Sveikos mes irgi sirguliuojam
Negan, labai labai gražu Alinutė irgi išaugus, o žvilgsnis koks
QUOTE(yazmin @ 2011 10 09, 20:58)
Sveikutės, karts nuo karto paskaitinėju... kažkaip pasiilgau visos šitos kompanijos ir vaikučiai tokie išaugę ir gražūs
Na o apie Grėtės užklasinį arba uždarželinį lavinima, sakiau, pradėsiu galvoti anksčiausiai nuo šešių metų. Nes tai tikrai reikalauja ir lėšų, ir laiko, ir nervų
Na o apie Grėtės užklasinį arba uždarželinį lavinima, sakiau, pradėsiu galvoti anksčiausiai nuo šešių metų. Nes tai tikrai reikalauja ir lėšų, ir laiko, ir nervų
Ohooo, kokie žmonės Smagu matyt.
O tai kokį darželį lanko Grėtė?
QUOTE(inga v @ 2011 10 09, 22:25)
o mes net nezinom kur galetume leist savajy vaikuty. gal y koky futbola, kad issilakstyt galetu. bet tem tik nuo 5/6 metu tepriima.
laaabai nemokam susikaupt, kad ir ka darytume
laaabai nemokam susikaupt, kad ir ka darytume
Nėra mūsuose pasirinkimo sporto būrelių tokio amžiaus vaikams. Futbolas tai išvis tik nuo 9-10 metų.
QUOTE(Negan @ 2011 10 19, 15:37)
Labukas Mamukai
Kokia jau paugus Alinute. Cia kaip visada ramu.
na o mes pagaliau turim krikstynu nuotraukytes tai truputi pasimaivom
atsiprašau už tokio dydžio nuotraukėles
Kokia jau paugus Alinute. Cia kaip visada ramu.
na o mes pagaliau turim krikstynu nuotraukytes tai truputi pasimaivom
atsiprašau už tokio dydžio nuotraukėles
labai labai grazu
Sveikutes, niu fainuoliai visi vaikuciai, neitiketina kad tokie dideli, Nikutis tikras vyras, zvilgsnis rimtas. Labai labai grazios foto Negan, ko noret, mergytes grazios, tai kitaip ir negali buti. Beje, ir mamyte matosi kad ta diena turejo labai graziai atrodyti tik kazkodel pasislepus
ezra, mes Boruzele, tik vis permastau, ar gerai pasirinkom O kaip tavo dickei m-kloje sekasi??
O kad rimtu sporto bureliu ankstyvam amziui nera tai normalu manau, rimtose sporto m-klose ir klubuose jau nebezaidzia, dirba rimtai, kur normaliai tokie mazyliai nei susikaupti ilgesniam laikui negaletu, vestibiuliarinis aparatas dar nesusiformaves ir kt, juk pilna visokiu lavinamuju m-kleliu yra, kur su vaikiukais dirba per zaidima ir tt. Tie patys sportiniai sokiai, yra ta maziuku gr., kur mamos atveda leliukus 3m., bet ten vargas vadovams, tevams, negana to kad vaikiukai ne visai orientuojasi ka daryti, tai vienas, tai kitas apsiverkes pas mama bega, ta mama suplukus ikalbineja grizti, pyksta
Tiesa, gal kas gali pameteti kontaktus pirteles, kurioje vyko berods paskutinis meet'as. Aciu
QUOTE(yazmin @ 2011 10 24, 09:41)
ezra, mes Boruzele, tik vis permastau, ar gerai pasirinkom O kaip tavo dickei m-kloje sekasi??
O kodėl abejoji pasirinkimu?
Oi, mano pirmokei gerai sekasi. Barbė devyndarbė, bet jau auga, bręsta, jau geba susikaupti. Kiti giria, o tai smagu. Žinoma yra ir niaunsų, dėl kuriųgauna ir pastabų, bet tai pataisomi dalykai.
sveikos
100 metu..
visu foto,modeliukai
ikeliu kelias Benuko krikstynu foto
o cia musu mazoji barelina
visu vaikai tooooookie jau paauge,ka ir kalbet man paciai vaikai auga kaip per sugreitinta filma,o svetimi juolabiau
100 metu..
visu foto,modeliukai
ikeliu kelias Benuko krikstynu foto
o cia musu mazoji barelina
visu vaikai tooooookie jau paauge,ka ir kalbet man paciai vaikai auga kaip per sugreitinta filma,o svetimi juolabiau
QUOTE(Ugneta @ 2011 10 25, 15:58)
ezra, nera konkrecios priezasties, bet kai yra su kuo palyginti... Kazkokia bendra atmosfera ne ta... Nors ir vieta gera, ir aukletojos myli vaikus, tik auklyte ragana Gal akletojoms iniciatyvumo truksta, dar kazkas...
