liūdna...
gyvenime taip jau nutinka, kad kartais jis pabyra kaip Arunos laikrodžio detalės...bet pabyra tik laikrodžio detalės, o pats laikas niekur nedingsta..., jis kaip eina, taip ir eina...
yra posakis- laikas geriausias gydytojas
pradėkime šį rytą linksmiau
kviečiu kvapnios kavos
QUOTE(aliete @ 2011 10 06, 08:30)
pradėkime šį rytą linksmiau
kviečiu kvapnios kavos
labai labai
net kvepia auskarai.. taip ir norisi sluoksniuotos Latte prie ju
QUOTE(aliete @ 2011 10 06, 08:30)
kviečiu kvapnios kavos
jeckau koks darbelis fainuolis Kvietimas kavos priimtas
... o as pagalvojau, kad be reikalo pries kelias dienas savo paskutines kavos pupeles sumaliau, net eksperimentui neliko
Gerai kad ice resin taip "draugauja" su visokiais prieskoniais ir seklomis
QUOTE(aliete @ 2011 10 06, 07:30)
kviečiu kvapnios kavos
super! kaip tik užvakar mano mama svarstė, kad kavą būt įdomu užliet va ir darbas
Kokie "skanus" auskarai Kavos negeriu, bet kazkodel labai jau apetitnai atrodo....
ach, ta kava , vien pamačius kavos pupeles užsinorima kavos puodelio, malonaus pasėdėjimo ir pašnekesio ...
o, apie pačius technologinius kavos užliejimo procesus noriu pasakyti - pupelės visai neskęsta , aš jas ten visaip "bakinau"..., o jos vis iškildavo ir iškildavo ..., nuo to pastovaus makalavimosi derva susiburbuliavo - atrodo kaip verdantis vanduo
o, apie pačius technologinius kavos užliejimo procesus noriu pasakyti - pupelės visai neskęsta , aš jas ten visaip "bakinau"..., o jos vis iškildavo ir iškildavo ..., nuo to pastovaus makalavimosi derva susiburbuliavo - atrodo kaip verdantis vanduo
QUOTE(aliete @ 2011 10 06, 10:38)
padūkusios pupelės žinosim, ačiū
gal liejimas dalimis būtų geras sprendimas. "Įsodint" jas ramiai ir po kelių val (?) liet ant viršaus, lai jos neburbuliuoja pasipiktinusios
Sveikos,
apie kavos pupeles kalbat
O mano PATS pirmas bandymas ir buvo su kavos pupelėm tai irgi jau išsigandus buvau, kad ne taip čia paprasta su ta derva dirbt
Dabar jau matau, kad tik reik duagiau praktikos. Nors tiesą sakant apleidau visumoj dervą šiek tiek, dabar mane užvaldė polimerinis molis, bet dervos dar neatsisakau tikrai
o kaip manot, kaip paveiktų kavos pupelę pakepimas orkaitėj? (audžiu mintį gal kaip nors į molį įmontuot, nes labai jau man faina idėja papuošaliuko su kavos pupelėm)
apie kavos pupeles kalbat
O mano PATS pirmas bandymas ir buvo su kavos pupelėm tai irgi jau išsigandus buvau, kad ne taip čia paprasta su ta derva dirbt
Dabar jau matau, kad tik reik duagiau praktikos. Nors tiesą sakant apleidau visumoj dervą šiek tiek, dabar mane užvaldė polimerinis molis, bet dervos dar neatsisakau tikrai
o kaip manot, kaip paveiktų kavos pupelę pakepimas orkaitėj? (audžiu mintį gal kaip nors į molį įmontuot, nes labai jau man faina idėja papuošaliuko su kavos pupelėm)
Nepaveiktų kepimas, juk kavos pupelės lengvesnės už skysčius, o čia dar klampūs, kurie negali įsigerti
Gali kepimas paveiki - pupeles gali paprasciausiai sudegti arba bent jau patamseti dar labiau