QUOTE(inezzza @ 2011 10 11, 15:40)
Dona27, labai negražu, bet kokia buvo tavo angelėlio netekties priežastis?
Mane tai drasko į dvi puses mano norai
iš vienos pusės noriu kaip galima greičiau vėl išvyst II, tačiau kita pusė sako, kad nebūti egoistams ir jei jau taip lemta, tai gyventi dviese, nes rizikuojam savo džiaugsmelio gyevnimu...ir taip kasdien keliuos ir einu miegot plėšoma viduje
ta viena pusė, kuri sako, kad bandykit, nes gyvenime tenka ir rizikuoti vardan laimės, turbūt remiasi jausmai...o toji kita, tai vadovaujasi protu...o kuom vadovautis man..........................................
Labutis rytelis mergaites
Inezzza, mano mergyte gime neisnesiota, 25sav, labai graziai augo, stiprejo, netgi buvom paleisti namo... Tik staiga viena nakti, pastebejau kad ji labai vangi, staigiai nuvaziave i klinikas, suzinojome kad kraujyje rado kazkokia bakterija. Tik po gero pusdienio pasake, kad tai streptokoko B sukeltas kraujo uzkretimas. Per para komplikavosi i miningita....
Taigi taip staigiai ir netiketai mes jos neteko.....dar dabar patiketi negaliu, kad gyvenimas per pusantros paros taip gali pasikeisti
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2011 10 12, 08:12)
Labas rytas, niūrios čia nuotaikėlės
. Pabandysim kiek praskaidrinti
. Turiu draugę, kuri iš vilnos velia. Suvėlė vilnonį kombinezoniuką. Mano pūpa pabuvo už modeliuką, kad klientė patikėtų, kad vaikas ten tikrai telpa
Geros visoms prasidedančios dienelės