QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 10:03)
ikisu savo nosyte i sita temele isreiksti savo nuomone
zinokit su tuo negalejimu atleisti irgi kvailai yra bent jau LT....kol esi neitrauktas i nestumo apskaita ar kaip ten, bet zodziu kol neesi oficialiai nestukas, tol gydytoja negali israsyti dokumento apie nestuma....tad darbdavys kuo lengviausiai gali atleisti(jei yra bandomasis laikotarpis, nes kitua taveju, arba turi buti labai sunkus darbo pazeidimas, kitu atveju darbdavys apie atleidima turi ispeti pries kiek tai laiko) ir turi teise nelengvinti darbo salygu, kol nera to popierelio...nes tik tas popierelis yra irodymas, kad esi
jei pasakysi, kad
neturedama popierelio nes dar nelaikas...patikekit manim atleis ir net neziures kad nescia
tokia jau lietuvele musu..snobu krastas
kam darbdaviui ta nasta kaip
geriau jau atleist ir priimt nenescia
zodziu o blogiausia yra tai, kad tas iteisinimas buna tik 12 savaite
tad mergaites ziurekit ir saugokit save kaip savo aki
ir ziurekit koks darbdavys...ar ne snobas, nes paskui teks nervus tik gadintis del tokiu sliuzu, kuriu tikrai buna
Netiesa. Nuejau pas savo seimos daktare, nusiunte ji mane pas gine, ta surase ant lapuko echo rezultata, seimos daktare israse pazyma darbdaviui. I jokias iskaitas nebuvau itraukta, taip ir neteko atsistot galiausiai ir neprireike man jos, bet gavau ja be jokiu ypatingu abrukadabru.
Papildyta:
QUOTE(jasos lolita @ 2011 09 19, 11:56)
tai va isejau is darbo. koks stresas gali buti? na pagalvokim vietoj to kad dirbciau moteriska darba jie mane pastate dirb i vyro vieta, kur tikrai sunku nesioti didziausias kruvas drabuziu, gi ne po viena skuduriuka tereikia nesti o glebiais... verkdama prasiau kad pakeistu vieta, rodziau suzalojimus kokius patyriau dirbdama bet jiems buvo nusispjaut, dar atejo ir pareiske kad turiu greiciau dirbt, tai kurgi jau as vyro darba padirbsiu greiciau, truko kantrybe ir ta pacia minute isejau...
kas svarbiau darbas ar vaikelis? zinoma kad vaikelis, darbu yra susirasiu kita,o vat vaikeliu jau kelis netekau...
Nenusimink, susirasi kita darba. Kaip supratau is darbo aprasymo, neturetum gailetis. Sekmes tau.