QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 09:08)
Labas anstyvas rytas, varau pasidarysiu kraujo tyrima, gal mane ten be reikalo prigasdino nzn, bet is CRB matysis ar gerai ar blogai ten pilve.. Cia mankadangi paprasta gine prigasdino, tai dar nelabai noriu tiket, teks pakartotinai i kmuk varyt pas savo gyd, nes ten praeita treciad sake kad viskas ok..taip kad nezinioj..
Cia kaip suprantu ar su vaistais ar su A taip greit dar nepasidaro aiskiau, vakar drauge skambino, jai 2 men po A, seka HCG nes gali reikt kartot A..taip kad, zunkus reikalas matomai aplamai.Tikiuosi pas mane netirkas pavojus.
nu kas su tais gydytojais nebesuprantu. man irgi kazkada gine kaip reze (senokai, man ciut virs 20 tada buvo), kad turiu cista-mioma, reikia skubiai operuoti ir bla bla.. drauge patare kreiptis pas savo gine tuo klausimu... zodziu, tik nenugriuk, ta mano gine, cista palaike foli.. normalaus dydzio foli, kuri buvo pasiruoses ovuliuoti.. "cista", ple..
labai tikiuosi, kad tau nereikes A. tu tiek issikankinai su tais vaistais ir dar A "desertui" gauti, tai atleiskite.. juk turi buti nors kiek teisybes pasaulyje.. laiku kumscius, kad viskas tau gerai baigtusi...
QUOTE(fishke @ 2012 01 24, 13:10)
Meskos, nu būna taip ir psio
Man kai padarė A , sekančią dieną beveik nekraujavau, tik tepliojo vis, o dar kitą dieną ginė padarė echo - krešuliai nema-i plius placentos kažikiek, na likučiai.... Tada ant kėdės - kaklas uždaras. Verdiktas - pati neišsivalysiu, darom antrą A. Taip kad man dvi A darytos, o tarp jų 2 skirtumas
Aišku ta dviguba narkozė ne į naudą
hm, o kaip dėl B grupės???? juos tikrai galima iki O? kiek žinau jų negalima vartoto pastojus. Tada išeina jei iki O geriam, po O laukiam teigiamo testo ir jau jų negeriam
O kaip su vit E pastojus?
Madeinana, kaip tu?
nu bet kaip tada tave vale, kad is pirmos A negalejo normaliai sutvarkyti? palaidai? bile kad pamakaluoti siurbliuku tavo gimdoje? nu nezinau, as neisivaizduoju kaip is pirmo karto negalima normaliai sutvarkyti.. nu kodel? ir taip stresas nerealus, emocine busena juodziau nebuna, skausmus kenteti, narkozes ir dar negali normaliai sutvarkyti is pirmo karto? matyt, tikrai, moterims duota daug daugiau visko, negu vyrams..
As pasiemiau jau savo tyrimus, susidejau tasyte, tuoj paskambinsiu suintereuotiems asmenims, kad sia savaite ragelio nekelsiu, vakare pasiimsiu siuntima is klinikos, padarysiu vyrui valgyti porai dienu, ikalsiu sviesaus alaus, kad uzmigciau ir tiek.. rytojus bus isbraukatas is gyvenimo, tikiuosi, narkoze nepaves.
QUOTE(afi @ 2012 01 24, 14:21)
laba diena, beldziuosi su tokiu klausimu, ne nezinau ar cia klausiu bet jauciu kad cia, zodziu planuojam vaikuti, bet si cikla viskas kiek keistai, visada mmm reguliarios ir kaip priklauso, o si menesi PMS pozymiai prasidejo vos ne sekancia diena po O, poto viskas duingo ir jokiu pozymiu PMS, galiausiai jie vel atsirado, tada neprasidejo mmm normalios, o tepliojau tamsiai raudonai, 2 dienos kai tariamos mmm baigiasi, bet nedingsta krutines skausmai, ziauriai jautrios kaip per PMS ir siaip silpnai jauciuosi, siandiena pastebejau vel nezymu tepima vienu metu dabar vel nera
ar gali buti kad cia buvo kazkoks negimdyvinis ar tiesiog ciklas kazka bludija
nu manau, kad visu pirma: tau reiketu temos "pirmieji nestumo pozymiai", o visu antra, visai imanomas teigiamas nestumo testas. Tai pasidaryk, kadangi tokia makaliuze pas tave, tai, manau, dieninis slapimas taip pat tiks. Linkiu II
beje, butu negimdinis - tau labai temptu/skaudetu koki nors sona. Ne siaip durtu kaipo momentinis skausmelis, bet butu tikras nuolatinis erzinantis skausmas.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.