Ugneta, labai grazu labai broliukas su sesute panasus, tik viena tamsi, kitas beveik blondinas Malonu musu krikstynu kuniga pamatyti- mielas, siltas zmogus. Kodel Nidoje nusprendet krikstyti?? Ar cia kazkaip susije su "- Benai, plaukiam i Nida!"
dekui
Nidoj man labai patinka,visos mano vaikystes vasaros ten,ir dabar su seima kokiam savaitgaliui vis islekiam parelxuoti ten.Nidos baznycia man labai patiko,kai musu draugai joje tuokesi,ji sviesi,nedidele ir be galo jauki.o kinigas tai simta kartu
labai graziai pravede apeigas,jokio konvejerio.apturejom be galo silta seimos svente
Urte krikstinom rumsiskese,su pribuveja ir senoves lietuviu apeigom,benui nenorejau kartotis,tai pabegom i nida
Nidoj man labai patinka,visos mano vaikystes vasaros ten,ir dabar su seima kokiam savaitgaliui vis islekiam parelxuoti ten.Nidos baznycia man labai patiko,kai musu draugai joje tuokesi,ji sviesi,nedidele ir be galo jauki.o kinigas tai simta kartu
labai graziai pravede apeigas,jokio konvejerio.apturejom be galo silta seimos svente
Urte krikstinom rumsiskese,su pribuveja ir senoves lietuviu apeigom,benui nenorejau kartotis,tai pabegom i nida
Yazmin, tikrai 100 metu kaip noreciau susimatyt. Nebeisivaizduoju kaip Grete atrodo
Mes inikom i ligas. Tik pasveikom, nuejom i darzeli ir vel atkrito Mykolas. Abu su Gabija sedi namie dabar. Noriu, kad pagytu ir galetumem visi i savo ritma isivaziuoti
ieskau vel aukles, nes nebegali manoji dirbti, kur susiradau si rudeni tai vel vargas
pasilikom lankyti tik Leliu teatro mokyklele. Nu ziauriai patinka vaikam ten. Verzias patys. Antra savaite sergam, tai antra karta gavau meluoti, kad ir Asilelis serga
O siaip viskas po senovei, vaikai auga, mes senstam nors as kazkaip keistai kartais pasijauciu, kai pagalvoju, kad kita vasara i 4 desimti ikopsiu
Klausykit, ka kaledom dovanu galvojat vaikuciam?
Mes inikom i ligas. Tik pasveikom, nuejom i darzeli ir vel atkrito Mykolas. Abu su Gabija sedi namie dabar. Noriu, kad pagytu ir galetumem visi i savo ritma isivaziuoti
ieskau vel aukles, nes nebegali manoji dirbti, kur susiradau si rudeni tai vel vargas
pasilikom lankyti tik Leliu teatro mokyklele. Nu ziauriai patinka vaikam ten. Verzias patys. Antra savaite sergam, tai antra karta gavau meluoti, kad ir Asilelis serga
O siaip viskas po senovei, vaikai auga, mes senstam nors as kazkaip keistai kartais pasijauciu, kai pagalvoju, kad kita vasara i 4 desimti ikopsiu
Klausykit, ka kaledom dovanu galvojat vaikuciam?
Ugneta, mes juk Grete tp Nidos baznycioj krikstyjom, tp labai sviesus atsiminimai ir apie baznytele, ir apie kuniga, ir apie pacia ceremonija Mano tp vasaros, o ir kitos atostogos Nidoj- mano kriksto tevas nidiskis Dar kazkaip norejosi kad vardas (juk visu mergaiciu vardai pamario krasto) sietusi su kriksto aplina, tai Nida buvo pat tas
Silence, niu tai reik meet'a daryt Labai gaila kad tavo vaikiukai serga, bet rudeni jau taip buna- pilna virusu, virusiuku
Grete vienoj pardej pamate medine pili, tai lyg siol svaigsta, jauciu reiks prasyt kaledu senelio kad tokia ir atnestu
Imetu kelias Gretes foto
kokia dicke Grete tikrai gatvej nepazinciau