QUOTE(cibulis @ 2013 03 21, 19:55)
Gipskartonį vis tiek reikės tinkuoti, nors tapetus galima ir tiesiogiai klijuoti. Bet aš asmeniškai nenorėčiau gyventi name, kurio visas vidus putplastis paslėptas po šiek tiek tinko. Todėl ir sakau, kad reikia gipskartonio. O ir visokioms spintelėms geriau bus kabinti.
Be to, manau, kad liktiniai klojiniai metai kiti ir bus niekam neįdomus dalykas. Kažkaip labai jau sunkiai skinasi kelia tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Vienas kitas juos naudoja ir tiek.
O Baltijos polistirenas turės savo stakles perkalibruoti, nes A++ klasės namas tikrai nepakaks 25 cm storio neoporo blokelių. O ir visokie prancūziški/lenkiški kol kas išspaudžia, kiek man žinoma, tik 30 cm bendrą storį. O Lietuvoje (ir kituose šiaurės šalyse) dažnai sienai reikia 35 cm šiltalo. Negi nusipirksi 30 cm storio ir po to dar 5 cm klijuosi.
Žodžiu, žlugęs reikalas. O ir staklių keitimas nepadės.
Be to, manau, kad liktiniai klojiniai metai kiti ir bus niekam neįdomus dalykas. Kažkaip labai jau sunkiai skinasi kelia tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Vienas kitas juos naudoja ir tiek.
O Baltijos polistirenas turės savo stakles perkalibruoti, nes A++ klasės namas tikrai nepakaks 25 cm storio neoporo blokelių. O ir visokie prancūziški/lenkiški kol kas išspaudžia, kiek man žinoma, tik 30 cm bendrą storį. O Lietuvoje (ir kituose šiaurės šalyse) dažnai sienai reikia 35 cm šiltalo. Negi nusipirksi 30 cm storio ir po to dar 5 cm klijuosi.
Žodžiu, žlugęs reikalas. O ir staklių keitimas nepadės.
kazkaip per daug susireiksminote ir uzsiimate mesianizmu
pradekite statyti, pabendraukite su profesionalais praktikais, pamatysite, kad 'R' priklauso ne tik nuo polistirolo 'cm'