joooo,pasak echo minejo,kad turetumem supuoti lelyte
atostogu skrendam visa seima
Mykolas
o Pauliukas - nerealiai..jau sudalyvavo sezono atidaryme??? geras!!
kaip jis auga? ar ramus? ar skiriasi nuo Mykolo,kai toks buvo?
Faina,gerai pailseti! Graziu ispudziu,lauksim fotoreportazo!
Taip jau atidare vaikiuks irgi pirmaji sezona prameigojo visa ta laika kol motociklai riaumojo ,jam kaip ir Mykolui mocu griausmas kaip lopsine budavo
o siaip kaip visi gasdino ir sake,kad nu palauk antras vaikas niekad nebuna toks kaip pirmas ,jei pirmas buvo ramus ,o antras bus totali priesingybe,tai drystu paneigti si mita nes nieko panasaus bent jau kolkas nera
labai geras ir ramus vaikas,leidzia ismiegoti,nakty keliasi tik karta pavalgyti,kartais net visa nakti ismiega
siaip kartais kai lyginu su Mykolu,tai abu labu tokie ,tik kad pas Pauliuka zandukai mazesni tai su tokiais vaikais nebaisu ir apie sesute jiems pagalvoti
Taip jau atidare vaikiuks irgi pirmaji sezona prameigojo visa ta laika kol motociklai riaumojo ,jam kaip ir Mykolui mocu griausmas kaip lopsine budavo
o siaip kaip visi gasdino ir sake,kad nu palauk antras vaikas niekad nebuna toks kaip pirmas ,jei pirmas buvo ramus ,o antras bus totali priesingybe,tai drystu paneigti si mita nes nieko panasaus bent jau kolkas nera
labai geras ir ramus vaikas,leidzia ismiegoti,nakty keliasi tik karta pavalgyti,kartais net visa nakti ismiega
siaip kartais kai lyginu su Mykolu,tai abu labu tokie ,tik kad pas Pauliuka zandukai mazesni tai su tokiais vaikais nebaisu ir apie sesute jiems pagalvoti
QUOTE(Tatuskes @ 2012 05 08, 10:23)
Pas mane visi 3 ramiakai,ir aš galiu paneigti šita pasakymą 100 %.
QUOTE(inga v @ 2012 05 08, 09:21)
na ir mes pasirodom. Babauzienes vaikuciai ir mano leliukas per akcija DAROM 2012
Kokie saunuoliai!
QUOTE(uoga 3 @ 2012 05 08, 09:26)
na va Uogyt ,tai ir jus jau galit apie sesute ,,pagalvot,,
QUOTE(Tatuskes @ 2012 05 08, 10:30)
na va Uogyt ,tai ir jus jau galit apie sesute ,,pagalvot,,
Aha,Martynas kelias dienas kalba ,kad reikia mums dar vieno brolio...
Ugneta, mergyte roziniai sveikinimai
Tatuskes, faini baikeriukai tavo, o kad ramus tai isvis pasaka
Uoga, lauksim roziniu naujienu
mano berniukai diena ir naktis. vienas angeliuks, kitas kipsiuks mazas nuo gimimo, kai atvere burna tai iki siol skamba namai sunkus vaikas2 ir is kelio veda didyji broli
mano berniukai diena ir naktis. vienas angeliuks, kitas kipsiuks mazas nuo gimimo, kai atvere burna tai iki siol skamba namai sunkus vaikas2 ir is kelio veda didyji broli
QUOTE(uoga 3 @ 2012 05 08, 10:26)
O pas mane du ramūs (čia apie leliai kol buvo kalbu), trečias maminis...skaitau...vienas du valgymai per naktį...o aš geriau nesakysiu...Bet vistiek, nereali ta mano trijulė... Sukit sukit tą sesių ratą...
QUOTE(BrAiVa @ 2012 05 08, 13:47)
Ugneta, mergyte roziniai sveikinimai
kokio grozio seimynele
Laba valareli.retas svecias ir as.nebr laiko per darbi gausybe.Sveikiname visus jubilijatus su praejusiais ir artejancias gimtadieniais. Ugneta kaip smagu kad dar viena dulryte bus. turiu klausima gal kas turite homeopato misiaus kontaktus.prasyciau jei nesunku atsiusti i AZ. Dekui.