Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamų svetainė

QUOTE(Basttet @ 2011 10 03, 15:17)
AD- antidepresantai? smile.gif
Matai, as supratau, kad pas gyd. AD biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aha,antidepresantai biggrin.gif
Papildyta:
Paskutiniu metu taip kairę mentį susuko,kad net galva ir sparandas ,ir kairė ranka tirpsta.Šiandien ateis masažistė,nežinau ar iškęsiu masažus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 10 03, 17:46)
Aha,antidepresantai biggrin.gif
Papildyta:
Paskutiniu metu taip kairę mentį susuko,kad net galva ir sparandas ,ir kairė ranka tirpsta.Šiandien ateis masažistė,nežinau ar iškęsiu masažus biggrin.gif

Laureanza, man irgi taip buvo vasarą...maniau, kad čia širdis streikuoja ir pan. ...niu žodžiu visokių negerovių prisigalvojau doh.gif bet, kadangi man ir po pirmosios nelaimės taip buvo, o nuėjus pas gydytoją ši tepasiūlė vitaminų nežemiškom kainom, nusprendžiau šį kartą gydytis pati, pasitardama su keletu žmonių, kurie nusimano medicinoje...tai jie man pasiūlė pagert vitamino B pakankamai didelėm dozėm ir ibumetin...B grupės vitaminai stiprina nervinę sistemą, kurios nusilpimas ir yra pagrindinė mūsų nusiskundimų priežastis, o ibumetin numalšina skausmą ir slopina uždegimą...aišku, nebuvo taip, kad su keletu dienų praėjo viskas, bet po poros savaičių pasibaigė visi nemalonūs pajūčiai ir visos bėdos ax.gif
Papildyta:
Labutis visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 10 04, 07:01)
Laureanza, man irgi taip buvo vasarą...maniau, kad čia širdis streikuoja ir pan. ...niu žodžiu visokių negerovių prisigalvojau  doh.gif bet, kadangi man ir po pirmosios nelaimės taip buvo, o nuėjus pas gydytoją ši tepasiūlė vitaminų nežemiškom kainom, nusprendžiau šį kartą gydytis pati, pasitardama su keletu žmonių, kurie nusimano medicinoje...tai jie man pasiūlė pagert vitamino B pakankamai didelėm dozėm ir ibumetin...B grupės vitaminai stiprina nervinę sistemą, kurios nusilpimas ir yra pagrindinė mūsų nusiskundimų priežastis, o ibumetin numalšina skausmą ir slopina uždegimą...aišku, nebuvo taip, kad su keletu dienų praėjo viskas, bet po poros savaičių pasibaigė visi nemalonūs pajūčiai ir visos bėdos  ax.gif

As po nelaimes leidausi B grupes vitaminus.Man padejo 4u.gif

Labas tai visa laik pamirstu pasakyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 04 spalio 2011 - 08:05
LABUTIS 4u.gif
Inezzza,man taip buvo,jau iš tos baimės,kad širdis stoja,įsivariau širdies permušimus..
Gėriau panangin.Dabar geriu B gruoės vitaminus+vaistus nakčiai tokius beveik raminancius,nes neurologė man nustatė nervų šaknelių uždegimą.pasiėmiau ir 10 masažų,nes nuo menties ranka tirpo,sparndas ir pusė galvos
Papildyta:
man išrašė magnį+B6 geriamą.bet turbūt leidžiami geriau jo?
Atsakyti
mano turimomis medicininėmis žiniomis, leidžiami suveikia greičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 10 04, 12:11)
mano turimomis medicininėmis žiniomis, leidžiami suveikia greičiau ax.gif

ir greiciau ir skrandukui sveikiau mirksiukas.gif

Laba,

Monikam tavo mergyyyyna auga ne dienom o valandom, ir visa kokia straina jau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar noriu paklaust musu logopedziu, nebepamenu tik kuri blush2.gif :
Kokie pratimukai yra vaika mokinti taisiklingai tarti"R", "J", nes manasis arba nesako, arba "L" taria vietoje"R", o "J" jei sakinio viduryje(koja) pasako, o pradzioje ( juokas) nepasako????
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 10 04, 14:50)
Kokie pratimukai yra vaika mokinti taisiklingai tarti"R", "J", nes manasis arba nesako, arba "L" taria vietoje"R", o "J" jei sakinio viduryje(koja) pasako, o pradzioje ( juokas) nepasako????

