Labas rytukas
ACIU MERGINOS UZ SVEIKINIMUS Pamelo, su gimtadieniu tavo mažiausiąjį
Rytas pas mane vakar buvo eina sau koks. Nuskambejo zadintuvas , isjungiau ai pagalvojau dar pora min pagulesiu. Niu ir ka as uzmigau , pabundu o jetau kiek valandu visa valanda miegojau. Kaip pasokau, greit apsiprausiau, manuosi kelnes ir galvoju kaip cia padaryt pasidazyt ar kosmetika i tase ir begte i stotele nes autobusas uz 20min.o man iki stoteles eit 10min. ai galvoju bandau greit pasidazyt . Per 10min susiruosiau, is to greitumo vyra uzrakinau ant visu spinu
ir begte i stotele , uh spejau i autobusa vaziuoju i darba . Sportas nebolgas buvo. Spejau i darba nepavelavau , merginos klause o begai i stotele su kulnais ar be kulnu batus uzsidejai , as niu zinoma su kulnais
visos tik pradejo juoktis
Isidejau i darba tik kojines ir cukru likau be pietu , bet niekis isgyvenau.
Sedziu su kolegem arbata geriu ir ,mane maitina nes nieko nepasiemiau nes nesoejau visko greit susirinkt, pasibeldzia i durys mano buvusios koleges is kito darbo. Iseinu is kambariuko o jos stovi su dovana , pasimeciau as , apsiverkiau nes tikrai galvojau kad mane pamirso.
Visa diena kaip is dirbau bet vakare sededama prie stalo sunku , jos truksta , jos ilgiuosi... vienu momentu galvojau apsiverksiu , asaros pradejo pacios riedet bet atsistojau ir nu ejau i wc tipo. Dar pasake kad viena pagymde berniuka rugsejo1d.giminaite is vyro puses, ir visi ziuri kokia mano reakcija , kaip as reguoju kai kalba apie vaikus ar kas laukiasi. Uzknisa tai , labai gerai matosi zmoniu zvilgsniai i mane. O as nusisypsojau , nudziugau kad jau pagymge nors ir viena savaite anksciau.
Sladama tai va ir stengiuosi ir rupinuosi savo sveikata. Pasitariau su daktare kaip cia man su spaudimu situo kad jis butu normalus ir kad sirdute sustiprinti, tai geriu vitaminnus su zenseniu ir mildronata . Daktare sake kad turi padet sustiprint sirdute .
Siaip galiu pasakyt gyvenu be poilsio, miego trukumas, visur lakstau darau, dirbu, tavrkau, ir va sustreikavo cia man spaudimas. Tai pagalvojau kokio as cia velnio plesausi dabar , viskas sakiau nesiplesysiu
Siandien va dar vaziuosim i kaima pas mociute , ten dar hebra laukia manes
Tikiuosi sekmadieni nebe reiks svest gimtadienio
Nuotaika kaip liudnoka pas mane, bet stengiuosi juokaut , linksmint save paklet nuotaika, juk dar visa hebra laukia kaime manes