Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(Aruna @ 2011 09 29, 08:51)
Ice resin, pasidabruota vielutė

user posted image

Nu man tie jusu paraizgymai.... Wouw bigsmile.gif wub.gif Tikrai kaip supanciota uzsaldyta akimirka wub.gif
Atsakyti
Tai kaip man rodytis po tokio fantastiško Arunos darbo??? smile.gif

Na, labai akmenimis neužmėtykit, aš dar mokausi-bandau ax.gif Taip, titanas ne 100 % skaidrus ir taip neblizga, bet aš jo buvau užsipirkus, tai reik sunaudot smile.gif pamokoms / bandymams labai gerai smile.gif

Raudona:
user posted image

Ramunytės:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Wow, saunuoles kokios abi thumbup.gif
Atsakyti
Misko uoga, kodel reik kazkuo metytis. lotuliukas.gif Man jie tokie idomus, kaip ezere paskende biggrin.gif
Atsakyti
Aruna, super, lengvumo ispudi turintis darbelis wub.gif

Misko uoga, labai idomiai atrodo, ypac su ramunem thumbup.gif
Titana ilgai ir kruopsciai reikia maisyti - tada jis ir skaidrus ir blizgantis kaip stiklas, tik burbuliukai gadina reikala (jeigu ju nesinori tongue.gif )

Pabandziau Crystal Resin, tai jis dvigubai skystesnis uz Titana, visai bekvapis ir neburbuliuoja! thumbup.gif Susimaisius galima pilstyt kokias 5 val. - nestengsta bigsmile.gif , visai sukieteja tik po 24 val ar dar ilgiau. Po 12 val jau nelimpa prie ranku ir atspaudu nepasilieka, bet dar elastingas kaip guma, galima formuoti apimtini darba. Zodziu, idomus daiktas ir kardinaliai skiriasi nuo Titano.( be to pigiau gaunasi 300ml - 70Lt jau su siuntimu, o Titanas uz 20ml - 7Lt doh.gif )
Kol kas tik pirmi sluoksniukai papilstyti, vis laiko truksta ... ehhhh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2011 09 29, 17:32)
Pabandziau Crystal Resin, tai jis dvigubai skystesnis uz Titana, visai bekvapis ir neburbuliuoja! thumbup.gif  Susimaisius galima pilstyt kokias 5 val. - nestengsta bigsmile.gif , visai sukieteja tik po 24 val ar dar ilgiau. Po 12 val jau nelimpa prie ranku ir atspaudu nepasilieka, bet dar elastingas kaip guma, galima formuoti apimtini darba. Zodziu, idomus daiktas ir kardinaliai skiriasi nuo Titano.( be to pigiau gaunasi 300ml - 70Lt jau su siuntimu, o Titanas uz 20ml - 7Lt doh.gif )
Kol kas tik pirmi sluoksniukai papilstyti, vis laiko truksta ... ehhhh doh.gif

Pigiau tikrai nesigauna, nebent Titana perki labai mazais kiekiais. Pries kelis men Senukuose pirkau Titano 200 ml uz 25 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 09 29, 17:36)
Pigiau tikrai nesigauna, nebent Titana perki labai mazais kiekiais. Pries kelis men Senukuose pirkau Titano 200 ml uz 25 lt smile.gif

tikrai taip, jei titanas buteliukuose, tai mokėjau 20 lt už 200 mm.

taniux, o bandei šitą? čia už pintą (apie 0,57 l) nori 13 $. Tik neturiu supratimo, kiek siuntimas unsure.gif

ačiū už pastebėtus darbus ax.gif bandysiu titaną maišyt ilgiau.. tik kiek? maišau kokia 2-3 min tai tikrai, jei ne daugiau, praskaidrėja, prašviesėja, bet kai sustingsta lieka tokia daugiau matinė..
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 09 29, 10:35)
Ramunytės:
user posted image
user posted image

NORIU tavo Ramunyciu bigsmile.gif Noriu noriu noriu doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 30, 07:43)
NORIU tavo Ramunyciu bigsmile.gif Noriu noriu noriu doh.gif  bigsmile.gif

Ice tea, padarysiu kažką ir tau smile.gif vaikus priduosim savaitgalį tėvams ir aš DARYSIU KĄ NOOORIU biggrin.gif Gali atvaryt paworkšopinti, jei neturėsi, ką veikt hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 09 29, 18:36)

mmmm, didesniais nemaciau, logiska, kad uz didesni kieki maziau ima ax.gif
bet smarve, tai baisine nuo jo, o pas mane du maziai namie schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Miško uoga @ 2011 09 29, 22:12)
tikrai taip, jei titanas buteliukuose, tai mokėjau 20 lt už 200 mm.

taniux, o bandei šitą? čia už pintą (apie 0,57 l) nori 13 $. Tik neturiu supratimo, kiek siuntimas  unsure.gif

ačiū už pastebėtus darbus  ax.gif bandysiu titaną maišyt ilgiau.. tik kiek? maišau kokia 2-3 min tai tikrai, jei ne daugiau, praskaidrėja, prašviesėja, bet kai sustingsta lieka tokia daugiau matinė..

neee, mazokai, pabandyk ilgiau.
to kur nuorodoj nesu macius, internete ju isvis daug visokiu yra, bet neaisku ar greit stingsta, ar tinka rankdarbiams ir kiek galioja atidarius. Be to su tokiu kiekiu tai viso kambario grindis inkrustuoti galima lotuliukas.gif Butu grazu tongue.gif Siaip grazus baldai su gelytem butu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniux: 30 rugsėjo 2011 - 10:48
Aruna, smagus apnerimai rolleyes.gif , žinom,kad liejimukams vielutės apnerimai tinka biggrin.gif

Miško uoga- "ramunytės" thumbup.gif , man patinka metalo ir liejinio santykis ,taip imponuojančiai atrodo- ta stambi viela ir liejinys , toks kaip seno stiklo..., manau, tas "titan" matiškumas čia į naudą smile.gif

o, už "titan" 200ml., manau nieko pigiau nerasite...
taniux, o tas" Kristal resin" , ne tas pats ,kur praitoje temoje buvo įmetę kažkas nuoroda, kad vienoje dailės priemonių parduotuvėj yra jo, kaina berods panaši, ai, neaiškai čia surašiau biggrin.gif , nes ir nuorodos neišsisaugojau, ir parduotuvės pavadinimo neatsimena, tik vizualiai žinau kur ji randasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 30, 12:34)
Miško uoga- "ramunytės"  thumbup.gif , man patinka metalo ir liejinio santykis ,taip imponuojančiai atrodo- ta stambi viela ir liejinys , toks kaip seno stiklo..., manau, tas "titan" matiškumas čia į naudą smile.gif

taniux, o tas" Kristal resin" , ne tas pats ,kur praitoje temoje buvo įmetę kažkas nuoroda, kad vienoje dailės priemonių parduotuvėj yra jo, kaina berods panaši, ai, neaiškai čia surašiau biggrin.gif , nes ir nuorodos neišsisaugojau, ir parduotuvės pavadinimo neatsimena, tik vizualiai žinau kur ji randasi biggrin.gif

ačiū už thumbup.gif ax.gif

apie šitą buvo užsiminta anoje temoje smile.gif radau smile.gif tik kaina didesnė. Bet ir kiekis didelis..
Atsakyti