Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(Girdutexxx @ 2011 09 02, 09:58)
Labas rytas,

vis paskaitydavau šią temą, nes taip pat buvo aktuali, mano "sąskaitoje" 3 nesivystantys nėštumai verysad.gif

Kas liecia poliklinikos daktaru poziuri, tai atrodo, savo istorija skaityciau. Daugiau pas poliklinikos gine ir kojos nekelsiu.
Atsakyti
QUOTE(Girdutexxx @ 2011 09 02, 09:58)
Labas rytas,
Žinau daug istorijų kai nutraukus KT pastoja iš karto ir viskas būna gerai, bet čia daug priklauso nuo pačio organizmo, nuo paskirtų KT tinkamumo(aš gėriau Novynette). Visoms linkiu sėkmės ir tikėjimo, kad pavyks, o aš su nekantrumu toliau laukiu pasimatymo wub.gif

Mano KT vartojimo patirtis palyginus labai maza -3 metai, bet visos problemos (cistos) prasidejo butent po ju gerimo, iki tol gyvenau sau su idealiu 30 dienu ciklu.
Aciu labai uz savo istorija su grazia pabaiga wub.gif O man dar labiau pradejo stipreti tas nenoras gerti KT 3 menesius g.gif Net nezinau kaip pasielgti doh.gif

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 02, 10:21)
Kas liecia poliklinikos daktaru poziuri, tai atrodo, savo istorija skaityciau. Daugiau pas poliklinikos gine ir kojos nekelsiu.

lotuliukas.gif Mano paskutinis pasilankymas buvo tikras anekdotas : noejau vien recepto del pienliges, o man, net neapziurejus, buvo pasakyta, kad Mv eina i kaire doh.gif ir zarazu man atnese lotuliukas.gif Buvau geros nuotaikos, todel tik garsiai pasijuokiau biggrin.gif , daugiau ten eini nedrysau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 02 rugsėjo 2011 - 09:42
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 02, 10:40)
Mano KT vartojimo patirtis palyginus labai maza -3 metai, bet visos problemos (cistos) prasidejo butent po ju gerimo, iki tol gyvenau sau su idealiu 30 dienu ciklu.
Aciu labai uz savo istorija su grazia pabaiga  wub.gif O man dar labiau pradejo stipreti tas nenoras gerti KT 3 menesius  g.gif Net nezinau kaip pasielgti  doh.gif
lotuliukas.gif  Mano paskutinis pasilankymas buvo tikras anekdotas : noejau vien recepto del pienliges, o man, net neapziurejus, buvo pasakyta, kad Mv eina i kaire  doh.gif  ir zarazu man atnese  lotuliukas.gif Buvau geros nuotaikos, todel tik garsiai pasijuokiau  biggrin.gif , daugiau ten eini nedrysau  cool.gif

Man kai ejau del pastojimo problemu irgi liepe gert KT. fool.gif Pasiskundziau kad mm gausios, tai tau sako endometrioze musiet ohmy.gif , pastot negali? Gerk folio rugsti blink.gif O siaip isvis, ko cia vaikstineji kas pora menesiu, po metu ateik, nes mol trukdai cia mums. Jokiu tyrimu, nukreipimu ir tepineliu, nieko nereikia, tik daug smileysex.gif
Atsakyti
[quote=Girdutexxx,2011 09 02, 09:58]

KT ar naudojau. Pasakius, kad prieš pradedant planuot naudojau virš 6 metų, įrašą apsibraukia ryškiu markeriu doh.gif. Pasakius, kad jau beveik 3 metai, ramina, kad būtent tiek laiko reikia atsistatyti organizmui po KT.

Labai dziugu skaityti, kad tiek daug, iskenteta, praeita ir pagaliau matosi sviesa tunelio gale. Linkiu nepakrtojamo pasimatymo su mazyle 4u.gif

O as po savu nelaimiu irgi pries tas KT, kad kas anksciau butu patares blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 09 04, 21:49)
O as po savu nelaimiu irgi pries tas KT, kad kas anksciau butu patares  blush2.gif

ech, mergaitės, o aš KT net negėrus, o vistiek....

sun_shine, nugis turi būt priežastis ir linkiu ją kuo greičiau rasti....

Aš prisidaviau kraują dėl skydliaukės, echo dar padarys..... Na bijau kažką pravėpt kas gali būt blogai iš mano pusės....
Beje, citomegalas IgG mano teigiamas ( 9,8 ), bet ar ne per mažas tas skaičiukas, o IgM - neigiamas , dariaus iškart po A. Tai to viruso kaltės čia juk negali būt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 05 rugsėjo 2011 - 09:32
QUOTE(fishke @ 2011 09 05, 10:20)
ech, mergaitės, o aš KT net negėrus, o vistiek....
sun_shine, nugis turi būt priežastis ir linkiu ją kuo greičiau rasti....

