QUOTE(Tefnut @ 2012 01 24, 15:55)
Sveikutės, ateinu ir aš padūsaut...
Bandyti kol pasiseks...
Dabar belieka laukti. Dar 3 savaitės tarp dangaus ir žemės.
tu maziau klausyk tu gydytoju, nes galima taip laukti sekmes amziu amziais. Gal aspirina 100 mg pagerk su duphastonu?
QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 16:03)
Vsio varau pas gyd, irase, o tai is proto jau kraustaus..
nu sekmes. linkiu, kad A nereiketu..
QUOTE(afi @ 2012 01 24, 16:11)
man jokio skausmo nera
nei sonu skauda, nei pilvo, nei gimdos, nei kiausidziu, nei einant i WC
jauciu ciklas bludija ir teks rasytis pas gine
noreciau kad taip butu, bet antra karta prisisvaigti nenoriu, ryt teks pas gine rasytis gal gales priimti sia savaite
nu, gali buti II, gali buti cista, gali buti polipas. Jeigu yra II, tai echo pakenks tokiam mazam nestumui, jeigu cista - pamatys, jeigu polipas - jo gali ir nesimatyti. Todel pradek nuo maziausio - pasidaryk NT. O tada jau ziuresi pagal situacija.
QUOTE(...sara... @ 2012 01 24, 16:14)
...man po pusantros savaitės jau NTI - vadinasi HCG mažiau už 1
aš nesidariau HCG, bet man gydytoja sakė ir NT pakanka pasidaryt pasižiūrėjimui ar HCG jau krenta
nu gal ne.. jeigu 10 miu/ml NT jautrumas, tai maziau negu 10
nebuna NT 1 miu/ml jautrumo..
QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 16:16)
Nu va, blogai tada, as pasidariau per pietu pertrauka namie NT, bet kaip be galvos palikau namie ir islekiau, paskambinau vyrui sakau paziurek , tai sako ka zinau lyg antra juostele irgi yra.. pas mane ryt pusantros savaites..
nu, vyrai antros juosteles neisgalvoja, zinok. Tu darykis sekanciai, prisipirk tu testu popigiai ir stebek kasdien, jeigu valosi, tai kasdien bus vis blankesne juostele.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.