Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdietės mamos ir 2008 I pusmečio mažyliai

Sveikinimai dideliausi tiek Muselei, tiek Ugnetai 4u.gif 4u.gif dziaugiuosi uz jumis

Elija seses prase siandien lotuliukas.gif sakau o jei vel brolis? sake tiks ir brolis... bet teks palaukt merginai biggrin.gif nors siuo metu trecio kol kas nesinori
Atsakyti
sveikinimai mamytems 4u.gif
o mes va snd uzsiemem tokiu dalyku mazoji pamate kartu su mama karoliukus vere
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke22: 05 sausio 2012 - 22:08
Su Naujais Metais sveikinu visus musu "mazylius" ir ju mamytes!Ugneta, Sveikinimai Dideliausi!
Sveikinimai visiems svenciantiems ir sventusiems 4-aji gimtadieni!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 06 sausio 2012 - 12:18
Labas visoms 4u.gif
Užsuku retai, bet vis pasidžiaugu naujais pilvukais ir naujais stebukliukais wub.gif net pavydu...

O aš su klausimėliais, teisingiau reikia patarimų:
1. Kur galima Klaipėdoje užsakyti skanius vaikiškus tortus? Norėtųsi kažko paprasto bet puošnaus mirksiukas.gif
2. Ir gal būtų patarimų kur atšvęsti 4-ajį mergytės gimtadienį? Kolkas mintis tik vaikų žaidimo kambaryje "Safaris"...nors svečių skaičius nedidelis - tik 4-5 vaikai - tad pilną sumą kaip už 10 vaikų mokėti nesinori...
Atsakyti
Ugneta,nesustokit ties trimis 4u.gif .tokiom mamkoms reik paminklus statyt.

sveikinimai visiems
Atsakyti
Simtas metu nerasiau sioje temoje, bet vis paskaitineju smile.gif Vajei kiek cia naujienu! Sveikinimai visiems jubiliatams, naujagimiams ir nestukems!!!!!!! Net dziugu skaityti! bigsmile.gif
O mes va jau beveik menuo atostogaujam Lietuvoje, Emiliui labai patinka pas mociute, bet jau vis dazniau pradeda klausineti kada vaziuosim namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2012 01 10, 19:23)
Simtas metu nerasiau sioje temoje, bet vis paskaitineju  smile.gif  Vajei kiek cia naujienu! Sveikinimai visiems jubiliatams, naujagimiams ir nestukems!!!!!!! Net dziugu skaityti!  bigsmile.gif
O mes va jau beveik menuo atostogaujam Lietuvoje, Emiliui labai patinka pas mociute, bet jau vis dazniau pradeda klausineti kada vaziuosim namo  ax.gif

Asssta kaip smagu, graziu akimirku Lt!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2012 01 10, 18:23)
Simtas metu nerasiau sioje temoje, bet vis paskaitineju  smile.gif  Vajei kiek cia naujienu! Sveikinimai visiems jubiliatams, naujagimiams ir nestukems!!!!!!! Net dziugu skaityti!  bigsmile.gif
O mes va jau beveik menuo atostogaujam Lietuvoje, Emiliui labai patinka pas mociute, bet jau vis dazniau pradeda klausineti kada vaziuosim namo  ax.gif

sveikuuute simtas metu bigsmile.gif 4u.gif .Kaip jums sekasi?Kaip Emiliukas?Parodik savo vaikina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2012 01 10, 19:43)
sveikuuute simtas metu bigsmile.gif  4u.gif .Kaip jums sekasi?Kaip Emiliukas?Parodik savo vaikina bigsmile.gif

Nu kaip smagu, kad dar musu nepamirse biggrin.gif Mums sekasi neblogai, Emilis vis prajuokina savo bajeriais, vienas is paskutiniu kai man pareiske, kad kai jis uzaugs didelis vyras, jis "zenysis" su manim lotuliukas.gif as sakau, kad gal geriau susiras kokia grazia mergaite. O jis man vistiek tvirtina, kad nori buti mano vyras. Tada jo klausiu tai ka tete daris? O Emilis man atsauna, kad tete jau apsizenijo 1karta su manim, o dabar jo eile lotuliukas.gif
O del pasirodymo, tai db sedziu prie mamos kompo ir galiu ikelti tik truputi senesne nuotrauka (rudens)
user posted image
Ir dar grize is Norvegijos mes su vyru nusprendem, kad mums reikia atostogu tik dviems, nes per 4 m. nesam Emilio palike niekur vieno ilgiau nei keliom valandom, taigi buvom pirma karta vaika palike savaitei mociutei, o patys isvaziavom i Egipta. Siaip atostogos buvo super, bet ziauriai sunku buvo be savo maziaus, nusprendem kita karta vaziuoti su juo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ir as nebuvau palikusi Aleksos vienos ilgiau nei 3 val. Visas sventes ir pasibuvimus suplanuodavau iki 21val. kad galeciau Aleksa uzmikdyti pati. Juk mes turime tiek priesmieginiu ritualu (nugarytes, pilvuko pakasymas, muzikeles klausymas, zvaigzduciu skaiciavimas ir t.t) ax.gif Bet si kart neissiukau, turejau didele svente is kurios gryzau paryciais. Tai Aleksa miegojo pas mociute su auklyte. Ir ka jus manot.... Ji manes net nepasigedo blink.gif Uzmigo ramiai kaip "belgas" ir net visa nakti neprabudo. O ryte "sutirpde" mano sirdi ... pabudusi ir pamaciusi mane susuko "Mamyte, tu gryzai..." wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistullka @ 2012 01 09, 10:40)
Labas visoms  4u.gif
Užsuku retai, bet vis pasidžiaugu naujais pilvukais ir naujais stebukliukais  wub.gif  net pavydu...

O aš su klausimėliais, teisingiau reikia patarimų:
1. Kur galima Klaipėdoje užsakyti skanius vaikiškus tortus? Norėtųsi kažko paprasto bet puošnaus  mirksiukas.gif
2. Ir gal būtų patarimų kur atšvęsti 4-ajį mergytės gimtadienį? Kolkas mintis tik vaikų žaidimo kambaryje "Safaris"...nors svečių skaičius nedidelis - tik 4-5 vaikai - tad pilną sumą kaip už 10 vaikų mokėti nesinori...

kiek zinau BIG 1 vaiku kambary yra pigiau. 50 lt uz kambarely ir uz vaika 5 ar 7 lt
Atsakyti
Sveikinam Bikegir susilaukus antro sunaitelio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti