Sveikutės, mielos likimo draugės...
Užeinu pas jus,paskaitinėju-negaliu pamiršt šio skyrelio,merginų,kurios padėjo atsitiest,kilt gyvenimui...
pas mane viskas teka gan įprasta vaga . Domutis iškeliavo į penktą klasę, mažieji dar metams liks namie su manimi, pati taip pat keliauju mokyklon-taisau jaunystės klaidas be to, dar džiaugiuosi ta galimybe pabūt su vaikais. kažkodėl jie man auga kosminiu greičiu,ir kur taip skuba kažkaip darželio nelabai mums trūksta,turim veiklos namie,tik mažoji vis šaukia " noliu fokti,dainuoti,noliu a dalzeli" tik vat įdomus bus kai teks ten keliaut,ar nedings tas noras? o šiaip jau senokai pamiršau ką reiškia tvarka ir ramybė namuose užvakar taip išgąsdino, kad kojas pakirto,net paeit kelias min nepajėgiau viršuje susimušo Urtė ir Matas, dičkis bėgo aiškintis,Matas trenkė durim ir pasigirdo stiklo dūžiai,vaikų klyksmas jetau,nebejaučiu kojų ir negaliu net paeit... Domutis atnešė sesę, Matas pats per stiklus atlėkė- nuo išgąsčio nejuto nė kaip padukus susipjaustė. o Domutis krentant stiklui savimi uždengė sesę ,tai krisdami stiklai jam alkūnę supjaustė. nu jausmas ...... visą vakarą vaikštinėjau kaip nesava-juk galėjo vėl būt baisi nelaimė.
žodžiu adrenalino pasikraunu kas dieną, bet juk taip gera kai jų toks gražus būrelis
Sėkmės visoms planuojančioms lai noras būna stipresnis už baimę
Lina, koks didutis jau tavo vyrukas
QUOTE(xiuke @ 2011 09 08, 10:58)
o siaubas, kiek soko reikia apturet...baisu labai...svarbiausiai kad buvai salia ir viskas baigesi laimingai
Ka veikineji Raja? ar radai koki darbuka...
Ka veikineji Raja? ar radai koki darbuka...
Gerai , kad is vaikystes mama buvo pasakojus kaip broli krate uz koju, taip tai nebuciau zinojus ka daryt Nebus tos ramybes niekada....
Namuose laika leidziu, kadangi nusprendem sauktis gandrus anksciau ar veliau, nebesiieskau nieko, kol galim, nes ir tai mano MB vazinejas i uzsieni tai visi namu rupesciai ant manes, vaiko vezimas i darzeli,darzas, dar sugalvojau vasara pasiauginti 5 triusiukus , tai darbo turiu i valias , taip pat stengiuosi palaikyt kvalifikacija varau i seminarus, namuose biski darbuojuos ta tema
QUOTE(kristulee @ 2011 09 08, 13:57)
ale uzpuole vaikucius nelaimes, gerai, kad viskas gerai...
skaitau Tavo posma ir isivaizduoju toookia didele Tavo seimyna
Paziuriu i dukruze, jau tuoj 4metukai, o man ji dar vis mazyte...vis papraso lopsine padainuot, arba sako pasupk mane kaipleliuka taip fainai...dar apsimeta kad verkia kaip leliukas o jau ir Melisa butu virs metuku nesuvokiamai greitlaikas bega...
Raja, as ir taip noriu daryti kaip Tu, sirdis man taip diktuoja...bet aplink visi knisa prota, kaip ir sakaiu su savo bla bla ir bla bla...
QUOTE(lina31m @ 2011 09 07, 15:55)
Labutis mergaitės
Ojej, kokie žmonės Iš to džiaugsmo kad tau pavyko ir augini sveiką sūnelį noris šokinėt Nuoširdžiausi linkėjimai tavo šeimynai ir tau
Tauskute, nenusimink, su laiku viskas susitvarkys, tik truputį reik kantrybės
QUOTE(Bona -pari @ 2011 09 07, 20:45)
gal dar jei sveikatytė leistu,dabar nėra prošvaistės,bet tykiuosi
man atrodo kad vaistu nereikia ,daug dirbu kad neturėčiau laiko apie ka nors galvoti ,bet kartai iš nieko atsiranda noras gala pasidaryt o kokius vaistukus tau buvo išraše?
man atrodo kad vaistu nereikia ,daug dirbu kad neturėčiau laiko apie ka nors galvoti ,bet kartai iš nieko atsiranda noras gala pasidaryt o kokius vaistukus tau buvo išraše?
