Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 15:03)
Tiesa, gal kas daresi HCG po A ar savaiminio, ? per kiek laiko jau neber jo kraujy?

Aš po A kas savaitę NT dariausi, tai pirmas dvi savaites vaiduokliavo, o trečią nieko neberodė ax.gif Jaučiu, kad tai ir nuo buvusio nėštumo dydžio priklauso, mano buvo 11 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 15:48)
tu maziau klausyk tu gydytoju, nes galima taip laukti sekmes amziu amziais. Gal aspirina 100 mg pagerk su duphastonu?
nu sekmes. linkiu, kad A nereiketu..
nu, gali buti II, gali buti cista, gali buti polipas. Jeigu yra II, tai echo pakenks tokiam mazam nestumui, jeigu cista - pamatys, jeigu polipas - jo gali ir nesimatyti. Todel pradek nuo maziausio - pasidaryk NT. O tada jau ziuresi pagal situacija.
nu gal ne.. jeigu 10 miu/ml NT jautrumas, tai maziau negu 10  mirksiukas.gif nebuna NT 1 miu/ml jautrumo..  biggrin.gif 
nu, vyrai antros juosteles neisgalvoja, zinok. Tu darykis sekanciai, prisipirk tu testu popigiai ir stebek kasdien, jeigu valosi, tai kasdien bus vis blankesne juostele.

10 miu NT ir atitinka laboratorijos 1 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 15:48)
tu maziau klausyk tu gydytoju, nes galima taip laukti sekmes amziu amziais. Gal aspirina 100 mg pagerk su duphastonu?

Taigi mane ir užtikrino, kad jei mazgį turiu, tai AFS negali būti g.gif
Dabar apie AFS ir skaitinėju.
O duphastonas receptinis? Nes pas ginę amžinai 2 sav eilės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2012 01 24, 16:15)
Taigi mane ir užtikrino, kad jei mazgį turiu, tai AFS negali būti  g.gif
O  duphastonas receptinis? Nes pas ginę amžinai 2 sav eilės  g.gif

aš ir turiu, bet įtaria man AFS ir dabar eisiu tirtis blush2.gif
o duphastono aš esu pirkus ir be recepto man parduodavo, nes receptas būdavo tik vienai dėžutei o gerdavau ilgiau g.gif bet pasitark su gydytoja dėl gėrimo bent telefonu g.gif nes aš nežinau ar sau skirčiausi gydymą be gydytojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 24, 16:19)
aš ir turiu, bet įtaria man AFS ir dabar eisiu tirtis  blush2.gif
o duphastono aš esu pirkus ir be recepto man parduodavo, nes receptas būdavo tik vienai dėžutei o gerdavau ilgiau  g.gif  bet pasitark su gydytoja dėl gėrimo bent telefonu  g.gif nes aš nežinau ar sau skirčiausi gydymą be gydytojo  g.gif

Man po pirmo ginė minėjo, kad kitą kartą skirs dufastono, bet kažkaip sėkmingai viskas buvo.
Ačiū, mergaitės, už rūpestį, taip smagu pasipasakot, o tai vienai besėdint visai susigraužt galima blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

na ir prisikankinusios cia visos verysad.gif

man bent jau nekomplikuoti persileidimai buvo..

vakar suzinojau, kad nepasitvirtino AFS diagnoze ax.gif ir mazakraujyste traukiasi ax.gif

Klaipedietes, pas kokias gines vaikstot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 24, 17:09)
10 miu NT ir atitinka laboratorijos 1  mirksiukas.gif

keista. nes mano HCG buvo 8, o NT II rode. jeigu 1=10, tai nebeturetu dvieju juosteliu buti.. As visada galvojau, kad tai vienodi matavimo vinetai.. unsure.gif

QUOTE(Tefnut @ 2012 01 24, 17:15)
Taigi mane ir užtikrino, kad jei mazgį turiu, tai AFS negali būti  g.gif
O  duphastonas receptinis? Nes pas ginę amžinai 2 sav eilės  g.gif

ne-a. jeigu mazgi turi, tai nieko nereiskia, kad nera AFS. Su AFS pastojama, bet neisnesiojama. Man AFS tik itaria, bet siandien parsinesiau savo tyrimus rytojaus A, tai atsisedus studijuoti bendra kraujo tyrima iskilo du dalykai: kaip visada HBG ir RBC zemiau normos, bet uztat - demesio - trombocitai norma virsija. Ne zenkliai, bet normaliai, kad uztrombuoti gemaliukui prieiga prie maisto. Kadangi normu ribos nera placios (7,3 - 10,4), o as turiu 11,3, tai manau sito vieneto virs normos labiau nei pakanka, kad nestumas nesivystytu ir aspirino man jau mazokai. tai kad nieko cia mano angina deta, kaip as to benoreciau. Nu nieko, leisiuos vaistus ir bus gerai.

Duphastonas receptinis, bet parduoda ir taip. nes zino, kad jeigu neparduos - persileis moteris. jo negalima nutraukti staigiai ir jeigu pradedi gerti, tai geri iki 12 nestumo savaites. Aisku, galima keisti kitais progesteronais, bet pati esme, kad jau tada reikes palaikyti jo lygi dirbtinai pirmas nestumo savaites.
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 24, 16:19)
aš ir turiu, bet įtaria man AFS ir dabar eisiu tirtis  blush2.gif

Man motyvavo tuo, kad AFS būna įgimtas, t.y. jo negali įgyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 24, 17:37)
Klaipedietes, pas kokias gines vaikstot? blush2.gif

pas jolanta salygiene. o tu pas ka?
Papildyta:
QUOTE(Tefnut @ 2012 01 24, 17:41)
Man motyvavo tuo, kad AFS būna įgimtas, t.y. jo negali įgyti  unsure.gif

Tada prisimink, ar tavo gimineje kas nors turejo:
- issipletusiu venu
- insultu
- infarktu
- ar tau lengvai atsiranda melynes ant kuno..

jeigu nors vienas "taip" yra, tada gali tirtis AFS.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 16:41)
keista. nes mano HCG buvo 8, o NT II rode. jeigu 1=10, tai nebeturetu dvieju

...jau visai tau galvelė susisuko turbūt prieš A juk 8 yra daugiau negu 1 laboratorijos, o NTII jau nuo 1 mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti