QUOTE(Vilienė @ 2011 09 14, 20:30)
Dėl lenkimo PP negaliu sutikti - PP yra ideliai izoliuota o čia vis tik liks vertikalūs betono ryšiai, nors tik teorinis bet šalčio tiltelis (būtent tiltelis o ne tiltas ). Pati varža R~5 nelabai reali, storiausias elementas yra 240mm o betono ten tikrai ne 20% tai nežinau kaip jie gauna...žiūrėjau sukieniką - tie irgi U~0.21 rašo... nežinau iš kur...
Bet horizontalia kryptimi izoliacija tikrai gaunasi.
Kainos: brangiausias sukienniko gabalėlis 600x240 kainuoja 23PLN neto, sakykim mano namo išorinis perimetras ~35m tai reiktų 60vnt tai finale ~1400PLN +PVM kaip ir nebaisu?
Butelius priimu tik su sąlyga, kad kartu gersit
Bet horizontalia kryptimi izoliacija tikrai gaunasi.
Kainos: brangiausias sukienniko gabalėlis 600x240 kainuoja 23PLN neto, sakykim mano namo išorinis perimetras ~35m tai reiktų 60vnt tai finale ~1400PLN +PVM kaip ir nebaisu?
Butelius priimu tik su sąlyga, kad kartu gersit
Bet PP daugeliu atveju perimetro vietoje suliesėje iki R-5. O blokų atvejų galima ir kelias eiles pavaryti.
Blokų varža man taip pat kelia didžiausią įtarimą. Bijau, kad ji nebūtų vertikaliai. Nors visuose brėžiniuose ta kryptimi parodytas papildomas šiltinimas. Bet kuriuo atveju kaina, net labai patraukli.
Dėl butelių tai aš tiek neišgeriu, kiek jau skolingas.