Raja,o tavo sūnytis darželio nelanko?
Mano švepliukę darželio logopedė labai gerai perlaužė
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 10 04, 15:09)
Raja,o tavo sūnytis darželio nelanko?
Mano švepliukę darželio logopedė labai gerai perlaužė

lanko, bet logopede dirba tik su paruosiamaja grupe, bandysim eit i konsultacijas atskirai, bet kiekvienas logopedas turi savo mokymo stiliu tai idomu isgirst ir is kitu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 10 04, 15:12)
lanko, bet logopede dirba tik su paruosiamaja grupe, bandysim eit i konsultacijas atskirai, bet kiekvienas logopedas turi savo mokymo stiliu tai idomu isgirst ir is kitu patarimu mirksiukas.gif

Tai jo,būtinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 10 04, 14:44)
ir greiciau ir skrandukui sveikiau mirksiukas.gif
Laba,
Monikam tavo mergyyyyna auga ne dienom o valandom, ir visa kokia straina jau wub.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif ir man ji atrodo jau tokia didele ax.gif laukiu kitos savaites, kai eisim ziureti kiek uzaugom ir kiek priaugom smile.gif

QUOTE(Raja28 @ 2011 10 04, 15:50)

nors as ir ne logopede, bet kai mano didzioji nesake R, tai as su ja kasdien kartodavau ''varrrna sako karrr'' ir ta R raide labai pabrezdavau, tai po truputi ir ismokom sakyt smile.gif
Atsakyti
Istorija apie du kūdikius

Nėščios moters įsčiose kalbasi du kūdikiai. Vienas jų tikintis, kitas - ne.

Netikintis: Ar tu tiki į gyvenimą po gimimo?

Tikintysis: Žinoma. Juk akivaizdu, kad po gimimo gyvenimas tęsiasi. Mes esame čia, kad taptume pakankamai stiprūs ir pasiruoštume tam, kas laukia mūsų po gimimo.

Netikintis: Tai kvailystės! Po gimimo jokio gyvenimo negali būti. Ar tu gali įsivaizduoti, kaip toks gyvenimas atrodytų?

Tikintysis: Na, smulkmenų nežinau, bet aš tikiu, kad ten bus daugiau šviesos ir kad mes galbūt patys vaikščiosime ir valgysime savo burna.

Netikintis: Kokia nesąmonė! Neįmanoma pačiam vaikščioti ir valgyti burna. Tiesiog juokinga! Juk mes pririšti prie virkštelės, kuri mus maitina. Žinai, ką aš tau pasakysiu: neįmanoma, kad būtų gyvenimas po gimimo todėl, kad mūsų gyvenimo aprūpintojas - virkštelė - yra labai trumpa.

Tikintysis: Aš esu įsitikinęs, kad gyvenimas po gimimo yra galimas. Tiesiog viskas bus kitaip. Galima kai ką ir įsivaizduoti.

Netikintis: Bet juk iš ten dar niekas niekada nesugrįžo! Taip jau yra, kad gyvenimas baigiasi gimimu. Ir apskritai, gyvenimas - tai kentėjimas tamsoje.

Tikintysis: Ne, ne! Aš tiksliai nežinau, koks bus gyvenimas po gimimo, tačiau bet kokiu atveju mes pamatysime mamą ir ji mumis pasirūpins.

Netikintis: Mamą? Tu tiki į mamą? Ir kur gi ji yra?

Tikintysis: Ji yra apie mus. Ji visur, mes joje esame ir dėka jos judame ir gyvename. Be jos mes tiesiog negalėtume gyventi.

Netikintis: Visiška nesąmonė! Aš nemačiau jokios mamos ir todėl akivaizdu, kad jos nėra.

Tikintysis: Nesutinku su tavimi. Tu tiesiog neįsiklausai. Juk kai viskas nutyla, galima išgirsti kaip ji dainuoja ir pajusti, kaip ji glosto mūsų pasaulį. Aš tvirtai tikiu, kad tikrasis mūsų gyvenimas prasidės tiktai po gimimo.
*
Atsakyti