Įkraunama...
Įkraunama...

Liktiniai klojiniai

QUOTE(Vilienė @ 2013 03 22, 16:20)
Pavyko iš mazgo tiesiai visą aukštą užsipilt? Neiškilojo apatinių eilių?
Be abejo greitis siurblio pusėje.
Padorių gagaūzų tikrai galima rasti, va su patentais ir darbo sutartim tai aš nesusidūriau ir nežadu

nors pas mane ne polistirolo blokeliai, bet stumdėsi pilant iš kriaušės sėkmingai, todėl pylė kas 1 metrą sienos aukščio ir iš kriaušės. Tokį būda rinkausi dėl spartumo ir betono bei užpylimo kokybės. Tai kai 4 žmonės dirbo vien prie užpylimo, tai nuo išsiklaipymo gelbėjo. Pylė pačiu mažiausiu greičiu, per kažkokį dar papildomą piltuvą, kuris al'a mažino betono smūgio jėgą.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 22, 17:20)
Pavyko iš mazgo tiesiai visą aukštą užsipilt? Neiškilojo apatinių eilių?
Be abejo greitis siurblio pusėje.
Padorių gagaūzų tikrai galima rasti, va su patentais ir darbo sutartim tai aš nesusidūriau ir nežadu

Cia klausimas man buvo?
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 22, 18:13)
nors pas mane ne polistirolo blokeliai, bet stumdėsi pilant iš kriaušės sėkmingai, todėl pylė kas 1 metrą sienos aukščio ir iš kriaušės. Tokį būda rinkausi dėl spartumo ir betono bei užpylimo kokybės. Tai kai 4 žmonės dirbo vien prie užpylimo, tai nuo išsiklaipymo gelbėjo. Pylė pačiu mažiausiu greičiu, per kažkokį dar papildomą piltuvą, kuris al'a mažino betono smūgio jėgą.

O kokie blokeliai pas Tave?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 22, 18:25)
Cia klausimas man buvo?

Puskinui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 22, 20:30)

lotuliukas.gif
Astaip ir supratau lotuliukas.gif As po 3 eiles pyliau,nes kitaip tikrai butu sudraske..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 22, 21:00)
lotuliukas.gif
Astaip ir supratau   lotuliukas.gif   As po 3 eiles pyliau,nes kitaip tikrai butu sudraske..

O tai po kuba kriause veze??? Draskyt gal ir atlaikytu, man juodai kele klojinius, juk eps toks lengvas, uzpili ir jei butu neristi tarp eiliu vertikaliai pakeltu visa eile isbegtu per siules
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 22 kovo 2013 - 20:05
Kas artimiausiu metu pavasari/vasara pilsit klojinius? Noriu pabut pagalbiniu/mokiniu. Rimtai. Tada sau pilsiu. 1a, ukio budu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 22, 17:25)

O kokie blokeliai pas Tave?

jau rašiau berods - čia iškeiktieji Durisolio blokeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 22, 21:34)
jau rašiau berods - čia iškeiktieji Durisolio blokeliai  biggrin.gif

Ai,tiksliai. As kazkaip apie juos kai isvis nesidomejau tai net nezinau su kuo jie valgomi,nei kaip murijami ar kt.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 03 22, 21:11)
Kas artimiausiu metu pavasari/vasara pilsit klojinius? Noriu pabut pagalbiniu/mokiniu. Rimtai. Tada sau pilsiu. 1a, ukio budu. ax.gif

Pavėlavot smile.gif bet iš postų panašu nesate tūpas - užtektų ir montavimo video pažiūrėti - vimeo, utubė ir kt pilna, tik veskit ICF ir mokykitės. Mano sistemai instrukcijos.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 22, 20:38)
Ai,tiksliai. As kazkaip apie juos kai isvis nesidomejau tai net nezinau su kuo jie valgomi,nei kaip murijami ar kt.

kad taip pat viskas, skiriasi filosofija ir varža
tokie pas mane
Atsakyti
Nu, aciu . biggrin.gif
2 namukai pastatyti nuo 0. Dabar jau sau statyciau, gyvenimui. Video, schemu prisiziurejau, lyg ir aisku. Na galbut niuansai ir netiketumai...

QUOTE(Vilienė @ 2013 03 22, 19:42)
Pavėlavot smile.gif  bet iš postų panašu nesate tūpas - užtektų ir montavimo video pažiūrėti - vimeo, utubė ir kt pilna, tik veskit ICF ir mokykitės. Mano sistemai instrukcijos.

Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 22, 21:04)
O tai po kuba kriause veze??? Draskyt gal ir atlaikytu, man juodai kele klojinius, juk eps toks lengvas,  uzpili ir jei butu neristi tarp eiliu vertikaliai pakeltu visa eile isbegtu per siules

kuba as ir su rankom buciau susimaklines. 5-6 kubus vezdavaus. Vienam aukstui 3 vezimai. Man per siules beveik nebego,gal ICF standesnius ileidimus daro g.gif ,o gal as sausesni betona pyliau bigsmile.gif ,bet zinoma taippat raisiojau su viela,kad cirku nebutu. Nes kai betonas pasipils nebelinsma ir nebelaikas bus skyles kamsyt.
esu pasimokines,kai lietuj lyjant ,pilant betona,klojinys siektiek issizerge,nes paklausiau naparniko ir nebestiprinom... O atrodo kas ta 10 cm betono siena... istikro slegis toks kad ui...
Atsakyti