Laikysiu kumsčius kad tau greičiau tau pavyktų
Mane nuo to žingsnio sulaikė mintis, kad jei taip padaryčiau nebegalėčiau su savo mergyte Ten susitikt.......
QUOTE(Laureanza @ 2011 09 07, 22:30)
kaip aš bijau,kad ta didžiulė baimė,neužgoštų didžiulio noro pastoti...
ir šiaip bijau po CP dar anksti
ir šiaip bijau po CP dar anksti
Neužgoš, vistiek kada nors pasiryši
QUOTE(Raja28 @ 2011 09 08, 10:42)
Vaje, kiek baimės tau buvo Kaip gerai kad tau pavyko tą monetą išpurtyt ir viskas baigėsi gerai.
QUOTE(kristulee @ 2011 09 08, 12:57)
Sveikutės, mielos likimo draugės...
Labas kristule Baisu ir pagalvoti ką tau teko vakar išgyvent Ale tavo ir karo moteriška Urtė - su broliais mušas
QUOTE(xiuke @ 2011 09 08, 14:49)
Paziuriu i dukruze, jau tuoj 4metukai, o man ji dar vis mazyte...vis papraso lopsine padainuot, arba sako pasupk mane kaipleliuka taip fainai...dar apsimeta kad verkia kaip leliukas o jau ir Melisa butu virs metuku nesuvokiamai greitlaikas bega...
Raja, as ir taip noriu daryti kaip Tu, sirdis man taip diktuoja...bet aplink visi knisa prota, kaip ir sakaiu su savo bla bla ir bla bla...
Na, ne už kalnų jau tas laikas kai tavo dukružė bus vyresnioji sesuo
Žinai, ką aš tau xiuke pasakysiu - tegu kalba kas ką nori, o tu daryk kaip širdis liepia. Ne jie prarado vaiką, ne jie nugyvens tavo gyvenimą, o tau pačiai reiks priimt sprendimus, tau reiks nueit tau likimo skirtą kelią. Gyvenimas trumpas, tad nugyvenkim jį kaip mums atrodo geriausia, neprievartaukim širdies
Sveikutes
Siandien anksciau isejau is darbo , pasidariau visus darbus darbe ir isejau .
Naujienos tai geros merginos pas mane . Optimizmas vis mane isgelbejo , padare man ehoskopija daktare apziurejo visa ir viskas ciki ir slapimo tyrimus dar pasidariau ant visa ko ir viskas ciki Daktare ir pasake cia tau nuo nuovargio sie skausmai , bus turbut nuo stuburo per musami signalai i sonus skausmus. Nuotaika taip pagerejo , skraidziau as kaip drugelis Galima toliau gyvent , galima toliau gaudyt gandrus ir kuo greiciau pasigaut juos
Raja28 o je tau kiek baimes tau buvo svarbiausia kad salia buvai ir viskas baigesi gerai
xiuke pritariu as žvelsos zodziais
Gyvenimas trumpas, tad nugyvenkim jį kaip mums atrodo geriausia, neprievartaukim širdies
Naujienos tai geros merginos pas mane . Optimizmas vis mane isgelbejo , padare man ehoskopija daktare apziurejo visa ir viskas ciki ir slapimo tyrimus dar pasidariau ant visa ko ir viskas ciki Daktare ir pasake cia tau nuo nuovargio sie skausmai , bus turbut nuo stuburo per musami signalai i sonus skausmus. Nuotaika taip pagerejo , skraidziau as kaip drugelis Galima toliau gyvent , galima toliau gaudyt gandrus ir kuo greiciau pasigaut juos
Raja28 o je tau kiek baimes tau buvo svarbiausia kad salia buvai ir viskas baigesi gerai
xiuke pritariu as žvelsos zodziais
Gyvenimas trumpas, tad nugyvenkim jį kaip mums atrodo geriausia, neprievartaukim širdies
QUOTE(žvelsa @ 2011 09 08, 17:53)
Na, ne už kalnų jau tas laikas kai tavo dukružė bus vyresnioji sesuo
Žinai, ką aš tau xiuke pasakysiu - tegu kalba kas ką nori, o tu daryk kaip širdis liepia. Ne jie prarado vaiką, ne jie nugyvens tavo gyvenimą, o tau pačiai reiks priimt sprendimus, tau reiks nueit tau likimo skirtą kelią. Gyvenimas trumpas, tad nugyvenkim jį kaip mums atrodo geriausia, neprievartaukim širdies
aciu uz paguoda...
