Sladama, 05 Spa 2011 - 20:01, parašė:
Sladama, 05 Spa 2011 - 20:01, parašė: ![]()
kaip tau sekasi ?
planavimai nukelti bent jau mėn tai tikrai.dabar masažai,vaistai ir šiaip dar kažkokios baimės,nerimas nakčia ateina

Laureanza, 05 Spa 2011 - 18:46, parašė:
Laureanza, 05 Spa 2011 - 18:46, parašė: ![]()
planavimai nukelti bent jau mėn tai tikrai.dabar masažai,vaistai ir šiaip dar kažkokios baimės,nerimas nakčia ateina
![]()
Sladama, 05 Spa 2011 - 22:38, parašė:
Sladama, 05 Spa 2011 - 22:38, parašė: ![]()
xiuke, 05 Spa 2011 - 20:41, parašė:
xiuke, 05 Spa 2011 - 20:41, parašė: ![]()
snd susierzinau...kazkaip vis facebooke uzrasau kokia fraze, o sisyk imeciau viena is istoriju liudnu kur berniukas pirko lele ir neuzteko lituku...tokia pamokanti...labai patiko...
na ir vienas is komentaru, ir dar geros drauges; kad nustok gaileti saves, pradek gyventi ir zvelgti i gyvenima su viltimi...
taip suerzino...ir iskur zmones traukia,kad gedeti, liudeti ir ilgetis savo vaiko yra-GAILESTIS SAU??? jei saves gaileciau senai guleciau po zeme...bet as ir toliau kaip ir kiti , kitos gyvenu, kvepuoju, ir dziaugiuosi kai reikia...tik to liudesio gal dugiau sirdyje...
o cia matai gailiuosi saves vadinasi...nu jo...![]()
![]()
nu nerato svetimo skausmo, nera...
Juraciukee, 06 Spa 2011 - 00:33, parašė:
Juraciukee, 06 Spa 2011 - 00:33, parašė: ![]()
xiuke, suprantu tave 100 %, as jau supratau viena dalyka, kad i facebook'a negalima rasyti kas spaudzia sirdele. Ten reikia tik dziaugsmingus dalykus deti, kitaip gali likti laabai nesuprasta... Kad ir ta tokia liudnai grazi pamokanti istorija...
lajs, 06 Spa 2011 - 01:27, parašė:
lajs, 06 Spa 2011 - 01:27, parašė: ![]()
ir iskur zmones traukia,kad gedeti, liudeti ir ilgetis savo vaiko yra-GAILESTIS SAU??? jei saves gaileciau senai guleciau po zeme...bet as ir toliau kaip ir kiti , kitos gyvenu, kvepuoju, ir dziaugiuosi kai reikia...tik to liudesio gal dugiau sirdyje...
o cia matai gailiuosi saves vadinasi...nu jo... nu nerato svetimo skausmo, nera
Labas visoms![]()
yra tokiu zmoniu kurie nepatyre tokio skausmo niekada nesupras ka reiskia atsikelti ir eit miegot kai nera to kas buvo...vienakart mane pribloske stai tokie zodziai : O jau atsigavai visai kitoks zmogus nei maciau,galvojau,kad tau geruoju nesibaigs,bet matau atlaikei....,tai kaip man reaguoti,as juk buvau po savo vaiko laidutuviu tai kaip man atrodyti...na as jau ismokau nereaguoti i kai kuriuos pasakymus tau tai pat patariu uzsiauginti stora oda
Tauskute_, 06 Spa 2011 - 12:18, parašė:
Tauskute_, 06 Spa 2011 - 12:18, parašė: ![]()
Labas rytukas merginos
![]()
Arteja po truputi po truputi ir metines kazkaip nesitiki kad jau butu tokia didele mano mergyte.Auginu ja mintyse, bunu dienu kad suklumpu , bet kaip ir visada vel keliuosi ir einu toliau. Taip ir gyvenu ilgesy , skausme...
lajs, 06 Spa 2011 - 02:27, parašė:
lajs, 06 Spa 2011 - 02:27, parašė: ![]()
O jau atsigavai visai kitoks zmogus nei maciau,galvojau,kad tau geruoju nesibaigs,bet matau atlaikei....,tai kaip man reaguoti,as juk buvau po savo vaiko laidutuviu tai kaip man atrodyti...na as jau ismokau nereaguoti i kai kuriuos pasakymus tau tai pat patariu uzsiauginti stora oda
Laureanza, 06 Spa 2011 - 13:26, parašė:
Laureanza, 06 Spa 2011 - 13:26, parašė: ![]()
XIUKE,bet jų būna įvairių.man tik pasakė,kad cista.o iš ko ji susidarius tai ne.
kolkas labai nepergyvenu
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė