Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno l/d Žiedelis vaikučių mamos

QUOTE(_caramele_ @ 2012 09 05, 13:29)
na, tai gal su laiku ir mamyte paleis dukryte  4u.gif

o Jusu vaikai turi draugu, draugiu grupej? kalba apie kuri nors? galvoju reikes maniskiui nauja drauga koki pristatyt, pats nesusipazysta matyt dat  ax.gif  4u.gif

mazoji Jorune tai nelabai..pernai lyg ir kalbedavo apie kazkuriuos, bet dabar matyt jau pamirso po vasaros biggrin.gif ir apskritai, vaikai iki 3 metu, man regis, yra labiau individualistai ir draugauti dar nelabai moka g.gif maniskei dar tik bus 3 spalio gale ax.gif bet gal cia nuo asmenybes priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 09 05, 13:53)
mazoji Jorune tai nelabai..pernai lyg ir kalbedavo apie kazkuriuos, bet dabar matyt jau pamirso po vasaros biggrin.gif ir apskritai, vaikai iki 3 metu, man regis, yra labiau individualistai ir draugauti dar nelabai moka  g.gif maniskei dar tik bus 3 spalio gale  ax.gif bet gal cia nuo asmenybes priklauso  rolleyes.gif

Maniskiui butinai reikia draugo, jis megsta su kazkuo zaisti, ne vienas rolleyes.gif na, ir maniskiui jau 3.3, gal vyresnis delto? smile.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad bent del lovu ishsisprende.
manoji pirma diena labai zliumbe nuejus, nes aukletojos nerado (Joanos ta prasme). kitom dienom irgi del to nepatenkinta, bet musu ishsigelbejimas tai Justyte (drauge mat, pasirodo) - gerai, kad cia kelias dienas ji jau buvo atejus, tai susikimba uz rankyciu ir keliauja i grupe.
o del aprengimo tai nezinia. nes pas mane maiselyje atsarginiu drabuzeliu ideta, ten ir megztinis yra, tai is to neima. tai negaliu patvirtint, kad surengia viska, ka pas vaika randa. gal jie patys pasako, kaip aprengti atejo, taip ir surengia?

mano labai draugavo su aukletojos Joanos Agne. tai net dabar kalbejo apie ja. ir dar su Juste. bet Juste tai buvo pamirsus per vasara, tik kai pamate, tai prisimine, kad cia tokia drauge turejo smile.gif
Atsakyti
hi.gif niu kaip Jusiskes? asarytes bego? maniskis siandien su temperatura, slogyte atsikele, tai namie liekam, darzelis baigtas unsure.gif ot ka reiskia iseit i vaiku grupe, nesirgo metus laiko, tik nuejo - iskart liga g.gif
del drabuzeliu, jeigu maiselyje, ne nemanau, kad uzdeda viska, as kalbu apie kai ateina su bliuzoniuku, striukyte ryte (nes salta), per pietus einant i lauka uzdeda irgi ir bliuzoniuka ir striuke, neatsizvelgiant i ora. suprantu, kad 20 vaiku nepriziuresi kaip rengt ir pan... bet delto mane vercia nerimaut, nes maniskis greit susyla, delto slapia visada pasiimu unsure.gif

na tikiuos musu ligos greit pabegs, pirmadieni vel eis pas draugus, sake ieskos naujo draugo berniuko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2012 09 06, 10:09)
hi.gif niu kaip Jusiskes? asarytes bego? maniskis siandien su temperatura, slogyte atsikele, tai namie liekam, darzelis baigtas  unsure.gif ot ka reiskia iseit i vaiku grupe, nesirgo metus laiko, tik nuejo - iskart liga  g.gif
del drabuzeliu, jeigu maiselyje, ne nemanau, kad uzdeda viska, as kalbu apie kai ateina su bliuzoniuku, striukyte ryte (nes salta), per pietus einant i lauka uzdeda irgi ir bliuzoniuka ir striuke, neatsizvelgiant i ora. suprantu, kad 20 vaiku nepriziuresi kaip rengt ir pan... bet delto mane vercia nerimaut, nes maniskis greit susyla, delto slapia visada pasiimu  unsure.gif

na tikiuos musu ligos greit pabegs, pirmadieni vel eis pas draugus, sake ieskos naujo draugo berniuko biggrin.gif  4u.gif

siandien tetis vede i darza tai sake neverke visai doh.gif thumbup.gif maniske prikimus unsure.gif bet gerkle nebuvo raudona tai aprisau kakla ir isleidau...
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 09 06, 11:46)
siandien tetis vede i darza tai sake neverke visai  doh.gif  thumbup.gif maniske prikimus  unsure.gif bet gerkle nebuvo raudona tai aprisau kakla ir isleidau...

niu vaaa, mamyte visad graudu palikti biggrin.gif thumbup.gif
tai va tos rudenines ligutes prasideda... kol sloga nebega, ne taip man bent jau baisu,nes ta sloga paskui visada pereina i gerkles ligas doh.gif tikekimes maniskis greit pasveiks, Jusiske neisisirgs 4u.gif
Atsakyti
hi.gif kaip mamytes? kaip vaikuciai? maniskis pora dienu jau eina darzan ax.gif tik labai nedaug vaiku grupej, matyt serga daug kas unsure.gif
ir kiek snekejau su aukletojom, vaikai nieko neveikia, tik arba i lauka arba viduj... man truputeli kazkoks chaosas unsure.gif sake ner programu sudarytu, dar tikrai nieko neveiks.. tai nezinau, ko mes ten einam rolleyes.gif

+ mano vaikas negali valgyt maisto kai kurio (informuotos aukletojos apie tai), tai siandien gavo sokoladini sureli, likusi nuo pusryciu doh.gif blink.gif sumustiniai paliekami, kol dabaigia vaikai, koses nesuvalgytos paliktos... kazkaip netvarka man, nezinau unsure.gif
aisku Jus nieko apie tai nezinote, nes vaikai Jusu pilnai valgo ten ax.gif gal Jums ir ner problemu delto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
mano dičkis pradėjo šiemet lankyti lopšelio grupę šiame darželyje smile.gif gal daugiau mamyčių atsiras iš šios grupės? 4u.gif
Atsakyti
cia kazkuria diena kai atejau pasiimt vakare tai vyko sokiai-pokiai grupej. tai patenkinti davesi thumbup.gif
kita vertus, man tai vienodai, kuom jie ten uzsiima, bile nereik per mociutes/darbus tampytis. vis tiek netureciau kur palikt.
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2012 09 14, 10:23)
cia kazkuria diena kai atejau pasiimt vakare tai vyko sokiai-pokiai grupej. tai patenkinti davesi thumbup.gif
kita vertus, man tai vienodai, kuom jie ten uzsiima, bile nereik per mociutes/darbus tampytis. vis tiek netureciau kur palikt.

as viska suprantu, Jus vedate i darzeli delto, kad neturite kam palikti mirksiukas.gif 4u.gif o as kaip ir turiu kam palikti, bet vedu, kad nuveiktu kazka naudingo, pabendrautu su vaikais ir pan, delto trupuri nervina sistema, kad per 2 sav nera paruostos programos, bet zinau, kad cia Lt tokia svietimo sistema doh.gif
Atsakyti

sveiki, mano mergaite lanko sarkeliu grupe antri metai, bet nusivyliau aukletojomis.praeita savaite, kai buvo karsta, mano vaikas lauke su megztiniu ir silta stiuke lakste, tuo tarpu aukletoja nerta bliuskute trumponis rankovemis vaiksciojo, kita diena situacija pasikartojo, o trecia diena mes jau su su temperatura, kosuliu ir sloga.beto grizta namo vaikas visas susierzines, issibalansaves, nes grupe labai didele, daug verkianciu vaiku. Praeitais metais labai sirgo dukrele, galvojau gal siemet situacija pageres, bet vel tas pats- savaite darzelyje ir ji jau su temperatura.Labai norejau isleisti vaika i darzeli, kad su kitais vaikais bendrautu, bet dabar rimtai galvoju nebeleisti i darzeli.Nebesuprantu, ar mano vaikas toks neatsparus, ar ten prieziura prasta.gal gali kitos mamos pasidalinti patirtimi, kaip ju vaikams sekasi lankuti sarkeliu grupe.
Atsakyti
blush2.gif sveikos 4u.gif galvojau, kad as viena nepatenkinta apranga vaiku lauke ax.gif
Suprantu is dalies ir aukletojas, kad jos nezino kaip kiekviena vaika aprengti, kad nebutu per salta, per silta... bet irgi mano vaikas tiek nesirges yra, kiek tik nueina i darzeli ir iskart... nes grupes nevedinamos, beprotiskai silta ten, o lauke slapi iseina prirengti ir supucia...
bet.. kaip as sakau, arba namie ir nesirgt, arba darzelis ir kentet 4u.gif
Atsakyti