Įkraunama...
Įkraunama...

Liktiniai klojiniai

QUOTE(biesas66 @ 2013 04 15, 22:20)
UAB siltas namas reklamuojasi? bigsmile.gif

Gal tu daugiau žinai, bet aš abejoju, kad čia šita įmonė reklamuojasi. Paprasčiausiai UAB "Šiltas namas" dirba mano brolis, o su juo diskutuojant apie liktinius mano namui jis nieko neužsiminė, kad pas jį dirba patyrę tokių namų statytojai. Be to ši įmonė daugiau užsiima popieriniu darbu ir statybų priežiūra.
Atsakyti
QUOTE(Igr540 @ 2013 04 16, 00:46)
Gal tu daugiau žinai, bet aš abejoju, kad čia šita įmonė reklamuojasi. Paprasčiausiai UAB "Šiltas namas" dirba mano brolis, o su juo diskutuojant apie liktinius mano namui jis nieko neužsiminė, kad pas jį dirba patyrę tokių namų statytojai. Be to ši įmonė daugiau užsiima popieriniu darbu ir statybų priežiūra.

Jie dirbo Norvegijoje,dabar montuoja ir Lietuvoje. Pvz is Latvisku bigsmile.gif Realiai tai man dzin,tegul reklamuojas,bet neapsimetineja kad nori tik gero... Na bet si reklama subtiliai isreiksta biggrin.gif
Atsakyti
O man labai patiko toks info pateikimas. nes įžvelgiu daugiau info nei reklamos. Jei tai reklama, tai daugiau tokių reklamuotojų.
Atsakyti
O kas per latviški liktiniai klojiniai, kažkaip nesiseka apie juos internete rasti informacijos?
Atsakyti

Na ir velniop... Kol aš jus čia radau, tai prisiskaičiau apie vaikų auginimą thumbup.gif . Na o jei rimtai tai labai idomu buvo kas čia ką privarys po mano isiterpimo. Matau rašo tik "kietas skyrelio proletariatų būrelis". Labiausiai patiko - "Šiltas namas reklamuojasi"... UAB Šiltas namas - teoretiku kontora...
Šiaip isikišau tik dėl isikraipymo problemų sprendimų. Nerašau nei kokios firmos atstovas, nei ka. Reikia reklamos? Prašom.
Esame registrave firma užsienyje. Lietuvoje dirbame paraleliai, su viltimi, kad kada nors atsigaus ekonomika ir galima bus darbuotojams normaliai, nesitrankant po ilgalaikes komandiruotes dirbti namie. Lietuviškų įkainių sistema leidžia šiek tiek uždirbti tik išpirkus patentus ir dirbti ko ne šabašnikų lygije. Pagrindinės darbo bitės uzsienyje. Tarkim kitą savaitę išvažiuoja dvi brigados i Norvegiją (Eidsvoll'a) surinkinėti dviejų namų. Beje turime tris brigadėles po 4 žmones. Likusieji dirbs Palangoje (taip pat du namai po 400 kv. m.).
Didžiausi pastatai statyti Maskvoje. Statant 12 aukšti 2 laiptinių pastatą dirbome subrangos pagrindais atlikome 30 proc. darbų. Statant gamybines patalpas taip pat subrangos pagrindais atlikome 50 proc. darbų. Aišku iš dabartinių darbuotoju belike vos 4 kurie dalyvavo šiose statybose, bet įspūdžiai liko labai gilūs ir kai pradedam pasakoti jaunimui šitie klausosi isižioje biggrin.gif
Mano telefonas 322223 skambinkite....
Aišku juokauju. Turim mes tu darbų ir praktiškai nereikia papildomai nieko. Vat vient Kaune šiais metais nusimato 4 a pastatas. O ir taip išlenda klientų kurie "neverkia" dėl įkainių. Jeigu yra galimybė padarom darbus ir jiems.
Latviski klojiniai:
http://www.tenapors....ams/montavimas/
Panaršykite surasite visokiausių elementų. Gamina ne tik iš polistirolo, bet ir neoporo. Jeigu reikės galiu padėti gauti gamyklos kainomis. Beje ir tech. dokumentacija el. forma galiu atsiusti jeigu kam reikia. Jie vieni vieninteliai kurie nemeluoja dėl varžų ir galimybių.
Beje jeigu domėsitės stogais latviškų nerekomenduoju. Jeigu neįkandate Euromaco dėkite geriau gegnes ir purkškite garko sistema.
Jeigu kam ko reikės tai nepykit, kad retai prisijungiu. Sunku jus čia rasti, o ir laiko tokioms ilgoms sapalionėms paprasčiausiai nėra biggrin.gif
Atsakyti
Statem sodyba is liktiniu klojiniu ir likom patenkinti. Dabar planuojam staty nama ir svarstom apie konstrukcijas. Problema tame, kad namo isore pagal paveldo reikalavimus butinai turi buti apkalta medinem lentom. Kaip suprantu, ant liktiniu klojiniu sudetinga butu dailylentes is isores tvirtinti? Spintele gali ilgais varztais pritvirtint, o viso pastato gi taip neapkalsi. Daryt medini karkasa ir prie jo tvirtint dailylentes? g.gif Bet karkasa taip pat sudetinga butu prie liktiniu klojiniu pritvirtint? Ar teisingai mastau ar nusisneku? Nesu patyrusi statybininke, visiems darbams samdysim darbininkus, bet renkantis sienos konstrukcija norisi susigaudyt. Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 04 19, 13:25)
Statem sodyba is liktiniu klojiniu ir likom patenkinti. Dabar planuojam staty nama ir svarstom apie konstrukcijas. Problema tame, kad namo isore pagal paveldo reikalavimus butinai turi buti apkalta medinem lentom. Kaip suprantu, ant liktiniu klojiniu sudetinga butu dailylentes is isores tvirtinti? Spintele gali ilgais varztais pritvirtint, o viso pastato gi taip neapkalsi. Daryt medini karkasa ir prie jo tvirtint dailylentes?  g.gif Bet karkasa taip pat sudetinga butu prie liktiniu klojiniu pritvirtint? Ar teisingai mastau ar nusisneku? Nesu patyrusi statybininke, visiems darbams samdysim darbininkus, bet renkantis sienos konstrukcija norisi susigaudyt. Aciu uz pagalba  4u.gif

