Kaip smagu vel visus pamatyti ir isgirsti!!!!!!!!!!!!!!! Vaikai tokia paauge, pasikeite, tokie jau mergytes ir berniukai
Nika visos turbut matet FB, nu bet rodomes vis tiek
Rackiene: AUgusto neatpazinciau
Inga: labai mielos nuotraukytes.
Muera: kokia damute, o ir mazasis jau koks paauges
Darara: Nikas kaip visada svytintis
Inga: labai mielos nuotraukytes.
Muera: kokia damute, o ir mazasis jau koks paauges
Darara: Nikas kaip visada svytintis
laba vakara nors mes ir retai pasirodom ir retai cia pabendraujam, kokie visi dickiai paauge grazuoliai berniukai ir mergytes taip pat.Mano mazoji lanko ir sokius ir drama labai jai patinka,moka jau mama parasyt bet paraso labai daug ma bet vistiek sako mama.va mamyt pradejo dirbt ir dar mokosi..tai sukuos kaip bite.laisvo laiko maza.tad tik prisedu vakarais.
mes pasirodykim
vasara
mes pasirodykim
vasara
Sveikos gyvos!
Ach, kokie visi vaikuciau jau paauge. Net vaikuciais keista vadinti.... Malonu pamatyti visus
O mes ir nesnaudziam ir augam
Mokykloje problemu neturi, gabi kalbom, matemtikai, tik mano galva galetu siek tiek labiau ir ilgiau susikaupusi pabuti pradeda viena darba, nebaigusi bega prie kito, viska nori isbandyti, visur nori sudalyvauti. Sestadieniais lankom sokius ir laaabai "draugaujam " su TV, kompiuteriu, iPad, iPhone.... Patinka ragauti mamos kava, nori alaus, kaljano, vairuoti automobili, rengtis mamo drabuziais... Ir vis kartoja:"juk as jau didele"
Apetitu nesiskundziam (21.5 Kg, 112cm.).
Labai patinka zaisti "mama ir vaikas". Palenda man po bliuske (vaikas pilvelyje), o as turiu spelioti ar cia berniukas bus ar mergaite. Tenka ir man lysti po jos pizama
Tiesa, sia vasara viesint LT, Aleksa neblogai parmoko lietuviskai
Aciu Ugneta uz ideja Kaledoms
Ach, kokie visi vaikuciau jau paauge. Net vaikuciais keista vadinti.... Malonu pamatyti visus
O mes ir nesnaudziam ir augam
Mokykloje problemu neturi, gabi kalbom, matemtikai, tik mano galva galetu siek tiek labiau ir ilgiau susikaupusi pabuti pradeda viena darba, nebaigusi bega prie kito, viska nori isbandyti, visur nori sudalyvauti. Sestadieniais lankom sokius ir laaabai "draugaujam " su TV, kompiuteriu, iPad, iPhone.... Patinka ragauti mamos kava, nori alaus, kaljano, vairuoti automobili, rengtis mamo drabuziais... Ir vis kartoja:"juk as jau didele"
Apetitu nesiskundziam (21.5 Kg, 112cm.).
Labai patinka zaisti "mama ir vaikas". Palenda man po bliuske (vaikas pilvelyje), o as turiu spelioti ar cia berniukas bus ar mergaite. Tenka ir man lysti po jos pizama
Tiesa, sia vasara viesint LT, Aleksa neblogai parmoko lietuviskai
Aciu Ugneta uz ideja Kaledoms
Musele, Ripra, Silence... pasirodykit
Pasirodome ir mes:)
QUOTE(raasula @ 2012 11 12, 16:55)
laba
o cia mano pupuliai
o cia mano pupuliai
tie tavo pupuliai kaip dvyniai
Redauta, dama tai visiskai pasikeitusi, kaip ir Rackienes Gustas. niekad nebuciau atpazinusi gatveje
Rasula, ir aš ėjau žiūrėt tavo pupulių gimimo metų, tikrai atrodo, kad mažesnis skirtumas...
QUOTE(Guotė @ 2012 11 13, 10:32)
Rasula, ir aš ėjau žiūrėt tavo pupulių gimimo metų, tikrai atrodo, kad mažesnis skirtumas...
na kai taip prirengti tai ir atrodo mazesnis skirtumas, o siaip jo jie panasus isore bet charakteriu