QUOTE(monikam @ 2011 10 12, 12:28)
Sveikutes
Taigi galima kakleli uzverzti iki pat gimdymo, kad jis neatsidarytu Cia tai Airijoj uzdeda zieda ant kaklelio, man siule kai buvau 14 savaiciu, bet pas mane ne ta priezastis buvo, as nepersileidau, o suneliui sustojo sirdute Tai daktarai nusprende nedet to ziedo. Linkiu nenuleist ranku ir gaudyt gandiukus
Lairam koks grozis
ruta bern malonu susipazinti
Taigi galima kakleli uzverzti iki pat gimdymo, kad jis neatsidarytu Cia tai Airijoj uzdeda zieda ant kaklelio, man siule kai buvau 14 savaiciu, bet pas mane ne ta priezastis buvo, as nepersileidau, o suneliui sustojo sirdute Tai daktarai nusprende nedet to ziedo. Linkiu nenuleist ranku ir gaudyt gandiukus
Lairam koks grozis
ruta bern malonu susipazinti
Zinok Lietuvoje, Kauno klinikose, sake nerekomenduojama, ypac tais atvejais, kai nezinoma kaklelio atsidarymo priezastis. Kitais, tai labai padeda. Zinok visdar bijau gaudyt tuos gandrus, nors pirmagymis vis praso sesytes
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 10 12, 14:37)
bet matau turit ir suneli, tai kaip su juo buvo kai
Su pirmuoju viskas buvo super Net negalejau pagalvoti, kad kazkada bus tokios bedos...Pats nestumas buvo super lengvas, jokio pykinimo, jokiu smulkiu bedeliu. O ir gimdymas, kaip pirmojo vaiko buvo greitas ir sekmingas. Pasak Abraicio....tai galejo buti pirmojo gimdymo trauma. Pvz. negerai suauges kaklelio raumuo ar kazkas panasaus....
Bet cia tik spejimai, nes visi daryti kraujo tyrimai yra geri.