Polimerinis molis kepamas 110-130 laipsniu, bet apie pusvalandi...
Atėjau pasiguosti
Aną naktį per energingai (kaip naktį ) maišiau dervą ir jau tiek mažiukų burbuliukų pridariau, kad net balta buvo nuo jų ir niekaip jie neišsiprašė lauk, nors ir šildžiau ir šnekinau vienžo visus savo rėmukus išardžiau ir liesiu iš naujo GAILA GĖLYČIŲŲŲŲ
tiesa, pasiruošiau ir rėmukus sagoms tik dar nežinau tiksliai, kur jas prisiūsiu. Gal prie palto į kokį storą šaliką visai tiktų
Aną naktį per energingai (kaip naktį ) maišiau dervą ir jau tiek mažiukų burbuliukų pridariau, kad net balta buvo nuo jų ir niekaip jie neišsiprašė lauk, nors ir šildžiau ir šnekinau vienžo visus savo rėmukus išardžiau ir liesiu iš naujo GAILA GĖLYČIŲŲŲŲ
tiesa, pasiruošiau ir rėmukus sagoms tik dar nežinau tiksliai, kur jas prisiūsiu. Gal prie palto į kokį storą šaliką visai tiktų
Vasara pakvipo... Labai mielas komplektukas
Rugiagėlės
Ta Ice rezin išliekanti mėlyna spalva
Pasirodysim pasirodysim kada.. Galva pilna minčių, tik "nedadielkų" nesinori rodyt
Ta Ice rezin išliekanti mėlyna spalva
Pasirodysim pasirodysim kada.. Galva pilna minčių, tik "nedadielkų" nesinori rodyt
O kaip jūs padarot, kad jis būtų ne ant pagrindo kažkokio, o tik rėmuose?
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 16, 02:47)
O kaip jūs padarot, kad jis būtų ne ant pagrindo kažkokio, o tik rėmuose?
is blogos puses priklijuojam lipnios juosteles, o po to kai sustingsta - nulupam. Merginos rase, jog popierine lipni juostele svariau nusilupa. As nebandziau.
Aliete, kaip grazu!
pas mane tai irgi daug nebaigtu, arba tik elementai nesurinkti i galutini darba, vis laiko pritruksta
vakar per skubejima susimaisiau Crystal resin vietoj 1/2 - 1/1 ir uzpyliau, po kokiu 3 val prisiminiau procesa ir supratau, kad paskubejau tai uzpyliau ant virsaus jau normalaus misinio, ziuresiu ar sustings...
Geras, kaip įdomiai Dėkui už atsakymą
QUOTE(taniux @ 2011 10 16, 18:21)
is blogos puses priklijuojam lipnios juosteles, o po to kai sustingsta - nulupam. Merginos rase, jog popierine lipni juostele svariau nusilupa. As nebandziau.
aš popierinę klijavau. bet kad ir kaip ji gražiai nusilupa, vis dėlto lieka a le raštas. Kadangi man jau pavyko išsukti skaidriai titaną, tai ir pasimatė tas trūkumas bandžiau ir paprastą skaidrią lipnią juostą. Viena buvo kažkokia labai plona, pasiraitė, nebuvo idealiai lygi (na, kadangi rėmukas nebuvo labai lygus, tai ir ta pasibangavo), bet nulupus buvo kaip stiklas lygu ir švaru. Va kita skaidri, lyg storesnė pasitaikė, nesibangavo taip, bet nulupus lieka klijų. Bandysiu atsargiai su WD pavalyti. o jei nepavyks nuvalyt ar reaguos su derva, tai teks dar dervos patepliot kad būtų gražu
savaitgalį liejau liejau tos dervos tai net šiąnakt sapnavau, kad mažasis (truputį virš metų didumo) kai įsisuko į mano rėmukus, kaip sulipo visas! oioi
Bandyk nagu lako valikliu arba paprastu spiritu pavalyti - nusivalo
QUOTE(Bjauruska @ 2011 10 17, 08:28)
Bandyk nagu lako valikliu arba paprastu spiritu pavalyti - nusivalo
tikrai tam kilniam tikslui panaudojau nuo savų vestuvių likusią degtinę 6 su viršum metų vietą užima, tai labai tinka visokiems sterilizavimams
tik dar reikėjo su vilna pašveisti - pavalyti
ačiū
Sagė mamai: