Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(Liuxi @ 2011 09 21, 15:21)
Sveikos merginos
Katik prisiregistravau pas jus, net truksta palaikymo kad nepaluzciau
dar sestadieni nesiojau savyje leliuka, buvo jau 8 savaites, sekmadieni isveze i antakalnio klinikas del gausaus kraujavimo ir pasake kad vaikelio sirdele nebeplaka  cray.gif
ryt vaziuoju gimdos abrazija daryt
Tai pirmas mano nestumas, tik su vyru atsokome birzeli vestuves, ir vaikelis veliau atsirado, buvom laimingi begalo, dabar aptemo viskas, nieko nenoriu, net rasant asaros byra, sunku labai sunku

Mano situacija buvo labai panasi, tik 2007 metais, o dabar po namus laksto mazas zuikis wub.gif noriu palinketi Jums istvermes, negalvoti apie blogiausia, o greitu metu sulauksime dziugiu naujienu apie sekminga Jusu nestuma ir gimdyma wub.gif 4u.gif jeigu butu labai liudna - galite rasyti i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jasos lolita @ 2011 09 19, 11:56)
tai va isejau is darbo. koks stresas gali buti? na pagalvokim vietoj to kad dirbciau moteriska darba jie mane pastate dirb i vyro vieta, kur tikrai sunku nesioti didziausias kruvas drabuziu, gi ne po viena skuduriuka tereikia nesti o glebiais... verkdama prasiau kad pakeistu vieta, rodziau suzalojimus kokius patyriau dirbdama bet jiems buvo nusispjaut, dar atejo ir pareiske kad turiu greiciau dirbt, tai kurgi jau as vyro darba padirbsiu greiciau, truko kantrybe ir ta pacia minute isejau...
kas svarbiau darbas ar vaikelis? zinoma kad vaikelis, darbu yra susirasiu kita,o vat vaikeliu jau kelis netekau...

tai gerai ir padarei, sveikatos nunupirki, o va kita darba tai tikrai susirasi smile.gif

Pas mane vel nekokios zinios...tureciau buti 10 sav nestuke.gif, bet jau kelios dienos nejauciu, kad esu nestuke.gif, nebepykina ir krutine taip nebeskauda...jauciu 3 kartas ir tas nepasitvirtino...net verkti noris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 09 24, 13:40)
tai gerai ir padarei, sveikatos nunupirki, o va kita darba tai tikrai susirasi  smile.gif

Pas mane vel nekokios zinios...tureciau buti 10 sav  nestuke.gif, bet jau kelios dienos nejauciu, kad esu  nestuke.gif, nebepykina ir krutine taip nebeskauda...jauciu 3 kartas ir tas nepasitvirtino...net verkti noris  verysad.gif

na kad nejauti, manau dar ne viskas pasakyta.... o tau nesivysto? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 09 24, 12:40)
tai gerai ir padarei, sveikatos nunupirki, o va kita darba tai tikrai susirasi  smile.gif

Pas mane vel nekokios zinios...tureciau buti 10 sav  nestuke.gif, bet jau kelios dienos nejauciu, kad esu  nestuke.gif, nebepykina ir krutine taip nebeskauda...jauciu 3 kartas ir tas nepasitvirtino...net verkti noris  verysad.gif

mergyt, nesinervink anksciau laiko 4u.gif mane pykino tik iki 9 sav siek tiek ir baigesi....o leliukas ir toliau kuo puikiausiai auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2011 09 24, 15:28)
mergyt, nesinervink anksciau laiko  4u.gif mane pykino tik iki 9 sav siek tiek ir baigesi....o leliukas ir toliau kuo puikiausiai auga  wub.gif

mane vyras taip irgi guodzia, sako kiekvienas nestumas skirtingas...lieka laukti iki 12 sav scano...cia uk ir tuos ankstyvius nustojo daryti, nes niekas pinigu nhs nebeskiria doh.gif

o jus labai nuostabiai augat, sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indukė @ 2011 09 24, 15:26)
na kad nejauti, manau dar ne viskas pasakyta.... o tau nesivysto?  verysad.gif

na tikekim, jo 2 nesivystantys mano istorijoje ir ne laselio kraujuko per abu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 09 24, 13:40)

laikykis mergaite, gal tik veltui jaudinies ir save kankini ir leliukui kenki, lauk echo ir nuostabaus susitikimo su zirniuku, lauksim geru naujienu, laikykis.
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 09 25, 17:07)
laikykis mergaite, gal tik veltui jaudinies ir save kankini ir leliukui kenki, lauk echo ir nuostabaus susitikimo su zirniuku, lauksim geru naujienu, laikykis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaites...
[B][B]man labai reikia pagalbos,gal kas turit abraicio kontaktus ir kaip pas ji kuo greiciau patekti?

