Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 11, 08:05)
as radau didmena. po 25 kg,gali bet kuri kvapa parduoti wink.gif. kaina tai nejuokinga tada gaunasi. 1 kg 100 lt ar pan.

oho blink.gif tai jamam ta didmena - as irgi prisideciau smile.gif
as planavau "naujoji barmune" uzsisakyt.ten po 100ml galima.
Atsakyti
QUOTE(AnaSong @ 2011 09 11, 12:47)
oho blink.gif  tai jamam ta didmena - as irgi prisideciau smile.gif
as planavau "naujoji barmune" uzsisakyt.ten po 100ml galima.

tai 1 kvapo kaina butu 2500 Lt (nes kaip suprantu 25 kg reik imt) ...
Naujosios Barmunes nera geri eteriniai aliejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva1987: 11 rugsėjo 2011 - 12:55
aš eterinius užsakinėju iš aroma-zone, kitur kiek ieškojau, tai dauguma e.parduotuvių amerikoj arba kanadoj ir nesiunčia į LT, o per tarpininkes labai brangiai išeina, tarpininko mokestis plius siuntimo mok. nemažas

vėtrė9, o kur didmena parduoda 4u.gif nors man toks kiekis labai didelis, bet pasiėmus kelis kvapus ir pasidalinus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 10, 23:53)
oho kokiu gudrybiu yra...nu ka as galiu pasakyti smile.gif ,po daugiau nei puses metu smile.gif as dar vis zalia muilo gamyboje. biggrin.gif Iris milteliai ir briedrage yra naturalus? Kur ju pirkt buna?
Papildyta:
Gal kas nors nelaiko paslaptimi smile.gif eteriniu alieju (reik didmena) tinklalapio arba kas nors gal zino kur Lietuvoje galima butu gauti dideliai kiekiais didmenos kainomis? Nes tuos po 10 ml, tai labai greit isnaudoju smile.gif

Iris miltelius perku aroma-zone, o briedragė pas mus Lietuvoje ant medžių kamienų auga, kartą radau(daugiau nepavyko), nuskyniau, išdžiovinau, prieš muilo gamybą susmulkinau ir užpyliau ea- pušies ir melisos. Va toks rezultatas:user posted image

user posted image

Dariau prieš mėnesį nepilną, dabar kvepia ne silpniau nei pirmomis dienomis, o kaip bus prausiantis- žadu patikrinti po poros savaičių.

Ea ir aš norėčiau pigiau ax.gif Dabar perku aroma- zone, tie kurie pardavinėjami po 30 ml. gaunasi nebrangiai, kiti- galėtų būti pigesni.
Atsakyti
Kokie gražūs muiliukai... wub.gif
Sveikos mergaitės, spardausi spardausi bet matau ilgai neiškentėsiu, reikės ir man muilą virti... Taip gražiai apie Kastilijos kalbėjot, kad užsigeidžiau mirtinai. Visko turiu, tik šarmo reikia nusipirkti. Ir dar nebent atskirą puodą šitam reikalui... Jau ir šarmo kur pirkt pažiūrėjau, bet ten (Avsistoje) yra kelių rūšių. Kokio reikia, kuris geriausias? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 11, 22:19)
šarmo kur pirkt pažiūrėjau, bet ten (Avsistoje) yra kelių rūšių. Kokio reikia, kuris geriausias?  4u.gif

nežinau kuris geresnis, bet aš pasakiau, kad noriu natrio šarmo ir gavau jo thumbup.gif angliškai sodium hidroxide dar užrašyta
supakuotas plastikinėje baltoje taroje su juodu dangteliu smile.gif
Atsakyti
Mergaites,o ar niekas nebandet gaminti muilo su juros dumbliais.Dziovintais?Kazi,kas gautusi g.gif
Atsakyti
pokatak, aš nebandžiau, bet tikrai esu mačiusi muilo su jūros dumbliais. Sumalk iki miltelių ir dėk mirksiukas.gif Tiesa, girdėjau, kad gali gerokai smirdėti tie dumbliai muile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 11, 12:54)
tai 1 kvapo kaina butu 2500 Lt (nes kaip suprantu 25 kg reik imt) ...
Naujosios Barmunes nera geri eteriniai aliejai.

o kuo negeri naujosios barmunes aliejai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 09 11, 15:10)
aš eterinius užsakinėju iš aroma-zone, kitur kiek ieškojau, tai dauguma e.parduotuvių amerikoj arba kanadoj ir nesiunčia į LT, o per tarpininkes labai brangiai išeina, tarpininko mokestis plius siuntimo mok. nemažas

vėtrė9, o kur didmena parduoda  4u.gif nors man toks kiekis labai didelis, bet pasiėmus kelis kvapus ir pasidalinus  thumbup.gif

http://www.brenntag.lt, lygtais, nes praganiau ju kontaktus is kompo.
Del ju kokybes nieko nezinau, saskaita gali israsyti tik imonei, jei ka dar duotu ir meginuku. Gali atvezti is vokietijos bet koki kvapa po 25 kg wink.gif
Dideles dalybos turetu gautis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 12, 13:42)
http://www.brenntag.lt, lygtais, nes praganiau ju kontaktus is kompo.
Del ju kokybes nieko nezinau, saskaita gali israsyti tik imonei, jei ka dar duotu ir meginuku. Gali atvezti is vokietijos bet koki kvapa po 25 kg wink.gif
Dideles dalybos turetu gautis smile.gif

prieš keletą metų dirbau firmoje, ir mes užsisakinėdavom iš BRENTAG kvapus ir dažus... atveždavo po 1 buteliuką (gal po 1 litrą).
Nežinau, ar sąlygos pasikeitė, bet gal kaip nors galima iš jų išpešti ir po mažiau,
jei tuo metu turi sandėliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule25 @ 2011 09 12, 14:54)
prieš keletą metų dirbau firmoje, ir mes užsisakinėdavom iš BRENTAG kvapus ir dažus... atveždavo po 1 buteliuką (gal po 1 litrą).
Nežinau, ar sąlygos pasikeitė, bet gal kaip nors galima iš jų išpešti ir po mažiau,
jei tuo metu turi sandėliuose smile.gif

o kontaktu ar draugu neliko toje firmoje ?
Atsakyti