Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 09, 07:11)
o kur perkat lakmusp popierelius?

As tai is internetinio tinklalapio siunciausi.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 09, 08:11)

Aš perku avsistoje, ten kur ir šarmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa.jn: 09 rugsėjo 2011 - 11:07
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 09, 08:11)

o kur ir kaip juos naudojat?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 09 09, 17:12)
o kur ir kaip juos naudojat?

lakmuso juostelenaudojama muilo ph nustatymui, ar neperdaug sarmo liko ar saugus naudoti.
Atsakyti
Mergaites kas gaminot kavos muiliuka.Uz kiek laiko ji pjaustet?Ar kita diena,ar kaip druskos-po geros valandos?
Supiliau i forma ir tik dabar man tas klausimas gyme unsure.gif
Atsakyti
Kavos muilą pjaustau kaip paprastą, juk kava kaip priedas, bet geras priedas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriness: 10 rugsėjo 2011 - 20:06
Kiek jums laiko issilaiko muiluose kvapas?
Atsakyti
Aciu ausriness 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors darete vanilini muila su vanilinu (balti milteliai)? Ar jusu nealergizuoja?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 10, 22:01)
Kiek jums laiko issilaiko muiluose kvapas?

Kvapai man muiluose išsilaiko ilgai, tik nusiprausus rankos nekvepia, kaip nuo sintetinių muilų būdavo. Kvapus visada fiksuoju- iris milteliais, benzoino derva. Vieną muilą dariau su briedrage- ji naudojama kvepalų pramonėje kaip kvapo fiksatorius. Tą muilą tik po poros savaičių išbandysiu. Dar skaičiau rusų forume, kad ricinos aliejus padeda išlaikyti kvapą. Aš daugiau ar mažiau į visus muilus jo dedu, tai negaliu palyginti kaip būtų be jo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa.jn: 10 rugsėjo 2011 - 22:03
QUOTE(neringa.jn @ 2011 09 10, 22:02)
Kvapai man muiluose išsilaiko ilgai, tik nusiprausus rankos nekvepia, kaip nuo sintetinių muilų būdavo. Kvapus visada fiksuoju- iris milteliais, benzoino derva. Vieną muilą dariau su briedrage- ji naudojama kvepalų pramonėje kaip kvapo fiksatorius. Tą muilą tik po poros savaičių išbandysiu. Dar skaičiau rusų forume, kad ricinos aliejus padeda išlaikyti kvapą. Aš daugiau ar mažiau į visus muilus jo dedu, tai negaliu palyginti kaip būtų be jo 4u.gif

oho kokiu gudrybiu yra...nu ka as galiu pasakyti smile.gif ,po daugiau nei puses metu smile.gif as dar vis zalia muilo gamyboje. biggrin.gif Iris milteliai ir briedrage yra naturalus? Kur ju pirkt buna?
Papildyta:
Gal kas nors nelaiko paslaptimi smile.gif eteriniu alieju (reik didmena) tinklalapio arba kas nors gal zino kur Lietuvoje galima butu gauti dideliai kiekiais didmenos kainomis? Nes tuos po 10 ml, tai labai greit isnaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 10, 22:53)
oho kokiu gudrybiu yra...nu ka as galiu pasakyti smile.gif ,po daugiau nei puses metu smile.gif as dar vis zalia muilo gamyboje. biggrin.gif Iris milteliai ir briedrage yra naturalus? Kur ju pirkt buna?
Papildyta:
Gal kas nors nelaiko paslaptimi smile.gif eteriniu alieju (reik didmena) tinklalapio arba kas nors gal zino kur Lietuvoje galima butu gauti dideliai kiekiais didmenos kainomis? Nes tuos po 10 ml, tai labai greit isnaudoju smile.gif

as radau didmena. po 25 kg,gali bet kuri kvapa parduoti wink.gif. kaina tai nejuokinga tada gaunasi. 1 kg 100 lt ar pan.
Atsakyti