Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(...sara... @ 2012 01 24, 13:41)
...bet kaip savaiminis vyksta irgi juk ir kenti, ir vaistus visokius geri, kad tik būtų lengviau, o ir A kartais reikia daryt, nu nzn tik pikčiausia, kad du kartu A daro, o gal jum pirma atsiurbimą padarė, o paskui tik A, nes A nedaro paprastai be narkozės  g.gif

savaiminis pas mane isvis nevyko.net pozymiu jokiu nebuvo.o pradejus vartoti vaistus vos nenukraujavau.poliklinikos gydytoja iskart siunte i klinikas,o as mat privaciais pasitikejau..
A dare dare abu kartus.gal paprastai ir nedaro be narkozes,o man dare kadangi buvau valgius.o skausmai nezmoniski buvo,nors gydytojai sakiau,kad dar iskentesiu.bet pasake,kad nzn kas dar laukia.
nu zodziu,as cia tik siaip parasiau savo siauba,seniai jau tai buvo ir prisimint net nesinori.
tik tiek noriu pasakyt,kad geriausia ,kad net ir vaistus vartojant viskas vyktu ligonineje,jei tik imanoma.
Atsakyti
Sveikutės, ateinu ir aš padūsaut... Pirmas nėštumas buvo nesiystantis nuo kokių 6 sav, laukiaU kol organizmas atmes, 11 sav prasidėjo kraujavimas, bet puslytė liko, teko daryti A.
Po metų antras nestuke.gif - turiu sūnelį blush2.gif wub.gif
Praėjus 1,8 m sugavom netyčiuką- vėl nesivystantis kokių 6 sav. doh.gif Vėl 11 sav kraujavimas, vėl A. Po A. jaučiau, kad kažkas dar netaip, vis tepliojo, tepliojo, po 4 sav prasidėjo mmm, po mmm dar savaitė tepliojimo, naktį užėjo pilvo skausmai (lyg vienas ilgas sąrėmis) ir ištrito gal pusės kumščio krešulys... doh.gif Iškart pilvą atleido, visą kūną toks palengvėjimas apėmė... po 2 d. nueinu pas ginę kur A. darė- viskas puiku, organizmas ruošiasi ovuliacijai... Pasiūlo KT vartot, aš sutinku, užsirašau pas savo ginę po 2 sav dėl recepto. Porą d. prieš vizitą prasideda mmm, taigi tabletes gaunu, bet laukiu kito ciklo.
Ir nesulaukiu...
Ar gali spermiukai organizme gyvuot bene savaitę?
Dabar sėdžiu išsirikiavus bene 10 testų su 2 juostelėm. Tiek galvoj, tiek sieloj visiška sumaištis, bijau tikėt, bijau netikėt...
Beje, kai po antros nesėkmės buvau "motinos ir vaiko" klinikoj, man pasakė: kadangi turiu vaikutį, o nėštumai nutrūksta labai anksti, jie gali patarti tik bandyti kol pasiseks, nes greičiausiai kažkokie genetiniai neatitikimai...
Bandyti kol pasiseks...
Dabar belieka laukti. Dar 3 savaitės tarp dangaus ir žemės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tefnut: 24 sausio 2012 - 14:58
QUOTE(Tefnut @ 2012 01 24, 15:55)
Ar gali spermiukai organizme gyvuot bene savaitę?
Dabar sėdžiu išsirikiavus bene 10 testų su 2 juostelėm. Tiek galvoj, tiek sieloj visiška sumaištis, bijau tikėt, bijau netikėt...
Beje, kai po antros nesėkmės buvau "motinos ir vaiko" klinikoj, man pasakė: kadangi turiu vaikutį, o nėštumai nutrūksta labai anksti, jie gali patarti tik bandyti kol pasiseks, nes greičiausiai kažkokie genetiniai neatitikimai...
Bandyti kol pasiseks...

Teoriskai gali, na apie 5 d tai tikrai..
As paskaitau ir net nelabai tikiu savo akim..Tai ko as cia verkslenu, man dar net nei vienos A nebuvo, ka jau kalbet apie dvi.. Zodziu, as cia prisibaiminus del kraujo uzkretimu, pasidariau CRB nes radau kad pagal ji ir ziuri, nu tai nei jokio uzdegimo nieko.. net uzuominos.. Tai *****, dabar eisiu i privacia matyt pas savo gyd nes i kmuk nebenoriu i tas eiles laukt ir per 5 min ispraso nors kisene ir papildyta.. Arba ismesiu pinigus ir busiu rami, arba nueisiu ir skays oi sory, suklydom, visgi neissivale..

Maide, kadangi man jau stogas vaziuoja, as pagalvojau kad tau siandien ta A doh.gif

Vsio varau pas gyd, irase, o tai is proto jau kraustaus.. verysad.gif

Tiesa, gal kas daresi HCG po A ar savaiminio, ? per kiek laiko jau neber jo kraujy?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 24 sausio 2012 - 15:06
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 14:25)

beje, butu negimdinis - tau labai temptu/skaudetu koki nors sona. Ne siaip durtu kaipo momentinis skausmelis, bet butu tikras nuolatinis erzinantis skausmas.

man jokio skausmo nera schmoll.gif nei sonu skauda, nei pilvo, nei gimdos, nei kiausidziu, nei einant i WC g.gif jauciu ciklas bludija ir teks rasytis pas gine