bet zn kokie zmones...kai kuriem atrodo, kad darbo neturejimas, vaiko troskimas, tai kelias link skurdo ir istisas sedejimas ale namie nieko neveikiant...viena turi ar neuztenka? bet juk vaiko auginimas, tai darbas irlaaabai didelis...o norint naudos tai gal geriau parseli auginti...zinoma dekretiniu nebutu, bet argi tas dbr svarbu? man jau nebe...
mano mama istisai man kaldavo i galva, ka zmones pasakys, tai turbut ir islike man tas jausmas...
neturiu as su kuom pasneketi apie savo jausmus, visi dabar tokie karjeristai, kuriems vaikai mazai rupi, o cia va dar vieno uzsimane, mars i darba...
o ir su mama nesam tokios artimos, kad pakalbeti, nera pasakiusi nieko ar uzjautusi, tik tiek, kad nieko nepakeisi, gyvenimas tesiasi ir viskas...o noretusi...
Tauskute tai galvojivis kad tau kazkas blogai? zinant tavo istorija, tai darau prielaidas, kad esi sveiku sveikiausia moteris
QUOTE(Basttet @ 2011 09 08, 12:28)
Manau, kai jau risites siam zingsniui- baimes visos dings, nes noresis vel laimes kamuoliuko savo gyvenime
na o del CP- gal ir per anksti (deja, as nieko nezinau, kada po jo jau galima)
Laikykis
na o del CP- gal ir per anksti (deja, as nieko nezinau, kada po jo jau galima)
Laikykis
idealu būtų po metų.laikausi.ir tau
Jėtau,mergytės,kokie maži padaužos jūsų vaikiukai
QUOTE(xiuke @ 2011 09 08, 17:22)
mano mama istisai man kaldavo i galva, ka zmones pasakys, tai turbut ir islike man tas jausmas...
neturiu as su kuom pasneketi apie savo jausmus, visi dabar tokie karjeristai, kuriems vaikai mazai rupi, o cia va dar vieno uzsimane, mars i darba...
o ir su mama nesam tokios artimos, kad pakalbeti, nera pasakiusi nieko ar uzjautusi, tik tiek, kad nieko nepakeisi, gyvenimas tesiasi ir viskas...o noretusi...
Xiuke, berods Tu irgi šiaulietė? nagi atlėk kada pas mane , pakalbėtume,pamatytum mano gyvenimo tempą , aš irgi mažai ką pasakoju mamai,nors gyvenu tam pačiam kieme. o ir sesers nebeturiu
ir draugiškas patarimas- ne tavo reikalas ir ne tavo bėda, ką apie tave pagalvos žmonės. labai gerai būtų kad kiekvienas savo daržą matytų,bet deja pas mus to nebūna... taip kad spjauk ant kitų, elkis kaip širdis liepia o jei šneka, tai tegu-vadinasi dar gyveni ir tave atsimena .
p.s. apie mus nuolat skalambija kad vos ne asocialai,juk net keturi vaikai o man vienodai,žinau kokia esu,kaip gyvenu,ir man vaikai ne skaičius,o tik keturi mylintys ir brangūs žmogučiui
QUOTE(kristulee @ 2011 09 09, 06:54)
ir draugiškas patarimas- ne tavo reikalas ir ne tavo bėda, ką apie tave pagalvos žmonės. labai gerai būtų kad kiekvienas savo daržą matytų,bet deja pas mus to nebūna... taip kad spjauk ant kitų, elkis kaip širdis liepia o jei šneka, tai tegu-vadinasi dar gyveni ir tave atsimena .
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 09 08, 17:16)
Sveikutes
Naujienos tai geros merginos pas mane . Galima toliau gyvent , galima toliau gaudyt gandrus ir kuo greiciau pasigaut juos
Naujienos tai geros merginos pas mane . Galima toliau gyvent , galima toliau gaudyt gandrus ir kuo greiciau pasigaut juos
Kokios geros žinios, belieka laukt kibimo
QUOTE(xiuke @ 2011 09 08, 17:22)
bet zn kokie zmones...kai kuriem atrodo, kad darbo neturejimas, vaiko troskimas, tai kelias link skurdo ir istisas sedejimas ale namie nieko neveikiant...viena turi ar neuztenka? bet juk vaiko auginimas, tai darbas irlaaabai didelis...o norint naudos tai gal geriau parseli auginti...zinoma dekretiniu nebutu, bet argi tas dbr svarbu? man jau nebe...
