Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 12, 08:46)
Fizinis darbas sakyciau nera blogai, jeigu sunkumu kilnoti nereikia. O stresu pas visas mus darbe pasitaiko. Todel gal nereikia atsisakyti nestumo del darbo. O pastojus man atrodo galima prasyti lengvesniu darbo salygu, tada jau kalbeti su darbdaviu. Istatymai numato tokias situacijas ir jas reglamentuoja. Atleisti del nestumo darbdavys negali. Cia tik mano nuomone, nezinau kaip tvarkomi tokie dalykai darbe, tik samprotauju.

tai vat minusas tas kad reikia sunkumus kiloti, darbas toks kad visa diena ant koju, ten dar plius galima pasigauti visokiu ligu nes mes skirstom devetus drabuzius kuriuos veliau siunciam i lt ir kitas salis, taigi ir bijau... net dabar turiu ant abieju koju dydziausias melynes o darbdaviams dzin ir nestato manes kitur dirbt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jasos lolita @ 2011 09 12, 22:23)
tai vat minusas tas kad reikia sunkumus kiloti, darbas toks kad visa diena ant koju, ten dar plius galima pasigauti visokiu ligu nes mes skirstom devetus drabuzius kuriuos veliau siunciam i lt ir kitas salis, taigi ir bijau... net dabar turiu ant abieju koju dydziausias melynes o darbdaviams dzin ir nestato manes kitur dirbt  verysad.gif

Kol kas nera priezasties statyti kazkur kitur. Bet pastojus ta priezastis atsirastu. Manau reikia apsispresti, ko labiau reikia, ar tokio darbo ar vaiko. Gal vertetu patyliukais pasidairyti kito, lengvesnio darbo. O kokie stresai rusiuojant drabuzius gali buti? Cia is smalsumo klausiu, nes nelabai isivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 13, 08:20)
Kol kas nera priezasties statyti kazkur kitur. Bet pastojus ta priezastis atsirastu. Manau reikia apsispresti, ko labiau reikia, ar tokio darbo ar vaiko. Gal vertetu patyliukais pasidairyti kito, lengvesnio darbo. O kokie stresai rusiuojant drabuzius gali buti? Cia is smalsumo klausiu, nes nelabai isivaizduoju.

Labas rytas.
Darbdavys privalo palengvinti darbo salygas, tik reikia ismanyti viso to popierizmo smulkmenas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites

Mano fronte kolkas geros zinios.... Vakar buvau antra karta prie echo - mes paaugom smile.gif
Gydytoja, davusi 99% kad nesivysto zirniukas, idomiai nustebo... Tokiai gydytojai reiketu pamastyti, kaip pirmakarta besilaukiancioms moterims savo prognozes issakyti sad.gif Praverkiau visa savaite... sekmadieni buvau baznycioj ir meldziau kad greiciau viskas pasibaigtu. Su vyru labai prisikankinom, vaikeliui su savo stresu pirmosiomis savaitemis kenkiau, tik tam, kad kazkokia "daktare" nesupranta, kad moteris gali pastoti ir po 3 savaiciu po menesiniu sad.gif

Gavau siuntima i diagnostikos centra ir ten dirbusi gydytoja parode, kad mano vaikeliui siuo metu yra 6 sav, o ne 9 - kaip visi skaiciuoja. Sirdele plaka smile.gif Vakar buvau ekstazej smile.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir mes augsim toliau.

