Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

liūdna...
gyvenime taip jau nutinka, kad kartais jis pabyra kaip Arunos laikrodžio detalės...bet pabyra tik laikrodžio detalės, o pats laikas niekur nedingsta..., jis kaip eina, taip ir eina...
yra posakis- laikas geriausias gydytojas 4u.gif

pradėkime šį rytą linksmiau smile.gif
kviečiu kvapnios kavos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 10 06, 08:30)

pradėkime šį rytą linksmiau smile.gif
kviečiu kvapnios kavos

labai labai thumbup.gif
net kvepia auskarai.. taip ir norisi sluoksniuotos Latte prie ju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 10 06, 08:30)
kviečiu kvapnios kavos

jeckau koks darbelis fainuolis thumbup.gif Kvietimas kavos priimtas drinks_cheers.gif

... mirksiukas.gif o as pagalvojau, kad be reikalo pries kelias dienas savo paskutines kavos pupeles sumaliau, net eksperimentui neliko lotuliukas.gif

Gerai kad ice resin taip "draugauja" su visokiais prieskoniais ir seklomis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 10 06, 07:30)
kviečiu kvapnios kavos

super! smile.gif kaip tik užvakar mano mama svarstė, kad kavą būt įdomu užliet hihihi.gif va ir darbas bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie "skanus" auskarai wub.gif Kavos negeriu, bet kazkodel labai jau apetitnai atrodo.... ax.gif
Atsakyti
ach, ta kava biggrin.gif , vien pamačius kavos pupeles užsinorima kavos puodelio, malonaus pasėdėjimo ir pašnekesio ...

o, apie pačius technologinius kavos užliejimo procesus noriu pasakyti - pupelės visai neskęsta doh.gif , aš jas ten visaip "bakinau"..., o jos vis iškildavo ir iškildavo ..., nuo to pastovaus makalavimosi derva susiburbuliavo - atrodo kaip verdantis vanduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 10 06, 10:38)
o, apie pačius technologinius kavos užliejimo procesus noriu pasakyti - pupelės visai neskęsta  doh.gif , aš jas ten visaip "bakinau"..., o jos vis iškildavo ir iškildavo ..., nuo to pastovaus makalavimosi derva susiburbuliavo - atrodo kaip verdantis vanduo biggrin.gif

padūkusios pupelės hihihi.gif žinosim, ačiū smile.gif
gal liejimas dalimis būtų geras sprendimas. "Įsodint" jas ramiai ir po kelių val (?) liet ant viršaus, lai jos neburbuliuoja pasipiktinusios biggrin.gif
Atsakyti
tai , taip, miško uoga, gelbėtų liejimas etapais smile.gif , bet gi užliejinėjau kavos pupeles pirmą kartą, ir nei minties nebuvo, kad jos tokios lengvos... juk kilograme ne tiek ir daug tų pupelių atrodo biggrin.gif , atrodo, kad už tokią kainą kavos galėtų būti daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
apie kavos pupeles kalbat smile.gif
O mano PATS pirmas bandymas ir buvo su kavos pupelėm doh.gif tai irgi jau išsigandus buvau, kad ne taip čia paprasta su ta derva dirbt smile.gif
Dabar jau matau, kad tik reik duagiau praktikos. Nors tiesą sakant apleidau visumoj dervą šiek tiek, dabar mane užvaldė polimerinis molis, bet dervos dar neatsisakau tikrai smile.gif

o kaip manot, kaip paveiktų kavos pupelę pakepimas orkaitėj? (audžiu mintį gal kaip nors į molį įmontuot, nes labai jau man faina idėja papuošaliuko su kavos pupelėm)
Atsakyti
Nepaveiktų kepimas, juk kavos pupelės lengvesnės už skysčius, o čia dar klampūs, kurie negali įsigerti biggrin.gif
Atsakyti
Gali kepimas paveiki - pupeles gali paprasciausiai sudegti arba bent jau patamseti dar labiau g.gif
Atsakyti
man taip pat atrodo, kad pupelės gali suskrusti , juk polimerinis molis kepamas apie 200 laipsnių temperatūroje... bet gi galima kepti tik molio dirbinį prieš tai įžymėjus vietą pupelėms ,o pačias pupeles po to įklijuoti smile.gif, arba pasidaryti polimerinio molio remelius ir pupeles dervoje įlieti smile.gif
Atsakyti