Supranti xiuke, kitų žmonių kitokios vertybės - jiems svarbiau materialinės vertybės, patogus, sotus gyvenimas ir jie nesugeba suprast, kad įkapėse kišenių nėr ir nesusidėsi visų pinigų ir nenusineši su savim, nesupranta kad žmogus ir neturėdamas didelių turtų gali būt laimingas. Tau nebūtina stengtis būt tokiai kaip jie, tu esi tu ir tavo prioritetai kitokie, tad gyvenk kaip tau liepia širdis. O kaip pavyzdį galiu paimt kaimynų dukrą - jos tėvai geriantys, pragėrę darbus, vaikams materialiai niekuo padėt negali, jau greičiau vaikai tėvams padeda, vyras iš daugiavaikės šeimos, labai darbštus. Taigi tėvai jiems niekuo padėt negali, dirba tik vyras, ji kai pasigimdė didžiąją nedirba, paskui įmonė pasinaikino, tad ji buvo be darbo, bet ji pasigimdė antrą vaiką, nors ir nedirba ir namą statosi. Na pasiaugins ji mažąjį, paskui įsidarbins, svarbu kad šeimoj sutarimas yra, o pinigai uždirbami, iš bado dar niekas nemirė
Oi kaip aš tave suprantu xiuke Mano mama ir dabar parneša pliotkus kas ką apie mane sakė A man blyn kaip tik atvirkščiai noris daryt ir dzin kas ką galvoja. Taip kad ir tu negadink sau gyvenimo dėl to ką apie tave galvoja kiti. Svarbiausia kad tu būtum laiminga, pati gi žinai kad kai atsitinka nelaimė tie kiti labai lengvai nusisuka nuo tavęs ir kartais tik sugeba kvailai komentuot, patarinėt ne į temą. Na paklausyk ką kiti kalba, palinkčiok galva, patylėk, o daryk pagal save
Mamo mama kai laukiaus angeliukės visą nėštumą priekaištavo kad vėl sugalvojau pastot, nes taip pat dirbo tik vyras, tai kai pastojau su mažąja ji apie nėštumą sužinojo tik kai buvo 7 nėštumo mėnuo.
QUOTE(kristulee @ 2011 09 09, 08:54)
p.s. apie mus nuolat skalambija kad vos ne asocialai,juk net keturi vaikai o man vienodai,žinau kokia esu,kaip gyvenu,ir man vaikai ne skaičius,o tik keturi mylintys ir brangūs žmogučiui
Sutinku su tavim kristule
Papildyta:
Rugsėje, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga Tegu išsipildo ir slapčiausios tavo svajonės
QUOTE(žvelsa @ 2011 09 09, 10:52)
Mamo mama kai laukiaus angeliukės visą nėštumą priekaištavo kad vėl sugalvojau pastot, nes taip pat dirbo tik vyras, tai kai pastojau su mažąja ji apie nėštumą sužinojo tik kai buvo 7 nėštumo mėnuo.
vaje vaje, kaip viskas artima...kai laukiausi 2osios mergaites, taip bijojau kazkam pasisakyti...
broliai suzinojo, kai buvau 6menesi, nes turejo grizti is uzsienio jie...ir tai uzpyko, kai grize rado , tipo slapuke...
uosviam pasakiau 4menesiu..
mamai taip pat...labai bijojau ji tik pasake tuomet, kam cia tais vaikais apsikrauti , verciau butu nesakiusi, nes daznai jos zodzius prisimenu...
vienintelis tetis, kuris palaike musu seima ir dziaugesi....jis ir nuspejo nelaime, sako vaziuok vaikeli i ligonine, man neramu, kadleliui ko but nenutike...( is po infarkto labai didele nuojauta jis turi ) ir verke zmogus, sako as geriau buciau vietoj jusu mergaites...
teta suzinojo beveik pries gala, ir kai atvyko i ligonine aplankyt po nelaimes, sako nesisakei niekam,o tai blogas zenklas...
o taip noretusi, kad bent mama suprastu mano skausma...juk ji mama... bet jai tik papriekaistaut, kokia as palikau pikta, nesukalbama ir t.t.
Kristule o Jusu seimyna paciuos Siauliuos gyvenat? kazkodel jei turi dugiau vaiku nei 2, tai tuoj asocialus esi