nuotaikingoji, labai graziai apibudinai, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2011 11 03, 11:54)
ohhh, misko uoga, aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal todel, kad esu menininke (baigiau tekstile KDI) man tavo darbai atrodo idomus ir nestandartiniai thumbup.gif  lotuliukas.gif

taip, kaip elektronikos inžineriją baigusiai tai gal visai tinka tas įdomūs ir nestandartiniai biggrin.gif ačiū ax.gif
Atsakyti
..... o man tik po kopūstu slėptis su savo VU istorikės "špargalke" blush2.gif
Kažkada labai norėjau eiti į dailės mokylėlę, bet mamai pasirodė, kad kam kam, o man neverta doh.gif nes piešti nemokėjau (kaip ji manė, nes pati piešė tikrai gražiai)
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 11 03, 16:25)
..... o man tik po kopūstu slėptis su savo VU istorikės "špargalke"  blush2.gif

hihihi.gif ot kompanija susirinkus 4u.gif

Taniux, papasakok, kaip patiko darbo rezultatai su Crystal Resin? Ar geras daiktas? Keičia spalvas ar ne? Panašu, kad bręsta mintis papirkt tikresnę dervą papuošalams smile.gif
Atsakyti
Miško uoga, mieli darbai, ypac auskariukai ir saga wub.gif
Taniux, na jau sages lengvumas... wub.gif

O del kompanijos, tai manau, kad cia tokia "misraine" susirinkusi, kad ojojoj hihihi.gif
Itariu, kad surengus apklausa, kas ka baige ar kas kuo dirba - butu nemazai netiketumu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 11 03, 21:40)
............ kas ka baige ar kas kuo dirba - butu nemazai netiketumu hihihi.gif

ir mažiausiai tikėtinas procentas baigusių kažką susieto su daile book.gif

Bet man asmeniškai kurti ką nors gražaus - toks geras meditavimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 03 lapkričio 2011 - 21:32
Bjauruska, ačiū 4u.gif padrąsina kurti gražūs žodžiai smile.gif ypač man, savamokslei smile.gif daugelis, manau, nesitikėjo to iš manęs hihihi.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 11 03, 21:28)
ir mažiausiai tikėtinas procentas baigusių kažką susieto su daile  book.gif

Bet man asmeniškai kurti ką nors gražaus - toks geras meditavimas  thumbup.gif

Na, kiek žinau, alietė dar diplomuota menininkė 4u.gif
Man irgi šita veikla yra mano rutinos kutenimas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
prisiskaiciau prisiziurejau ir uzsikepiau kad ir man reikia situ grosziu blush2.gif noreciau jungtis i jusu buri jei sutinkat bigsmile.gif
viska jau susipirkau...pamigdzius mazaji eisiu bandyt ax.gif tik va dar klausimas iskilo: jei as noriu det ax.gif paveiksliuka apacioj tai man reikia ji paklijuot su PVA? blink.gif tai supratau? nes kitaip jis plauks is virsu ir kai epoksidke uzsems jo apacia jis bus nebegrazus ir perregimas? g.gif
Atsakyti