QUOTE(biesas66 @ 2013 03 21, 19:00)
Betonkomtakt yra jusu ismislas
Papildyta:
Taaaaiiiip...
70 litu uz pacios paprasciausios sistemos sudejima... Daug,bet juk tai imone darys kuriai reikia daug papildomu darbu ismaitinti..Gal tada normaliai.. Gausite 8% nuolaida nuo blokeliu.. Sako jie ne pardavejei,tik statytojai,tada nuolaida turetu buti didesne. Meluoja jie. O jei meluoja vienur,meluoja ir kitur.
Nesipleciant. mano manymu galima sutaupyti puse sumos nuo sienu pakelimo. Tik tereikes siektiek daugiau pastangu ideti.
Jūs nesupratot. Čia ne blokeliai, bet dideli skydai. Šia iš esmės ir yra skirtumas. Na kaip visi čia vadina - klojinio plotis 1,2 m, o aukštis mūsų atveju 2,8 m. Čia ir susidaro kainų skirtumas, kadangi nereikia jokių kitokių elementų tik reikalingi papildomi armatūros karkasai, kad sutvirtinti angokraščius. Matot aš ne statybininkė, bet vyras su draugu įvertino pliusus ir minusus, bei nusiteikė ko gero imtis šitą medžiagą. Juolabiau šie klojiniai papildomai reguliuojasi (sumontavus) plokštumos paviršiaus lygumas ir viduje į tokius plastikinius grybus priveržiamas gipsas be jokių papildomu profilių.
Žodžiu man sunku paaiškinti, bet kiek pas jonaviečius uždavinėjome klausimų jie labai sklandžiai ir aiškiai viską atsakė bei išaiškino. Patiko kad nevarė visko tik į teigiamą pusę bet išvardino ir minusus. Beje išbrokavo mūsų vidines sienas dėl priverstinės ventiliacijos, nuteikė brangesnėm sienom atskirti garažą ir perdangai virš jo. Kai paklausiau mūsų projektuotojo šitas pradėjo tik mykti kad taip, čia daug tiesos... Šaltą orą išnešios po namą ir t.t.
Susidarė įspūdis, kad jie pakankamai patyre šituose darbuose, nes kalbejome prieš tai su keliais "Jonais" tai faktas, kad siūlo darbus pigiau, bet nei sutarties su jais neturesim, nei atsakys už padarytus darbus. Ieškok to jono po to. O čia sutarties projekte numatyta paviršiniams 5, o paslėptiems darbams 10 m. garantija.
Žodžiu dar dairomės, bet kol kas rimčiau už prieinamą kainą nesimato.