Sveikutes,
Na va, isauso nauja diena. Idomu kaip praeis ji visoms?
Si ryta pabudau su sypsena veide. Sapnavau keista ir grazu sapna. Dalyvavau Lietuvos sokiu projekte

Na, sokant partneris (Butkus

) mane ismete ir nudribau ant zemes
Cia smagioji dalis baigesi ir prasidejo stebuklingoji...
Mane istiko koma, as kaip tuose pasakojimuose patekau i tuneli su balta sviesa ir jos gale mane pasitiko... mano sunelis angeliukas... Atrode taip kaip atrodytu dabar - paauges, besisypsantis... Paemiau ji ant ranku ir jis mane taip karstai apkabino ir pabuciavo man i lupas

Ilgai mes isbuvom apsikabine. Kartojau jam kaip labai jo pasiilgau, kaip man jo truksta. Tada jis pasake (mes bendravom mintimis ne zodziais), kad as netrukus pastosiu ir jis gris i musu seima su antru kudikeliu.
Ir sapne as pabundu is komos ir mano vyras man pasakoja kad as visa laika sypsojausi ir is akiu man bego asaros... O tada pabudau is tikro... Iki siol akyse matau savo paaugusi suneli...
Vaivos juosta - kaip dziugu, kad parasei situ zodeliu autore! Tie zodziai man yra patys paciausi... Bet atrodo tik dabar is tikro pradedu suprasti ju prasme...
Kas vakara degu zvakutes visiems musu angeliukams

Meilė tau, mano sūnau, kaip visata, spindinti begale žvaigždžių, kurių viena - esi tu...