Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

QUOTE(AnaSong @ 2011 09 07, 21:21)
kauno akropolyje buna lietuvisko ozkos pieno smile.gif [pirkau pora kartu .

Maximoj ?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 08, 06:49)

taip smile.gif
tik viena karta kai pamaciau, kad yra, tai is to dziaugsmo, tik namie pasiziurejau, kad galiojimas kita diena baigiasi doh.gif tai iskart vakare pasisveriau ir uzsisaldziau smile.gif kitakart kai pirkau, tai jau galiojimas ilgesnis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaSong @ 2011 09 08, 08:50)
taip smile.gif
tik viena karta kai pamaciau, kad yra, tai is to dziaugsmo, tik namie pasiziurejau, kad galiojimas kita diena baigiasi doh.gif  tai iskart vakare pasisveriau ir uzsisaldziau smile.gif kitakart kai pirkau, tai jau galiojimas ilgesnis buvo smile.gif

reiks bandyt pataikyt, dazniau uzsukti. Pries pora dienu buvo tik lenkiskas.
Atsakyti
Stai pries pora valandu gamintas Kastilijos muilas. wink.gif

http://www.flickr.co...N03/6127159309/
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 08, 18:59)
Stai pries pora valandu gamintas Kastilijos muilas. wink.gif

http://www.flickr.co...N03/6127159309/

Atrodo gerai smile.gif
o cia 100 % alyvu ?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 08, 20:47)
Atrodo gerai smile.gif
o cia 100 % alyvu ?

Aha smile.gif ,nes nepastebimai mazeja sio muilo atsargos. smile.gif
Atsakyti
oooooo, as irgi vis rimciau mastau, kad reik ir man kastilijos muilo issivirt smile.gif tikiuosi, si savaitgali pavyks smile.gif mane vis atbaidydavo tai, kad ji metus brandint reiks, bet paskui supratau, kad kuo anksciau issivirsiu, tuo greiciau tie metai praeis doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaSong @ 2011 09 08, 21:26)
oooooo, as irgi vis rimciau mastau, kad reik ir man kastilijos muilo issivirt smile.gif tikiuosi, si savaitgali pavyks smile.gif mane vis atbaidydavo tai, kad ji metus brandint reiks, bet paskui supratau, kad kuo anksciau issivirsiu, tuo greiciau tie metai praeis  doh.gif  smile.gif

uzsibrezkit bent puse metu palaukt wink.gif ir dar galit mazais gabaleliais pasipjaustyt, kad vis kas menesi galetumet stebet kaip kinta sio muilo savybes. wink.gif Nebus taip nuobodu laukt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 08, 20:54)
Aha smile.gif ,nes nepastebimai mazeja sio muilo atsargos. smile.gif

mhm,man dar beveik metus laukt smile.gif
tikkitam rudeniui smile.gif
na nieko bus netrukus kitu,manau nemaziau idomiu ir geru porytiu su muilu smile.gif

dar virimo eileje stovi: ozku pieno, druskos, arbatos, ciobreliu
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 09 07, 15:06)
Jau turbūt esu sakiusi, kad aš pati naudoju rafinuotus palmių ir kokosų aliejus, todėl kad jie muilui duoda vien fizines savybes.

Nesutinku, kad palmiu ir kokosu aliejai, muilui duoda vien tik fizines savybes. Jie duoda tokias pat savybes, kaip ir kiti aliejai. Aisku, tiek nuo rafinuoto, tiek nuo nerafinuoto kokosu ar palmiu aliejaus muilas putos, bet manau neverta diskutuoti, kad tiek is rafinuoto, tiek is nerafinuoto aliejaus isvirti muilai bus vienodai 'draugiski' odai. Kad ir kiek mazai liktu alieju geruju savybiu po saponifikacijos, ju vistiek lieka. Taigi, ju lieka ir nuo minetuju alieju. Manyciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 09 07, 11:02)
Niekai mirksiukas.gif Jūs tik muilo nuotraukų nepamirškite sukelti į temą mirksiukas.gif

Čia mano du naujausi eksperimentai. Pati pilstymo technika pavyko, tačiau spalvos man neįtinka ir nepatinka, tad kitą kartą kažką kito galvosiu.
user posted image
user posted image

Evah, laabai grazus muiliukai, ypac tas virsutinis thumbup.gif . Paprotink, kas cia per ypatinga maisymo technika? Man tas spalvu maisymas muile vis dar ziauriai sudetingas dalykas - niekaip jo neperkandu doh.gif
Atsakyti
[quote=vėtrė 9,2011 09 08, 21:41]
na nieko bus netrukus kitu,manau nemaziau idomiu ir geru porytiu su muilu smile.gif

Manau jau ziema pabandysi sio muiliuko wink.gif ,o gal net ir anksciau wink.gif
Atsakyti
[quote=Vaiva1987,2011 09 08, 21:57]
[quote=vėtrė 9,2011 09 08, 21:41]

Manau jau ziema pabandysi sio muiliuko wink.gif ,o gal net ir anksciau wink.gif
[/quote]

o kur perkat lakmusp popierelius?
Atsakyti