QUOTE(Majaj @ 2012 01 24, 14:29)
Labas, gali buti nescia, bet nebutinai.. man si cikla buvo panasiai, bet as praejusi menesi buvau pastojus, ir is kart perisleidau, ir geltunkunio vietoje liko didele cista, tai ta cista man subludino visa cikla, ir greicaiusiai del jos mano mm vyko 4 dienas paskui padare pertrauka ~4-5 dienos, ir paskui dar 3 dienas tepliojo rudai, raudonai, buvo nedaug kraujuko, ir va tik po situ tepliojimu visu po keliu dienu dingo PMS simptomai - jautri krutine. Pries tai ji buvo tokia pat kaip pries mmm. Taigi siulau nulekt pas gine pasiziuret ar neturi kokios cistos wink.gif

noreciau kad taip butu, bet antra karta prisisvaigti nenoriu, ryt teks pas gine rasytis gal gales priimti sia savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 15:03)
Teoriskai gali, na apie 5 d tai tikrai..
As paskaitau ir net nelabai tikiu savo akim..Tai ko as cia verkslenu, man dar net nei vienos A nebuvo, ka jau kalbet apie dvi.. Zodziu, as cia prisibaiminus del kraujo uzkretimu, pasidariau CRB nes radau kad pagal ji ir ziuri, nu tai nei jokio uzdegimo nieko.. net uzuominos.. Tai *****, dabar eisiu i privacia matyt pas savo gyd nes i kmuk nebenoriu i tas eiles laukt ir per 5 min ispraso nors kisene ir papildyta.. Arba ismesiu pinigus ir busiu rami, arba nueisiu ir skays oi sory, suklydom, visgi neissivale..

Maide, kadangi man jau stogas vaziuoja, as pagalvojau kad tau siandien ta A  doh.gif

Tiesa, gal kas daresi HCG po A ar savaiminio, ? per kiek laiko jau neber jo kraujy?

...man po pusantros savaitės jau NTI - vadinasi HCG mažiau už 1 mirksiukas.gif aš nesidariau HCG, bet man gydytoja sakė ir NT pakanka pasidaryt pasižiūrėjimui ar HCG jau krenta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 24, 16:14)
...man po pusantros savaitės jau NTI - vadinasi HCG mažiau už 1  mirksiukas.gif  aš nesidariau HCG, bet man gydytoja sakė ir NT pakanka pasidaryt pasižiūrėjimui ar HCG jau krenta  blush2.gif

Nu va, blogai tada, as pasidariau per pietu pertrauka namie NT, bet kaip be galvos palikau namie ir islekiau, paskambinau vyrui sakau paziurek , tai sako ka zinau lyg antra juostele irgi yra.. pas mane ryt pusantros savaites..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 15:16)
Nu va, blogai tada, as pasidariau per pietu pertrauka namie NT, bet kaip be galvos palikau namie ir islekiau, paskambinau vyrui sakau paziurek , tai sako ka zinau lyg antra juostele irgi yra.. pas mane ryt pusantros savaites..

...gal jau ji labai neryški ir mažėja, kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja blush2.gif
Atsakyti
gal pasirodysiu neismanele,bet kodel reikia sekt ta HCG?ir ka tai reiskia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Novenkaja @ 2012 01 24, 15:34)
gal pasirodysiu neismanele,bet kodel reikia sekt ta HCG?ir ka tai reiskia? blush2.gif

...tai nėštumo hormonas, ir jei dar būna nepilnai viskas išsivalę gali organizme jis toliau sėkmingai laikytis, nes organizmas dar palaikyt stengsis nėštumą, o po nėštumo nutrūkimo jis turi susinormalizuoti tik laikas tai jau nuo organizmo priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 24 sausio 2012 - 15:37
QUOTE(Tefnut @ 2012 01 24, 15:55)
Sveikutės, ateinu ir aš padūsaut...
Bandyti kol pasiseks...
tu maziau klausyk tu gydytoju, nes galima taip laukti sekmes amziu amziais. Gal aspirina 100 mg pagerk su duphastonu?

QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 16:03)
nu sekmes. linkiu, kad A nereiketu..

QUOTE(afi @ 2012 01 24, 16:11)
man jokio skausmo nera schmoll.gif  nei sonu skauda, nei pilvo, nei gimdos, nei kiausidziu, nei einant i WC g.gif  jauciu ciklas bludija ir teks rasytis pas gine
noreciau kad taip butu, bet antra karta prisisvaigti nenoriu, ryt teks pas gine rasytis gal gales priimti sia savaite g.gif
nu, gali buti II, gali buti cista, gali buti polipas. Jeigu yra II, tai echo pakenks tokiam mazam nestumui, jeigu cista - pamatys, jeigu polipas - jo gali ir nesimatyti. Todel pradek nuo maziausio - pasidaryk NT. O tada jau ziuresi pagal situacija.

QUOTE(...sara... @ 2012 01 24, 16:14)
...man po pusantros savaitės jau NTI - vadinasi HCG mažiau už 1  mirksiukas.gif  aš nesidariau HCG, bet man gydytoja sakė ir NT pakanka pasidaryt pasižiūrėjimui ar HCG jau krenta  blush2.gif
nu gal ne.. jeigu 10 miu/ml NT jautrumas, tai maziau negu 10 mirksiukas.gif nebuna NT 1 miu/ml jautrumo.. biggrin.gif

QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 16:16)

nu, vyrai antros juosteles neisgalvoja, zinok. Tu darykis sekanciai, prisipirk tu testu popigiai ir stebek kasdien, jeigu valosi, tai kasdien bus vis blankesne juostele.
Atsakyti
aciu. smile.gif
Atsakyti
aciu mergaiotes uz patarimus, bandysiu nuo NT smile.gif tiesiog man taip pirma karta ir prisimastau visokiu ambroziju doh.gif
Atsakyti