QUOTE(==== @ 2012 04 16, 16:15)
taip, izodom salyginai brangesni, taciau izodom gamina storesnius klojinius, palyginimui storiausi:
BPICF20 (5cm vidinis sluoksnis + 20cm isorinis sluoksnis neoporo), deklaruoajmos vertes: U < 0.11, R > 8.41.
Izodom Super King Blok (5 cm vidinis sluoksnis + 25cm isorinis sluoksnis neoporo), deklaruojamos vertes: U = 0.1, R = 10.
galvoju, jog Viliene yra teisus ir norisi isgauti maksimalia varza, tad ir linkstu link izodom. be to Izodom yra ilgiau rinkoje, manau ju gamybos technologija yra kokybiskesne, nei Baltijos polistireno.
BPICF20 (5cm vidinis sluoksnis + 20cm isorinis sluoksnis neoporo), deklaruoajmos vertes: U < 0.11, R > 8.41.
Izodom Super King Blok (5 cm vidinis sluoksnis + 25cm isorinis sluoksnis neoporo), deklaruojamos vertes: U = 0.1, R = 10.
galvoju, jog Viliene yra teisus ir norisi isgauti maksimalia varza, tad ir linkstu link izodom. be to Izodom yra ilgiau rinkoje, manau ju gamybos technologija yra kokybiskesne, nei Baltijos polistireno.
Aš irgi parodoje su jais kalbėjau. Man Izodomas sakė, kad tų Super Kingų kaina apie 300 Lt už kvadratą. Nesigilinau, nors žiauriai per daug.
Aš lygiai taip pat manau, kad tikrai apsimoka šiek tiek primokėti ir pirkti ne Baltijos, o Izodomo. Varža tikrai nepamaišys.
Beje, Baltijos polistireno klausiau, kodėl negaminat šiltesnių. Sakė nėra poreikio: atsieit ateina vos vienas kitas, kuriam reikia storesnių, o dauguma dedasi net net 20, o tik 15 jų gaminius.