Na ir velniop... Kol aš jus čia radau, tai prisiskaičiau apie vaikų auginimą
. Na o jei rimtai tai labai idomu buvo kas čia ką privarys po mano isiterpimo. Matau rašo tik "kietas skyrelio proletariatų būrelis". Labiausiai patiko - "Šiltas namas reklamuojasi"... UAB Šiltas namas - teoretiku kontora...
Šiaip isikišau tik dėl isikraipymo problemų sprendimų. Nerašau nei kokios firmos atstovas, nei ka. Reikia reklamos? Prašom.
Esame registrave firma užsienyje. Lietuvoje dirbame paraleliai, su viltimi, kad kada nors atsigaus ekonomika ir galima bus darbuotojams normaliai, nesitrankant po ilgalaikes komandiruotes dirbti namie. Lietuviškų įkainių sistema leidžia šiek tiek uždirbti tik išpirkus patentus ir dirbti ko ne šabašnikų lygije. Pagrindinės darbo bitės uzsienyje. Tarkim kitą savaitę išvažiuoja dvi brigados i Norvegiją (Eidsvoll'a) surinkinėti dviejų namų. Beje turime tris brigadėles po 4 žmones. Likusieji dirbs Palangoje (taip pat du namai po 400 kv. m.).
Didžiausi pastatai statyti Maskvoje. Statant 12 aukšti 2 laiptinių pastatą dirbome subrangos pagrindais atlikome 30 proc. darbų. Statant gamybines patalpas taip pat subrangos pagrindais atlikome 50 proc. darbų. Aišku iš dabartinių darbuotoju belike vos 4 kurie dalyvavo šiose statybose, bet įspūdžiai liko labai gilūs ir kai pradedam pasakoti jaunimui šitie klausosi isižioje
Mano telefonas 322223 skambinkite....
Aišku juokauju. Turim mes tu darbų ir praktiškai nereikia papildomai nieko. Vat vient Kaune šiais metais nusimato 4 a pastatas. O ir taip išlenda klientų kurie "neverkia" dėl įkainių. Jeigu yra galimybė padarom darbus ir jiems.
Latviski klojiniai:
http://www.tenapors....ams/montavimas/Panaršykite surasite visokiausių elementų. Gamina ne tik iš polistirolo, bet ir neoporo. Jeigu reikės galiu padėti gauti gamyklos kainomis. Beje ir tech. dokumentacija el. forma galiu atsiusti jeigu kam reikia. Jie vieni vieninteliai kurie nemeluoja dėl varžų ir galimybių.
Beje jeigu domėsitės stogais latviškų nerekomenduoju. Jeigu neįkandate Euromaco dėkite geriau gegnes ir purkškite garko sistema.
Jeigu kam ko reikės tai nepykit, kad retai prisijungiu. Sunku jus čia rasti, o ir laiko tokioms ilgoms sapalionėms paprasčiausiai nėra