Laba, gražuolės
Juraciukee[COLOR=purple], mes taip pat kremavom, tik mano vyras nesutiko atiduodi kokiai nors įmonei savo vaiko, jam taip pat pritarė mano pusbrolis, kuris mums, kaip brolisir tikras vyro brolis.. tai per porą dienelių išėmėm dokumentus ir visi vaikinukai naktį išvyko į Latviją. Vyras sakė veždamas savo vaiką pats jaučiausi geriau, bet kai reikėjo jį ten atiduoti norėjo atsigulti ant karsto ir niekam neleisti prisiliesti.. aš tą dieną jaučiausi taip lyg mano vyras išvyko parsivežti sveiko Ąžuoliuko, o sulaukiau tik juodo kamuoliuko
mes taip pat pralaikėm mažylį namučiuose, 4savaites ant lentynėlės virš lovytės, tarp daug jo tėčio man dovanotų draugystės metais Teddy meškučių ir uždegta žvakute
būčiau laikiusi ir ilgiau, bet jutau baisų vyro šeimos spaudimą.. viens per kitą graužė mane ir mano vyrą, o tas neatlaikęs spustelėjo ir mane
Tanler[COLOR=purple], kokia graži!!!! tik pamačius net iš lūpų išsprūdo frazė "kokia graži"
Lairam[COLOR=purple], kokia gera tavo mergytė
..mano Ąžuoliukas pavalgydavo 23h. tada iki 3h dėdavo į akį, o 3h. tyliai mane prisišaukdavo, tai pasiimdavau pas save priglausdavau ir taip iki 9h. kol brolis pažadindavo, kartu išmiegodavom
Laureanza[COLOR=purple], man gryna depresija buvo, buvau tik į darbus įlindusi, kad aplink nieko nematyčiau ir negirdėčiau
dar su vyru nesutariam dabar, nebegerbia jis manęs, o tokia tobula pora buvom.. perdaug su savo šeima po nelaimės laiko praleido, o jie tik randą kokį siūlelį ir bando visą mūsų santykių mezginį išardyti.. kas kaltas, kad jie nelaimingi, o jam sekasi? ar dabar jis kaltas?
dar diz. iš darbo atleidinėju, kuri pasirodo slapta užsakymus svetimiems projektavo ir jos draugas kažkoks gamino, o mūsų darbų visuomet nespėdavo.. tai ji ten vėjais dabar užsiima, nervus gadina..
aš kadangi tokių dalykų nesuprantu.. nemėgstu apgaudinėti, meluoti ar kam kenkti dėl to, kaip sumušta jaučiuosi