Mes taip pat norėjome dalinai dailylenčių. Meistrai kurie darys namą sakė, kad nėra jokių problemų. Į neopora sriegs plastikinius kaisčius ir prie jų tvirtins karkasą. Jeigu įdomu galiu atsiusti kontaktus gal jie konkrečiau jums paaiškintu.
Atsakyti
Statem sodyba is liktiniu klojiniu ir likom patenkinti. Dabar planuojam staty nama ir svarstom apie konstrukcijas. Problema tame, kad namo isore pagal paveldo reikalavimus butinai turi buti apkalta medinem lentom. Kaip suprantu, ant liktiniu klojiniu sudetinga butu dailylentes is isores tvirtinti? Spintele gali ilgais varztais pritvirtint, o viso pastato gi taip neapkalsi. Daryt medini karkasa ir prie jo tvirtint dailylentes?  g.gif Bet karkasa taip pat sudetinga butu prie liktiniu klojiniu pritvirtint? Ar teisingai mastau ar nusisneku? Nesu patyrusi statybininke, visiems darbams samdysim darbininkus, bet renkantis sienos konstrukcija norisi susigaudyt. Aciu uz pagalba  4u.gif

ant liktiniu saulės elektrine pakabino http://vvnamas.wordp...ules-elektrine/
Atsakyti

As domejausi galimybe pakabinti mediena ant liktiniu klojiniu be salcio tiltu. Tam yra specialus plastikiniai varztai,kurie atlaiko medienos apkrovas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 04 20, 05:44)
As domejausi galimybe pakabinti mediena ant liktiniu klojiniu be salcio tiltu. Tam yra specialus plastikiniai varztai,kurie atlaiko medienos apkrovas.

Netgi išdrįsčiau klijuoti medieną kokybiškais poliuretaniniais klijais. Bet kaip gerai, kad tokios problemos svetimos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 04 20, 12:42)
Netgi išdrįsčiau klijuoti medieną kokybiškais poliuretaniniais klijais. Bet kaip gerai, kad  tokios problemos svetimos smile.gif

manyčiau priklijuotas gali šust, mestis pelėsis, puvėsis. su medžiu mano nuomone geriau ventiliuojamas fasadas.
eps turi buti armuotas pagal priešgaisrinius reikalavimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2013 04 20, 13:41)
manyčiau priklijuotas gali šust, mestis pelėsis, puvėsis. su medžiu mano nuomone geriau ventiliuojamas fasadas.
eps turi buti armuotas pagal priešgaisrinius reikalavimus  drinks_cheers.gif

Klijuoti tik vertikalius tašelius/bruselius, tik vieną plokštuma, į juos tradiciškai būtų tvirtinama horizontali gonkė.
Man asmeniškai tokia apdaila - tragedija.
Nesu priešgaisrinių žinovas, nežinau, kas pasikeis užarmavus eps - juk jis nepalaikantis degimo.
Atsakyti