Tikiuosi kad mano istorija pades jaunoms mergaitems, kurios labai pasitiki daktarais. Neklausykite taip ju, kiekvienas organizmas susitvarkys taip, kaip jam reikia sad.gif

Linkiu buti stiprioms smile.gif

Bei nuosirdziai dekoju uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineta923: 15 rugsėjo 2011 - 09:47
QUOTE(Ineta923 @ 2011 09 15, 10:46)
Sveikos mergaites

Mano fronte kolkas geros zinios.... Vakar buvau antra karta prie echo - mes paaugom smile.gif
Gydytoja, davusi 99% kad nesivysto zirniukas, idomiai nustebo... Tokiai gydytojai reiketu pamastyti, kaip pirmakarta besilaukiancioms moterims savo prognozes issakyti sad.gif Praverkiau visa savaite... sekmadieni buvau baznycioj ir meldziau kad greiciau viskas pasibaigtu. Su vyru labai prisikankinom, vaikeliui su savo stresu pirmosiomis savaitemis kenkiau, tik tam, kad kazkokia "daktare" nesupranta, kad moteris gali pastoti ir po 3 savaiciu po menesiniu sad.gif

Gavau siuntima i diagnostikos centra ir ten dirbusi gydytoja parode, kad mano vaikeliui siuo metu yra 6 sav, o ne 9 - kaip visi skaiciuoja. Sirdele plaka smile.gif Vakar buvau ekstazej smile.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir mes augsim toliau.

Tikiuosi kad mano istorija pades jaunoms mergaitems, kurios labai pasitiki daktarais. Neklausykite taip ju, kiekvienas organizmas susitvarkys taip, kaip jam reikia sad.gif

Bei nuosirdziai dekoju uz palaikyma  4u.gif

Kokios geros zinios! Aukit ir stiprekit!
Atsakyti
QUOTE(Ineta923 @ 2011 09 15, 10:46)
Sveikos mergaites

Bei nuosirdziai dekoju uz palaikyma  4u.gif

Nuostabios naujienos smile.gif sekmingo tolesnio nestumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 13, 09:52)
Labas rytas.
Darbdavys privalo palengvinti darbo salygas, tik reikia ismanyti viso to popierizmo smulkmenas  4u.gif

ikisu savo nosyte i sita temele isreiksti savo nuomone 4u.gif
zinokit su tuo negalejimu atleisti irgi kvailai yra bent jau LT....kol esi neitrauktas i nestumo apskaita ar kaip ten, bet zodziu kol neesi oficialiai nestukas, tol gydytoja negali israsyti dokumento apie nestuma....tad darbdavys kuo lengviausiai gali atleisti(jei yra bandomasis laikotarpis, nes kitua taveju, arba turi buti labai sunkus darbo pazeidimas, kitu atveju darbdavys apie atleidima turi ispeti pries kiek tai laiko) ir turi teise nelengvinti darbo salygu, kol nera to popierelio...nes tik tas popierelis yra irodymas, kad esi nestuke.gif jei pasakysi, kad nestuke.gif neturedama popierelio nes dar nelaikas...patikekit manim atleis ir net neziures kad nescia doh.gif tokia jau lietuvele musu..snobu krastas doh.gif kam darbdaviui ta nasta kaip nestuke.gif geriau jau atleist ir priimt nenescia doh.gif zodziu o blogiausia yra tai, kad tas iteisinimas buna tik 12 savaite doh.gif tad mergaites ziurekit ir saugokit save kaip savo aki blink.gif ir ziurekit koks darbdavys...ar ne snobas, nes paskui teks nervus tik gadintis del tokiu sliuzu, kuriu tikrai buna doh.gif
Atsakyti
tai va isejau is darbo. koks stresas gali buti? na pagalvokim vietoj to kad dirbciau moteriska darba jie mane pastate dirb i vyro vieta, kur tikrai sunku nesioti didziausias kruvas drabuziu, gi ne po viena skuduriuka tereikia nesti o glebiais... verkdama prasiau kad pakeistu vieta, rodziau suzalojimus kokius patyriau dirbdama bet jiems buvo nusispjaut, dar atejo ir pareiske kad turiu greiciau dirbt, tai kurgi jau as vyro darba padirbsiu greiciau, truko kantrybe ir ta pacia minute isejau...
kas svarbiau darbas ar vaikelis? zinoma kad vaikelis, darbu yra susirasiu kita,o vat vaikeliu jau kelis netekau...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 10:03)
ikisu savo nosyte i sita temele isreiksti savo nuomone 4u.gif
zinokit su tuo negalejimu atleisti irgi kvailai yra bent jau LT....kol esi neitrauktas i nestumo apskaita ar kaip ten, bet zodziu kol neesi oficialiai nestukas, tol gydytoja negali israsyti dokumento apie nestuma....tad darbdavys kuo lengviausiai gali atleisti(jei yra bandomasis laikotarpis, nes kitua taveju, arba turi buti labai sunkus darbo pazeidimas, kitu atveju darbdavys apie atleidima turi ispeti pries kiek tai laiko) ir turi teise nelengvinti darbo salygu, kol nera to popierelio...nes tik tas popierelis yra irodymas, kad esi nestuke.gif jei pasakysi, kad  nestuke.gif neturedama popierelio nes dar nelaikas...patikekit manim atleis ir net neziures kad nescia doh.gif tokia jau lietuvele musu..snobu krastas doh.gif kam darbdaviui ta nasta kaip nestuke.gif geriau jau atleist ir priimt nenescia doh.gif zodziu o blogiausia yra tai, kad tas iteisinimas buna tik 12 savaite doh.gif tad mergaites ziurekit ir saugokit save kaip savo aki blink.gif ir ziurekit koks darbdavys...ar ne snobas, nes paskui teks nervus tik gadintis del tokiu sliuzu, kuriu tikrai buna doh.gif