as po 2 persileidimu, praeita vasara taip pat buvau sioje temoje..ir verkiau ir juokiausi, ko tik nebuvo...
o mergaitei, kuri db 10 sav nestuke.gif ir jauciasi gerai, tai spjauk mintis i sona..as ketvirtadieni taip vemiau, kad penkt.viduri baltos dienos nualpau viduri turgaus...sest. pasirode kraujingos isskyros, bet labaii trumpam...ir nuo tos dienos jauciuosi puikiai...net nepykina...o buvo tai patikekit labai sunku, beje mums taip pat 10sav.smile.gif
siandien atsikelaiu su bloga mintim, kad man tikrai kazkas negerai...nuvaziavau privaciai pas gine kuris man dare abrazija,,,ir ka jus galvojate? spardosi grazuolis smile.gif

tik, deja israse leidziamus vaistukus i pilva, ir taip iki nestumo galo, brangiai bjaurybe kainuoja, bet as pasiryzus viskam...
gal kas juos leidosi, labai svarbi jusu nuomone:)
dekui
Atsakyti
QUOTE(fėja24 @ 2011 09 26, 20:28)
mergaites...
[B][B]man labai reikia pagalbos,gal kas turit abraicio kontaktus ir kaip pas ji kuo greiciau patekti?

as po 2 persileidimu, praeita vasara taip pat buvau sioje temoje..ir verkiau ir juokiausi, ko tik nebuvo...
o mergaitei, kuri db 10 sav nestuke.gif  ir jauciasi gerai, tai spjauk mintis i sona..as ketvirtadieni taip vemiau, kad penkt.viduri baltos dienos nualpau viduri turgaus...sest. pasirode kraujingos isskyros, bet labaii trumpam...ir nuo tos dienos jauciuosi puikiai...net nepykina...o buvo tai patikekit labai sunku, beje mums taip pat 10sav.smile.gif
siandien atsikelaiu su bloga mintim, kad man tikrai kazkas negerai...nuvaziavau privaciai pas gine kuris man dare abrazija,,,ir ka jus galvojate? spardosi grazuolis smile.gif

tik, deja israse leidziamus vaistukus i pilva, ir taip iki nestumo galo, brangiai bjaurybe kainuoja, bet as pasiryzus viskam...
gal kas juos leidosi, labai svarbi jusu nuomone:)
dekui

AFS temutej pasiklausinek, ten visos leidziasi. Man dar reikalas nepribrendo, nes tik planuoju, bet gine sake pastojus reikes leistis. Del kainos, tai girdejau Lenkijoj kelis kartus pigiau kainuoja, verta komandiruoti vyra.
Atsakyti
Norejau paklausti kas yra turejusios persileidima, po kiek laiko jums atsistate fizine savijauta kada sumazejo krutu pabrinkimas ir jautrumas? aciu.
Atsakyti
Mergaites ir ka jus manot blush2.gif
ogi vakar pirma karta pasimatem su musu maziuku zirniuku lotuliukas.gif sirdele dauzosi, mazytes net rankytes iziurejom lotuliukas.gif
Va po visu metu, asaru, operaciju ir mums atejo metas smile.gif aisku, mums dar tik 10 sav ir dar visko gali nutikti, bet jau viltis yra mirksiukas.gif
Nuosirdus dekui visoms uz palaikyma, dar nemanau, kad is sito skyrelio isbegsiu kur, juk reikia pazet, kaip ir jums seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 10 01, 00:10)
Mergaites ir ka jus manot  blush2.gif
ogi vakar pirma karta pasimatem su musu maziuku zirniuku  lotuliukas.gif  sirdele dauzosi, mazytes net rankytes iziurejom  lotuliukas.gif
Va po visu metu, asaru, operaciju ir mums atejo metas  smile.gif  aisku, mums dar tik 10 sav ir dar visko gali nutikti, bet jau viltis yra  mirksiukas.gif
Nuosirdus dekui visoms uz palaikyma, dar nemanau, kad is sito skyrelio isbegsiu kur, juk reikia pazet, kaip ir jums seksis  4u.gif

laikau kumščius už jus, kaip smagu wub.gif aukite ir stiprėkite toliau 4u.gif

Beje, man vis įdomu, rašausi į sąsiuvinį, jums buvo nesivystantys? ar vartojate ką nors? g.gif
Atsakyti