QUOTE(Raja28 @ 2011 09 14, 15:07)
gavau jau vienu tyrimu atsakymus, viskas tvarkoje, dar liko paseliai ir laukti spalio gale gryztancio vyro Gine liepe pradet gert folio rugsti, net nesitiki, kad paruosiamieji darbai pradeti
Sėkmės
QUOTE(ruta_bern @ 2011 09 14, 15:14)
padidint kresuma siek tiek su vaistais tikrai galima (tik nezinau ar paciai tie vaistai tiktu, sake gydytoja kad kiekvienam individualiai) pamazint eina tik ten kazkokiam intervale (nepamenu skaiciuku) reikia ilgai ir nuobodziai gert vaistus, o veliau jau ir kasdien leistis i pilva vaistus ir kai
patampi tai toliau leistis vaistus ir dar ten visokiu nesamoniu... baisu kai nekresa bet kai atvirksciai tai ir nepyragai...
ruta-bern, pas mano mamą yra panaši bėda su krauju, pas ją per tirštas kraujas (kažkokių ten kraujo kūnelių perdaug). Tai ji pastoviai turi gert vaistus, bet jai nereik leistis jų į pilvą. O kai darė gimdos operaciją, tai jai kraują numušė iki mažakraujystės, kad galėtų operaciją daryt.
QUOTE(Raja28 @ 2011 09 14, 19:40)
vargo uztenka, bet sirdy dziaugiuosi, kad galiu kas ryta ispausti svieziu sulciu seimynai, kad galiu kur iseiti ir pakast blogas mintis, bei bent siek tiek sutaupyti
inezzza,
Pas lina31 man rodos taip pat buvo genetinė liga, pas ją trys angeliukai ir paskui išsvajotas mažylis
Lauksiu kartu su tavimi ir laikysi kumsčius
QUOTE(xiuke @ 2011 09 15, 11:56)
o amn kaip tik arteja vaisingos dienos...nzn ka daryti...
zadejo ir del daro spalio gale paskambinti (???), atsilaisvinus vietai...vienu zodziu, zinok dabar zmogus, kaip elgtis...
yra ir noras ir baime, ir jei paskambins, busiu , kas tada...pasimetusi esu labai...o galtik pazadas, kad atsikratytu
xiuke, aš plaukčiau pasroviui per daug negalvodama. Gali gi taip greit ir neužkibt, gali ir į darbą nepakviest.