Įkraunama...
Įkraunama...

Liktiniai klojiniai

QUOTE(narvid @ 2011 09 16, 10:38)
kiek pamenu jūsų pamatas apie 170m. su 35m net 80m2 neapjuosi

Namas ~ 7x10. Apie garažą ir pertvaras omeny neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 09 16, 10:45)
Namas  ~ 7x10. Apie garažą ir pertvaras omeny neturėjau.

tai atėmus sienas ir partvaras neliks ir 50m2 1a pakankamai kukliai. ir kam plokšte tokia didelia 160m2 pasak blogo. negi garažas 90m2
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 09 16, 11:50)
tai atėmus sienas ir partvaras neliks ir 50m2 1a pakankamai kukliai. ir kam plokšte tokia didelia 160m2 pasak blogo. negi garažas 90m2

Garažas ~6,5x6,5, tambūras ~2x2,5 techninė patalpa + buvusi pirtis ~3x5 ir namas ~7x10. Tikslių matmenų reik lyst į projektą. Gal bloge klaidelė - patikslinsiu, peržiūrėsiu ir pataisysiu reikalui esant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 16 rugsėjo 2011 - 15:10
Norvegiska liktiniu klojiniu sistema

Kas man pasirode keista kad is abieju pusiu po 10 cm siltalo. O visi sneka kad is vidaus max tik 5 cm siltalo tegali buti.. Ka,Norvegai paneigia viska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 10 21, 15:44)

Kas man pasirode keista kad is abieju pusiu po 10 cm siltalo. O visi sneka kad is vidaus max tik 5 cm siltalo tegali buti.. Ka,Norvegai paneigia viska? g.gif

jeigu grindu arba perdangos betonas susisiekia su sienos betonu tai iš vidinio šiltalo sluoksnio kaip ir menka nauda. čia stato tiesiai ant grunto tai sienos betonas susisiekia su gruntu tai iš lauko šiltalo kaip ir nekokia nauda. kaškaip man čia truksta logikos šitokioju statyboj. g.gif
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 10 21, 16:46)
jeigu grindu arba perdangos betonas susisiekia su sienos betonu tai iš vidinio šiltalo sluoksnio kaip ir menka nauda. čia stato tiesiai ant grunto tai sienos betonas susisiekia su gruntu tai iš lauko šiltalo kaip ir nekokia nauda. kaškaip man čia truksta logikos šitokioju statyboj. g.gif

Na,taip jie daro ir isivaizduoja labai protingi esa lotuliukas.gif ,o seip tai tavo teisybe.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 10 21, 15:44)

apsiltinimo is vidaus storis ribojamas jei nera apsiltinimo is isores, visais kitais atvejais vidinis apsiltinimo storis fantazijos ir noru reikalas.
Papildyta:
QUOTE(narvid @ 2011 10 21, 16:46)

visi stato ant grunto arba vandens.
Atsakyti
QUOTE(zigiz @ 2011 10 21, 19:33)
apsiltinimo is vidaus storis ribojamas jei nera apsiltinimo is isores, visais kitais atvejais vidinis apsiltinimo storis fantazijos ir noru reikalas.
Papildyta:

visi stato ant grunto arba vandens.

aš kaškaip maniau kad reikalingi pamatai ir rekomenduojama kad butu apšiltinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zigiz @ 2011 10 21, 19:33)

Norvegų atvejis u-wert: vaizdelis toks.
Jei perdarome į mums mielesnį 50+150+150 variantą: vaizdelis pakinta į gerąją pusę.
Todėl klausimas, ar iš tikrųjų vidinis šiltinimas tik fantazijos reikalas? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(narvid @ 2011 10 21, 19:38)
aš kaškaip maniau kad reikalingi pamatai ir rekomenduojama kad butu apšiltinti doh.gif

Na ką jūs, iš kur tai ištraukėte - iš jūsų traktoristo/(dailidės?) išsilavinimo niekaip nesitikėjau.... thumbup.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 10 21, 19:38)

pamirsau pamineti kad cia cokolinis aukstas. Toliau keramzitiniu bloku perdengimas eis ir karkasas dvieju aukstu. is triju pusiu pamatai uzsipils.,bet cia ne esme.
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2011 10 21, 19:43)

Todėl klausimas, ar iš tikrųjų vidinis šiltinimas tik fantazijos reikalas? smile.gif
Papildyta:

As taippat manau kad neveltui visu saukia kad max 5 cm vidinio siltinimo,o cia visas desimt smile.gif
Vienas dalykas gal visai nieko kad su sitais galima visa auksta iskart betonuoti. kazkas panasaus i euromac 2.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 10 21, 20:02)
Vienas dalykas gal visai nieko kad su sitais galima visa auksta iskart  betonuoti.  kazkas panasaus i euromac 2.

Jei analogiškai išramstysi termo/izo/bp/sam galėsi betonuoti iš karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 10 21, 20:07)
Jei analogiškai išramstysi termo/izo/bp/sam galėsi betonuoti iš karto 4u.gif

Kazkaip nesinori ant savo kailio bandyti blush2.gif Girdejau is betono vairuotojo kad hebra i tris eiles pildami sugebejo susprogdinti klojinius,o cia 2,8 metro.. apacioja turetu geras spaudimas susidaryti..
Atsakyti