ilga laika guledama reanimacijoje kartu su dukrele supratau, kad butent viltis padaro stebuklus.
Kai turi vilti- nenuleidi ranku. Kai nenuleidi ranku-ir tvirciausios sienos griuna. O uz ju taves lauks laime!
QUOTE(inezzza @ 2011 08 31, 21:49)
Labutis visoms
Vaivos juosta, tavo žodžiai privertė nubraukti sūrią ašarą...ech, kokia jautri pasidariau
Monikam, dideliausi sveikinimai aukit didelės ir sveikos
Mano širdyje jau senai ruduo...ruduo, bet ne tas, kuris spindi visomis spalvomis....purvinas ir juodas pas mane jis....nebeliko to tikėjimo ir vilties, kurį dar taip nesenai puoselėjau...kad ir pačią mažiausią viltį puoselėjau, bet ji išblėso....atrodo, nebeturiu jėgų kovot su likimu, gyvenimu...............
Papildyta:
Kumpiene, su tyliuoju gimtadieniu tavo angelą....
Vaivos juosta, tavo žodžiai privertė nubraukti sūrią ašarą...ech, kokia jautri pasidariau
Monikam, dideliausi sveikinimai aukit didelės ir sveikos
Mano širdyje jau senai ruduo...ruduo, bet ne tas, kuris spindi visomis spalvomis....purvinas ir juodas pas mane jis....nebeliko to tikėjimo ir vilties, kurį dar taip nesenai puoselėjau...kad ir pačią mažiausią viltį puoselėjau, bet ji išblėso....atrodo, nebeturiu jėgų kovot su likimu, gyvenimu...............
Papildyta:
Kumpiene, su tyliuoju gimtadieniu tavo angelą....