QUOTE(...sara... @ 2012 01 24, 17:09)
10 miu NT ir atitinka laboratorijos 1
keista. nes mano HCG buvo 8, o NT II rode. jeigu 1=10, tai nebeturetu dvieju juosteliu buti.. As visada galvojau, kad tai vienodi matavimo vinetai..
QUOTE(Tefnut @ 2012 01 24, 17:15)
Taigi mane ir užtikrino, kad jei mazgį turiu, tai AFS negali būti
Dabar apie AFS ir skaitinėju.
O duphastonas receptinis? Nes pas ginę amžinai 2 sav eilės
ne-a. jeigu mazgi turi, tai nieko nereiskia, kad nera AFS. Su AFS pastojama, bet neisnesiojama. Man AFS tik itaria, bet siandien parsinesiau savo tyrimus rytojaus A, tai atsisedus studijuoti bendra kraujo tyrima iskilo du dalykai: kaip visada HBG ir RBC zemiau normos, bet uztat - demesio - trombocitai norma virsija. Ne zenkliai, bet normaliai, kad uztrombuoti gemaliukui prieiga prie maisto. Kadangi normu ribos nera placios (7,3 - 10,4), o as turiu 11,3, tai manau sito vieneto virs normos labiau nei pakanka, kad nestumas nesivystytu ir aspirino man jau mazokai. tai kad nieko cia mano angina deta, kaip as to benoreciau. Nu nieko, leisiuos vaistus ir bus gerai.
Duphastonas receptinis, bet parduoda ir taip. nes zino, kad jeigu neparduos - persileis moteris. jo negalima nutraukti staigiai ir jeigu pradedi gerti, tai geri iki 12 nestumo savaites. Aisku, galima keisti kitais progesteronais, bet pati esme, kad jau tada reikes palaikyti jo lygi dirbtinai pirmas nestumo savaites.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.