Grete kokia grazute
Nu super greitai auga tie vaikai
Klausykit, paneles, jei netycia isgirsit ka apie aukles, praneskit man Tikrai labai reikia, ieskom patikimo, mylincios vaikus moters.
Gal jusu mamu drauges kokios ar siaip pazistamos ieskos tokio darbelio
Na, jei netycia isgirsit, rasykit, busiu labai dekinga
QUOTE(yazmin @ 2011 10 26, 14:34)
Imetu kelias Gretes foto
Grazuolyte
Silence- sveikateles tavo vaikuciams
Nikui snd mokyklelej halloweeno svente, tai isejo pasipuoses siksnosparniu , mokyklelej pasitiko direktore apsirengusi drakula , aukletojos -raganos , o nuo ryt ir miesteli prasideda svente tai visa savaitgali nusimato renginiu
Sveiki...ogo kokie visi vaikai paaugę...greiatas tas laikas... Gaila, Ugnetos foto pražiopsojau...neberodo man...
Silence, svaikatos tavo mažiukams...
Dėl kalėdinių dovanų mąstau ir aš...sunki užduotis...
Kaip mūsų nėštukės laikos?
Silence, svaikatos tavo mažiukams...
Dėl kalėdinių dovanų mąstau ir aš...sunki užduotis...
Kaip mūsų nėštukės laikos?
Sveikos
ziauriai greitai auga tie vaikai.. taip norisi pristabdyti ta laika
del Kaledu tai pas mus nuo praeitu metu tradicija, kad Elija pati sugalvoja ir su mano pagalba raso laiska.. tik pas mus jau pries gimtadieni prasidejusi barbiu ir princesiu manija nesibaigia dabar vel uzsakymas barbes su barbinu
apie burelius kalbejot, tai bandem mes lankyti gimnastika rekomenduota Plaukia laivas.. snipstas gavosi, kol mamom leido kartu but dar nieko, o kai nebe - baigesi. Bandysim kitais metais
Guote, po truputi.. tik sunki pabaiga.. Elija nesiojant taip klubu ir tarpvietes neplese, paskutinem dienom tik su skausmu judu
ziauriai greitai auga tie vaikai.. taip norisi pristabdyti ta laika
del Kaledu tai pas mus nuo praeitu metu tradicija, kad Elija pati sugalvoja ir su mano pagalba raso laiska.. tik pas mus jau pries gimtadieni prasidejusi barbiu ir princesiu manija nesibaigia dabar vel uzsakymas barbes su barbinu
apie burelius kalbejot, tai bandem mes lankyti gimnastika rekomenduota Plaukia laivas.. snipstas gavosi, kol mamom leido kartu but dar nieko, o kai nebe - baigesi. Bandysim kitais metais
Guote, po truputi.. tik sunki pabaiga.. Elija nesiojant taip klubu ir tarpvietes neplese, paskutinem dienom tik su skausmu judu
QUOTE(Muera @ 2011 10 27, 13:13)
Muera, isvaiskciosi ir greit pagimdysi
Bent as su antra menesi vaiksciojau su skausmais ir vis alia gimdziau o paskui vos spejau i ligonine nuvaziuot ir klecke jau ant ranku turejau
QUOTE(Muera @ 2011 10 27, 13:13)
laikykis, kiek nedaug ir beliko...ar susidėjus daiktus esi? nedelsk, o bus kaip man... Net dabar atsiminus tą strioką baisu daros...
O jau vaikuciu groziai, paauge, pasikeite
Silence sveikatos tavo maziukams
Silence sveikatos tavo maziukams
QUOTE(zuikyte @ 2011 10 27, 13:22)
Muera, isvaiskciosi ir greit pagimdysi
Bent as su antra menesi vaiksciojau su skausmais ir vis alia gimdziau o paskui vos spejau i ligonine nuvaziuot ir klecke jau ant ranku turejau
Labai gražios tavo mergytės avatare...
Aš nieko nejutau išskyrus blogus VISUS tyrimus...ėjau į darbą, o tarp pamainų...fit ir pagimdžaiu... Netikėtai visai...
Muera, o tu dar dirbi...kažkada lyg kažką minėjai...kad gali tekti?
QUOTE(Guotė @ 2011 10 27, 13:32)
Aš nieko nejutau išskyrus blogus VISUS tyrimus...ėjau į darbą, o tarp pamainų...fit ir pagimdžaiu...
Nu shakias nieko sau fit
QUOTE(zuikyte @ 2011 10 27, 13:36)
Nu shakias nieko sau fit
Žinok tikrai va taip va FIT...37 savaičių, tikrai nelaukiau...Ramiai nuėjau miegoti, o už valandos vyrą teko kelti...Geras "veidelis" buvo...
Kaip tavo pupos, jau abi į darželį eina? Kada brolio ieškosit?