Aš prisidaviau kraują dėl skydliaukės, echo dar padarys..... Na bijau kažką pravėpt kas gali būt blogai iš mano pusės....
Beje, citomegalas IgG mano teigiamas ( 9,8 ), bet ar ne per mažas tas skaičiukas,  o IgM - neigiamas , dariaus iškart po A. Tai to viruso kaltės čia juk negali būt?

Kaip tik gali. Citomegalas - kudikiu zudikas. O ka daktare sako? Kaip kovoti?
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 09 05, 12:19)
Kaip tik gali. Citomegalas - kudikiu zudikas. O ka daktare sako? Kaip kovoti?

bet kad jis nebuvo aktyvus ( teigiama tik pasyvi forma, na kad sirgus aš jau kažkada )..... Jei IgM būtų teigiamas, tada būtų ką kaltinti...
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 09 05, 12:35)
bet kad jis nebuvo aktyvus ( teigiama tik pasyvi forma, na kad sirgus aš jau kažkada )..... Jei IgM būtų teigiamas, tada būtų ką kaltinti...

Nelabai gilinausi i ta reikala, tiesiog kai mane siunte tirtis pasiskaitinejau ineternete. Tai kaip suprantu juo ir nesergama. Ji turi arba neturi. Jeigu turi, turi ir problemu. Reiktu daktares paklausti, ji daugiau zinos. Zinau tik kad labai apsidziaugiau, kad jo neturiu.
Atsakyti
Sveikos mergaites...

Kaip bebutu gaila jungiuosi ir as prie jusu burio verysad.gif

Siandien buvo mano pirmasis vizitas pas ginekologe... Liudnos zinios... vaikelis nesivysto. Prirase pasidaryti kraujo tyrimus. Kita savaite dar echoskopas... dave 99 % kad nieko gero nebus... laukia isvalymas...

Patarkit kaip iskenteti sad.gif

Pirmasis nestumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta923 @ 2011 09 06, 08:52)
Sveikos mergaites...

Kaip bebutu gaila jungiuosi ir as prie jusu burio  verysad.gif

Siandien buvo mano pirmasis vizitas pas ginekologe... Liudnos zinios... vaikelis nesivysto. Prirase pasidaryti kraujo tyrimus. Kita savaite dar echoskopas... dave 99 % kad nieko gero nebus... laukia isvalymas...

Patarkit kaip iskenteti sad.gif

Pirmasis nestumas  verysad.gif

Sveikute. Linkiu stiprybes ir kad laikas greiciau eitu, nes tik jis siek tiek nuslopins ta jausma.
Man padejo vyro palaikymas ir aktyvi veikla. Bet, atsigulus i lova ir likus vienai su savo mintimis, viskas gryzta. Tas visam gyvenimui, stengius ismokti su tuom gyventi 4u.gif
Isvalymo nebijok, as bent nieko nejauciau ir paskui gerai jauciausi, emociskai taip pat pelengvejo.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 06, 11:18)
Sveikute. Linkiu stiprybes ir kad laikas greiciau eitu, nes tik jis siek tiek nuslopins ta jausma.
Man padejo vyro palaikymas ir aktyvi veikla. Bet, atsigulus i lova ir likus vienai su savo mintimis, viskas gryzta. Tas visam gyvenimui, stengius ismokti su tuom gyventi  4u.gif
Isvalymo nebijok, as bent nieko nejauciau ir paskui gerai jauciausi, emociskai taip pat pelengvejo.

Aciu tau labai. Labai reikejo paguodzianciu zodziu sad.gif Reikejo vienai sita kosmara visa darbo diena istverti (darbe net neitaria, kad laukiuosi, niekam nesiskelbiau).

Po pietu pasirode rausvos isskyros, tikiuosi pavyks issivalyti be mechaninio isikisimo verysad.gif Prisiskaiciau, kad geriau naturaliai kai pats organizmas issivalo.

Gydytoja siandien pasake, kad gali buti kad apvaisintas buvo senas kiausinelis nes apvaisinimas ivyko po ovuliacijos. Net nezinau kiek laiko palausim iki kito mazylio planavimo.

Labai skauda sirdi.... Tik dabar supratau, ka kiekviena Jusu jauciate. Labai jus uzjauciu ir save tuo paciu. mes viska istversim kartu :,,,(
Atsakyti
QUOTE(Ineta923 @ 2011 09 06, 16:48)
Labai skauda sirdi.... Tik dabar supratau, ka kiekviena Jusu jauciate. Labai jus uzjauciu ir save tuo paciu. mes viska istversim kartu :,,,(

uzjauciu, laikykis, pas mane darbe ir nieks nieko nesuprasdavo, man bent jau paprasciau budavo tai isgyventi be uzuojautos zvilgsniu ir t t. sunku rasti paguodos zodzius, bet cia visada galim viena kita palaikyti ir neprarasti vilties ir tikejimo.... juk cia visos esam tai isgyvene ir ne viena karta... verysad.gif verysad.gif lai kas gydo zaizdas stiprybes jums
Atsakyti