Labas rytas,
na ka, priessventine savaite prasidejo,dovaneliu pirkimo, pakavimo, elguciu darzeliuose, mokyklose laikas.. Mano padauziukai vakar rinkosi kostiumus sau eglutems. Tai namie kaip kokiam kastinge buvo Paskui sako nufotografuok, mama, reikia nusiusti seneliams.
Imetu pora fotkiu, sorry, su telefonu daryta, tai nelabai kokybiskos.
Bet pasirodysim kaip paauge esam
Kokie fainuoliai,o sypsenos!!!
Kokie grožiai...
Ripra, jei lankaisi, primink man imbierinių sausainių receptuką, tu kažkada komentavai, kad skanūs ir neaštrūs...
Ripra, jei lankaisi, primink man imbierinių sausainių receptuką, tu kažkada komentavai, kad skanūs ir neaštrūs...
pasirodom ir mes is Kaledines sventes darzelyje
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 12 22, 13:16)
o geras... pazistami nykstukai ir ne tik.. Puikiai pazistamas ir Kaledu senelis, ir meskiukas
pala, jus i Radastele einat, ane?
QUOTE(Silence @ 2011 12 22, 13:25)
o geras... pazistami nykstukai ir ne tik.. Puikiai pazistamas ir Kaledu senelis, ir meskiukas
jo pagerinti jie,prisijuokem is siu perzonazu belekaip taip i Radastele
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 12 22, 13:39)
tai jau patikek, kai jie ir nebuna sitais personazais,rimtai su jais nepabusi, leipsti juokais visad, ypac kai jie duetu yra
QUOTE(Silence @ 2011 12 22, 17:04)
tai jau patikek, kai jie ir nebuna sitais personazais,rimtai su jais nepabusi, leipsti juokais visad, ypac kai jie duetu yra
Kokie grazus tie vaikuciai,o personazai tikrai fainuoliai,smagu kai tokiu yra!!!!!!!!!!!!!!!
Norėčiau palinkėti kažko nepaprasto ir stebuklingo, visada šypsokitės, būkit visada laimingi, mylėkit vienas kitą. Po eglute linkiu rasti pačių brangiausių dovanų: naujų minčių, skambančių dienų, stiprybės, svajų... Uždekit žvakeles prie kūčių stalo, be pykčio ir skriaudų. Tegul sklinda šiluma, gera energija iš Jūsų kūnų. Puoškite kartu eglutę su gražiais, linksmais žaisliukais, raskite žaisliukuose laimę ir džiaugsmą, atšvęskite linksmai Šv. Kalėdas..
Visas su Šventėmis...
Musele, kiek nedaug liko Tau iki leliuko gimimo... Kaip jautiesi?
Musele, kiek nedaug liko Tau iki leliuko gimimo... Kaip jautiesi?