Netiesa. Nuejau pas savo seimos daktare, nusiunte ji mane pas gine, ta surase ant lapuko echo rezultata, seimos daktare israse pazyma darbdaviui. I jokias iskaitas nebuvau itraukta, taip ir neteko atsistot galiausiai ir neprireike man jos, bet gavau ja be jokiu ypatingu abrukadabru.
Papildyta:
QUOTE(jasos lolita @ 2011 09 19, 11:56)
tai va isejau is darbo. koks stresas gali buti? na pagalvokim vietoj to kad dirbciau moteriska darba jie mane pastate dirb i vyro vieta, kur tikrai sunku nesioti didziausias kruvas drabuziu, gi ne po viena skuduriuka tereikia nesti o glebiais... verkdama prasiau kad pakeistu vieta, rodziau suzalojimus kokius patyriau dirbdama bet jiems buvo nusispjaut, dar atejo ir pareiske kad turiu greiciau dirbt, tai kurgi jau as vyro darba padirbsiu greiciau, truko kantrybe ir ta pacia minute isejau...
kas svarbiau darbas ar vaikelis? zinoma kad vaikelis, darbu yra susirasiu kita,o vat vaikeliu jau kelis netekau...

Nenusimink, susirasi kita darba. Kaip supratau is darbo aprasymo, neturetum gailetis. Sekmes tau.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 19, 10:33)
Nenusimink, susirasi kita darba. Kaip supratau is darbo aprasymo, neturetum gailetis. Sekmes tau.

labai ir nenusiminu, svarbiausia gi pacios sveikata.. o kai isejau jie palengvino darbo salygas mano vietoje dirbantiems blink.gif cia gal kai as isejau jie susimaste kad tikrai per sunku dirbt g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Katik prisiregistravau pas jus, net truksta palaikymo kad nepaluzciau
dar sestadieni nesiojau savyje leliuka, buvo jau 8 savaites, sekmadieni isveze i antakalnio klinikas del gausaus kraujavimo ir pasake kad vaikelio sirdele nebeplaka cray.gif
ryt vaziuoju gimdos abrazija daryt
Tai pirmas mano nestumas, tik su vyru atsokome birzeli vestuves, ir vaikelis veliau atsirado, buvom laimingi begalo, dabar aptemo viskas, nieko nenoriu, net rasant asaros byra, sunku labai sunku
Atsakyti
console.gif labai uzjauciu, laikykis, geriausias vaistas laikas. Su laiku skausmas aprims, tikek kad viskas bus gerai, kad sekantis kartas bus sekmingas, ko as ir linkiu. Viskas susitvarkys.
Atsakyti